Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

my2cents:

למי ששוקל ברצינות מרצדס ומתלבט עם ב.מ.וו ואלפא 159/GT הWRX מאוד תאכזב אותך בסעיפים של עיצוב פנימי ואיבזור.

גם היא לא מאוד חזקה כסטנדרית ואחזקתה (גם אם מדובר ב20 ק"מ ליום) גבוהה מאוד.

ה159 מציעה חבילה אלגנטית מאוד עם ביצועים סבירים למדי ובהחלט שווה לך לקבוע נסיעת מבחן בעצמך.

הGT מדהימה וכל מילה מיותרת, נשאר רק למצוא אחת במצב טוב ולעשות עליה נסיעה כדי לראות אם הGO מתאים לSHOW.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, יש עולות לגמר: השירוקו יורדת, כי אני אפסיד יותר מידי במכירה אחרי שנה וחצי. C קופה גם ככה אין כרגע למצוא, אז אני שוקל כרגע CLK320 מודל 2001 - הפסד הערך לא צפוי להיות קטסטרופלי ברכב בן 9, צריך רק לקוות שלא תהיה הוצאה של עשרות אלפי שקלים ביישור הקו. יש כרגע שתיים למכירה שהלכתי לראות. באחת מהן קרה מה שקורה לי כבר בפעם השנייה או השלישית: בטלפון הבעלים אומר שהאוטו אצלו שנה וכשאני מסתכל על הרשיונות, אני רואה "תאריך בעלות: 7.1.2010" כשהפעם התירוץ הוא "לא טרחתי לשנות בעלות קודם". למה זה תמיד קורה לי??? למה לא אומרים את זה בטלפון???

השניה דווקא בבעלות כבר כמעט 4 שנים, אבל המחיר שהוא דורש מגרד את המחירון מלמטה (בניגוד לראשון שרוצה 20 מתחת ועד מוכן להיות גמיש) וצריך לתקן את הכסאות החשמליים.

פורסם

השניה נשמעת לי הרבה יותר מעניינת.

הראשונה, נראה לי שתעלה לך בסופו של דבר הרבה יותר מהמחירון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...