Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום יקרים,

ברשותי פיאסטה 2000 עם 125K ק"מ. לפני כשבוע התחלתי לשמוע רעש תקתוק במהירות נמוכה מכיוון גלגל שמאלי קדמי.

לקחתי את האוטו למוסך, אבל כשלקחנו את האוטו לסיבוב לא נשמע כל רעש.

הרמנו את האוטו על הליפט והמוסכניק הראה לי שיש חופש בתושבות בולמי זעזועים (הרים את הגלגל מעלה והראה לי שהתושבת עולה ולא נשארת צמודה לגוף הרכב). מכיוון שחופש היה בשני גלגלים באלכסון, נאלצתי להחליף את ארבעת התושבות.

התענוג עלה 1700 שקל :cry:

הבעיה שזאת הייתה רק ההתחלה...

לאחר שהוצאתי את האוטו מהמוסך, הרגשתי שהנסיעה חלקה יותר ומצב רוחי השתפר (למרות החור בכיס).

אך יומיים לאחר מכן התחלתי לשמוע רעש חיכוך בגלגל האחורי בעת בלימה.

חזרתי למוסך, עשינו סיבוב עם האוטו שבמהלכו נתפס הגלגל האחורי במרחק 20 מטר מהמוסך...

שילמתי עוד 1160 שקל :cry: על חריטות, רפידות,שמנים וכו' לגלגלים האחוריים.

בשלב זה כבר רציתי לבכות. אני מחזיק את הרכב 4 שנים ונהנה ממנו מאוד. לא היו שום בעיות מיוחדות.

היום כשלקחתי את האוטו מהמוסך, המוסכניק אמר לי שאחרי החלפת הבלמים הוא עשה סיבוב עם האוטו ושמע את אותם תקתוקים עליהם התלוננתי בתקלה המקורית, והוא בטוח ב99% שמדובר במשולש קדמי (יש אחוריים בכלל?!) מצד שמאל.

לאחר בירור קצר, הוא הודיע לי בחגיגיות שאם ארצה לתקן זה יעלה לי עוד 1000 שקל :cry: עבור שני משולשים + עבודה.

אני חייב לציין שלפני המוסך הזה טיפלתי באוטו במוסך מרכזי של פורד, ולאחר ששחטו אותי שם במחירים ולאחר המלצה שקיבלתי כאן בפורום מרפי לין, פניתי לאותו מוסך.

וכאן אני זקוק לעזרתכם:

1. האם מחיר החלפת משולשים באמת כל כך יקר?

2. האם חייב להחליף את שניהם?

3. האם יש עוד סיבות שיכולות לגרום לרעש תקתוק (בלי קשר לתנאי הדרך או לסיבוב, לכן אני לא חושב שאלה הם הבולמים עצמם)?

4. האם אתם יכולים להמליץ על מוסך טוב עם מחירים יותר שפויים באיזור אשקלון או רחוב המסגר בתל אביב (שני המקומות בהם אני נמצא לרוב עם האוטו)?

כל עזרה, הערה, הארה או עצה יתקבלו בהמון תודה.

• תוכן חדש...