Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] הדור הבא של הפוקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.autoblog.com/2010/01/11/2011-ford-focus-unveiled-u-s-and-euro-models-finally-unite/

גרסת הסדאן נראית כמו פלואנס. גרסת החמש דלתות, שלא במפתיע, נראית כמו פיאסטה מגודלת. לדעתי התוצאה בסדר.

מבפנים היא נראית לטעמי יותר מידי כמו קרוז. יותר מידי בלאגן.

emotion of motion

פורסם

אהבתי את ההאצ'באק ואהבתי את עיצוב הפנים. מקווה שהיא תהיה קרובה יותר ל-MK1 בחוויית הנהיגה מאשר ל-MK2.

הסדאן דווקא מזכירה לי את המאזדה3 החדשה (שלא במפתיע) וזה, לדעתי, ממש לא טוב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אזור קורה A וקו הדלתות נשארו כשהיו.

זנב כמו של לפלואנס.

עיצוב קדמי חביב ביותר ובהחלט פחות משעמם מהנוכחית, רק צריך לחכות לתמונות אמיתיות (עם טאסות 14" ופגושים שחורים).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

הסדאן היא שילוב בין מזדה 3, רנו פלואנס ומונדיאו הנוכחית - בהחלט יותר נעימה ובוגרת מהסדאן הנוכחית, אך לא מדהימה או מבריקה במיוחד.

האצ'בק היא פשוט פיאסטה שהגודלה תמורת "1.90" במקדונדלס - התוצאה פשוט מזעזעת. היא יותר מידי וואנית וגסה. ההאצ'בק היוצאת הרבה יותר נעימה ומוצלחת עיצובית.

תא הנוסעים נראה כשילוב בין דייהולט קרוז לבין הפיאסטה החדשה - חגיגה רצינית (תרתי משמע). מבולגן, עמוס להחריד (חגיגת כפתורים על ההגה) וגווני התאורה דומים מידי של הקרוז.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני אהבתי דווקא, הסדאן נאה מאוד וההאצ'בק נראית קטנה וקומפקטית יותר.

תא הנוסעים הזכיר לי מאוד את זה של הביואיק לה קרוס החדשה אבל גם הוא נאה בעיני.

פורסם
אוראל,

נראה לי שזו פעם ראשונה שאנחנו מסכימים על עיצוב.

אלכס, זאת מעידה חד פעמית... :lol:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אזור קורה A וקו הדלתות נשארו כשהיו.

זנב כמו של לפלואנס.

עיצוב קדמי חביב ביותר ובהחלט פחות משעמם מהנוכחית, רק צריך לחכות לתמונות אמיתיות (עם טאסות 14" ופגושים שחורים).

ומדבקה של אמדוקס. :lol:

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גם אני נאלץ להסכים עם מה שאוראל אמר.

נראה כאילו קפצו 2 מדרגות ולא אחת, משמע יותר מדי.

פורסם
אהבתי. ואפשר להירגע, כל הבלאגן שאנחנו רואים בתמונות האלה הולך לרדת בגירסאות שנראה בארץ(בפרט בליסינג..)

בדיוק, נראה איך היא תראה עם ג'נט 15" ועם פגושים של הדגם הסטנדרטי.

לפי התמונות האלו, הסדאן נראית ממש טוב ומהווה אבולוציה טבעית של הדור הנוכחי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מבפנים היא נראית לטעמי יותר מידי כמו קרוז. יותר מידי בלאגן.

תא הנוסעים נראה כשילוב בין דייהולט קרוז לבין הפיאסטה החדשה - חגיגה רצינית (תרתי משמע). מבולגן, עמוס להחריד (חגיגת כפתורים על ההגה) וגווני התאורה דומים מידי של הקרוז.

אל תדאגו, אלינו היא לא תגיע ככה :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הפוקוס MK1 שהוצגה ב 99' היתה אמורה להחליף מכונית גרועה וכושלת שיוצרה 8 שנים יותר מידי - הפורד אסקורט.

היצע פורד בסוף שנות ה 90' היה רחוק מלהיות אטרקטיבי; הפיאסטה, שהספיקה לעבור 4 מתיחות פנים מאז שהוצגה ב 89', האסקורט הבנאלית והמונדאו החיוורת, שלא לדבר על הסקורפיו הגמלונית והכעורה.

הפוקוס המקורית היתה מכונית מעולה בעיקר בשל העובדה שפורד התחילו את תיכנונה מהיסוד, והיא לא היתה עוד מתיחת פנים אין סופית של פלטפורמה מיושנת.

גם האסקורט שהוצגה ב 81' היתה מכונית מצויינת לזמנה והציגה שיפור אדיר מהברנדה העתיקה אותה היא החליפה.

אותו כנ"ל הסיירה שהוצגה ב 83' והחליפה את הקורטינה.

הבעייה של שניהן, ובכלל הבעייה של פורד, שהם לא ידעו להציג מחליפות בזמן, ומתחו את ייצורן עד שסר חינן כליל.

אותו סיפור, פחות או יותר, מהווה הדור השני של הפוקוס - מכונית שנפלה מהמקור, בעיקר בתחום הניהוג, שהיה הנכס העיקרי של הפוקוס המקורית.

מעניין מה יציע הדגם החדש.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...