Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה להבין מה הרצועות עושות, איך קוראים להם (ואם מישהו יודע, גם באנגלית- כדי שאוכל למצוא את זה בהיינס)

הרצועות נמצאות על פי הבנתי ליד רצועת הטיימינג וליד האלטרנטור. צירפתי קבצי תמונות של הרצועות. אחת מהרצועות חלקה ואחת עם דוגמה מעין "שיניים".

המבט והכיוון של התמונות הוא במבט מלמעלה, מקידמת הרכב לכיוון תא הנוסעים.

תודה.

רצועה א.JPG

רצועה ב.JPG

במבט מלמעלה- קרוב.JPG

במבט מלמעלה- רחוק.JPG

פורסם

לאדון YB23 היקר!

כפרה עליך! קוראים להן בעברית צחה: "רצועות" ואם תלך לחנות חלפים ותשאל, יענה לך איש נחמד עם ידיים שחורות: "רצ'ועות"

ואם תשאל אותו: "איך קוראים להן באנגלית?" הוא יענה: "נראה לי RETZUOT, משהו כזה..."

הרצועה העליונה, בזוית הצילום , היא מחברת בין המנוע, לבין האלטרנטור, מה שגורם לאחרון להסתובב ולייצר חשמל.

הרצועה התחתונה מחברת בין המנוע לבין המדחס של המזגן או לפעמים למשאבת-נוזל-הגה-כח.

קונים אותן לפי הקוד שמודפס עליהן ומחירן בד"כ בסביבות 20-40 שקלים חדשים.

בדידי הווא עובדא, ומרוב זיקנת הרצועה, לא ניתן היה לקרוא את הקוד שלה, אז הלכנו לחנות ועשינו עם העין ככה: :wink: ומצאנו אחת דומה לה, ומאז האוטו נוסע, "כמו גדול".

צחוקים!

פורסם

את הרצועה של המזגן כראה לא תמצא בהיינס מאחר וזה מזגן בהתקנה מקומית (אלכס אורגינל). מנסיון-ההתעסקות עם הרצועה הזו היא מאד מאד בעייתית ועדיף להשאירה למומחים של אלכס. (אחרת היא חורקת פלאים)

יש מצב לצילום בזווית יותר רחבה של מכסה השסתומים אצלך? אצלי בדייהו מותקן מנוע דומה של GM ואני חושב שעליתי על בעיה אצלי שאני מנסה לפתור זמן רב.

נתקו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תראה למה התכוונתי (תוכל לקרוא את כל הסאגה בשרשור שלי "דייהו נחנקת..." שנבלע בסביבות דף 3, וסליחה על שאני נדחף לך לשרשור)

ידעתי שאני לא מדמיין. גם צינורות הוואקום של החיישן אצלי לא מחוברים נכון. עכשיו אני בטוח.

תראה את הצינור אצלך, שחסר אצלי, לאן הוא הולך,ברשותך?

נתקו

1.jpg

2.JPG

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...