Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ציפוי גלגל ההגה בעור באלפא 146


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

  • אחראי פורום
פורסם

תפר אדום בלי לחשוב פעמיים.

וליום ההולדת הבא תבקש יפה שק הילוכים באותם צבעים :-)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אלעד,תתחדש יצא מדהים.

אגב אם לזוגתך יש אחות קטנה בגיל שלי,זה הזמן לערוך היכרות חופה וקידושין.

יחי המתנות המקוריות@

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אדום ללא ספק.

בלי לפגוע הפנים של ה 146 לא נראה מרשים במיוחד, האדום יכול רק להוסיף.

ויום ההולדת הבא אולי תבקש מבת זוגך רכב שיותר קל לפרק ממנו את ההגה, כי הרי הגה עם ציפוי חדש כבר יש לך :-)

פורסם

שחור אדום ללא ספק.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

 

 

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אחרי ששאלתי בערך כל אדם אפשרי באיזה צבע כדאי לבחור עבור התפירה, התשובה הברורה שהסתמנה היתה אדום. עדיין לא הייתי שלם עם זה, אז ליתר בטחון שאלתי את אבא שלי. להפתעתי, הוא גם אמר שעדיף אדום. זה הכריע את הכף: אם אדם המתקרב לגיל הפנסיה ששיא השאיפות המוטוריות שלו הן בורה 1.6 אומר שצריך אדום, כנראה שבכל זאת צריך אדום, אפילו שאני לא שלם עם זה לגמרי. היחידה שהחזיקה בדעתי היתה זוגתי, שטענה שזה צריך להיות שחור. לפחות אני לא הדפוק היחיד. בעצם, עכשיו אני רואה שגם ברמונדו הוא מהמצודדים בשחור.

האמת היא שתכננתי להתקשר היום לאוטו אלגנס וברגשות מעורבים לבקש מהם שיתפרו את זה באדום. לשמחתי, הטלפון שלהם הקדים אותי - וכך מצאתי את עצמי קופץ לשם לאחר העבודה כדי לקבל את ההגה כבר גמור ועם תפירה שחורה.

התוצאה יצאה פשוט מעולה. אני באמת מתקשה למצוא את המילים כדי לתאר כמה המתנה הזאת משמחת אותי, וכל מי שמכיר אותי יודע שאינני סובל מלקות כלשהי בכל מה שקשור להבעה באמצעות כתיבה.

מחר האלפא חוזרת למוסך להתקנת ההגה החדש.

אסיים בברכת: "Once you go black, you can never go back".

תמונה0181.jpg

תמונה0184.jpg

תמונה0185.jpg

תמונה0186.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נראה מעולה (אם כי גם אני חושב ששחור-אדום מרשים יותר), תתחדש ותהנה.

מזל טוב!

 

Cadillac ATS Premium 2015

 

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

×
×
  • תוכן חדש...