Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לקנות רכב לכמה שנים הקרובות (אם יתאפשר מבחינת טכנית של האוטו).

משהו שזול לתחזק,עדיף קומפקטי ולא שורף הרבה דלק .

אני יודע שבמחיר הזה די קשה למצוא משהו שלא אצתרך להחליף כל הזמן חלקים פה ושם,

אבל אם יש רכב שהוא אמין ועמיד אשמח מאוד לייעוץ.

חשבתי על פיאט פונטו,מה דעתכם?

תודה רבה.

פורסם

הפונטו היא אופציה טובה, אבל ממה שאני רואה עד כה מחיר השוק הנמוך של הפונטו מהדור הראשון מעודד יותר ויותר בעלים של פונטו לתחזק את הרכבים שלהם בצורה לא טובה (עד כדי מחפירה) ואז האמינות של הרכב בהתאם.

אם אתה מחפש רכב עמיד ואמין בלי שום יומרות אחרות יש אופציות נוספות שאולי יתאימו יותר, למשל סוזוקי סוויפט או דייהטסו שרייד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הפונטו היא אופציה טובה, אבל ממה שאני רואה עד כה מחיר השוק הנמוך של הפונטו מהדור הראשון מעודד יותר ויותר בעלים של פונטו לתחזק את הרכבים שלהם בצורה לא טובה (עד כדי מחפירה) ואז האמינות של הרכב בהתאם.

אם אתה מחפש רכב עמיד ואמין בלי שום יומרות אחרות יש אופציות נוספות שאולי יתאימו יותר, למשל סוזוקי סוויפט או דייהטסו שרייד.

מה לגביי פג'ו ? 306 206?

פורסם

אם אתה מוצא פיאט פונטו שמורה, לך על זה.

אבל אם אין לך כח לחפש יותר מידי יש הרבה פג'ו 306 במצב טוב (תחפש את הדגמים של ההאצ'בק הם יותר חסכוניים),וגם סוויפט הם אחלה של אוטו יש לאחותי והיא לא מתלוננת.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

אני חושב שניסן סאני פשוט מושלמת בשבילך אומנם קצת פחות חסכונית מקומפקטית אבל מנוע גדול אז הבלאי שלו נמוך יותר משל רכב קטן. היתה לי פונטו , בסה"כ הייתי מרוצה, אבל בעיות קטנות לא היה חסר בה. מנוע צעדים חיבורי וונטות בעיות חשמל בעיקר מגעים נורות שהתיכו את הבית חלונות חשמל וכדומה(לא מכניקה כבדה אבל דברים קטנים ומעצבנים).

אני יכול להמליץ על 205 באמת רכב פשוט עממי ואמין עבר כבר מעל 200K ק"מ. נראה לי מכל הפאר הצרפתי של אותם שנים הרכב הכי אמין שיצא להם, אבל עדיין פחות אמין מהאחים היפניים , אומרים שציריות הולכות פעם בשנה (אצלי חלופיות סיניות כבר שנתיים וחצי כמעט) זרועות החלפתי (בלאי אין מה לעשות) 3 אלטרנטורים (2 אצת חאפר בתווך של חודשים בודדים) ואחד שעובד כבר קרוב לשנתיים, נזילה של אטם מים , טרמוסטת ועוד כל מיני שטויות קטנות כמו צינורות וכדומה חשמל החלפת נגד מהירות מאוורר, ידית ווישרים שעושה בעיות (תקלה נפוצה) ,ובגדול זהו אני חושב כל השאר זה טיפולים שוטפים. והפלסטיקה פשוט מחפירה.

צינור מזגן שהתחיל לדלוף אז בקיץ צריך לסדר , אם כי המדחס מקורי פשוט עובד פצצה. רדיאטור חימום שהחלפתי שזה המחלה של פזיו (אם לא קר לך אפשר פשוט לנתק). ל כמעט 15 שנים יותר מ 200K ו7 בעלים זה ממש לא נורא. וקניתי אותה מוזנחת רצח.

אבל פשוט אני מכיר אנשים בעלי סאני למשל ואצלהם פשוט אין בכלל בעיות לא מכני ולא חשמלי, ואם תקנה גיר רגיל אז הרכב הזה לנצח, תעשה לו יישור קו ובשנים הקרובות רק טסט טיפולים ודלק.

לשקולך.

מבחינת אמינות בין ה 205 לפונטו הייתי בוחר ב 205 כי היא פחות חשמלית (שפה רוב הבעיות) ויותר מכנית (שבזה לרוב אין בעיות).ולדעתי קנה יפנית, מה גם שבשנים האלו הן נראו ונשמרו פיזית בתוך תא הנוסעים הרבה יותר טוב.

• תוכן חדש...