Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש מהמנוע, יונדאי 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שומע רעש קצת מוזר מאזור המנוע - כמו נקישות, (קצת קשה לי לאפיין את הסוג) שהקצב עולה עם סיבובי המנוע - אבל הרעש נשמע רק בהילוך ראשון (אוטומט). מרגע שהאוטו עובר להילוך שני הרעש נעלם. כמו כן הוא לא נשמע בהילוך אחורי או בנייטרלי (מה שמונע ממני לנסות ולמצוא בדיוק את מקור הרעש בעצמי)

מה זה יכול להיות?

אני בעיקר דואג האם אני צריך להשבית את הרכב עד שיהיה אפשר לקחת אותו למוסך, או שאפשר לנסוע עליו עוד יום-יומיים בלי לחץ ולהגיע למוסך בנוחותי.

תודה מראש לעונים

פורסם

האם הרעש התחיל בפתאומיות או כתוצאה מגורם חבלתי (עלייה על באמפר\בור, או התחממות) ?

האם הרעש מחמיר\מתגבר ?

האם הוא חזק בצורה משמעותית ?

האם יש הבדל בכל אחת ממערכות הרכב ? (ואני מדבר על הכל. שים לב במיוחד לסחיבה של הרכב, התנהגות המנוע [והסלד] והגיר). כמובן תשים לב שלא נדלקת לך אף נורה בדשבורד

אם ענית על אחת התשובות בחיוב - אני מציע לא להמשיך להשתמש ברכב לצורך פנאי עד לתיקון, כנראה שהרכב לא יתלהב מזה.

שאלה נוספת: הרעש מופיע כשמנוע קר ? חם ? תמיד ?

פורסם

האמת שאענה "לא" בכל התשובות. הרעש התחיל בזמן חניה, לא עליתי על שום דבר שניתן היה לראות.

הרעש לא החמיר בינתיים (אבל עבר רק יום מאז שהתחיל)

לא חזק בצורה משמעותית (אבל חזק מספיק כדי שיהיה אפשר לשמוע אותו בבירור. אולי זה מספיק חזק לדעתך?)

מערכות הרכב מתנהגות בסדר גמור ללא שום הבדל (שאני יכולתי למצוא. אולי מישהו מקצועי יותר היה יכול) וללא שום נורות חשודות.

הרעש מופיע גם כשהמנוע קר וגם כשהוא חם (לדוגמא: בתחילת נסיעה בבוקר, בזמן נסיעה בהילוך ראשון - ולאחר נסיעה של חצי שעה, שוב - בהילוך ראשון בחניון)

דניאל - סליחה, שכחתי - היונדאי אקסנט.

• תוכן חדש...