Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושנה אזרחית טובה לכולם.

הבעיה התחילה שהמנוע התחיל להציף חזק יחסית זה התבטא בהנעות קשות וכו"..

הגעתי למוסכניק שלי והוא הגיעה למסקנה שהמצוף לא נסגר עד הסוף פתח את הקרבורטור ל 2 חלקים וכיוון את המצוף.

לאחר מכן המנוע לא מציף כמו פעם אך ישנה פעולה לא סדירה של המנוע בסרק ובטורים נמוכים, המנוע בקרטע יחסית חזק בסרק וטורים נמוכים אך בטורים גבוהים עובד כראוי. כמו כן הוצאתי את הדיזות וניקיתי עם לחץ אויר.

אנחנו לא מצליחים גלות מה הבעיה בסרק וטורים נמוכים את סיבת הגמגום למישהו יש רעיונות?!

תודה מראש!.

פורסם

שלום רב, ושמה אזרחית טובה !

יש לי רעיון מה דעתך לפנות, למכון קרבורטורים מומלץ ובעל שם בתחומו, ובעל שם בתחומו?!

בעייתך תבדק ותפתר על ידו, לשביעות רצונך המלאה !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

דבר ראשון תודה על העצות "החכמות" אני לא בחור בן 33 אני חייל בן 21 דיי קשה להוציא כ 700 שקל שכוללים נסיעות עד אלייך וגם שיפוץ , שפתחתי את השירשור לא ביקשתי עצות לחיים טובים יותר וכאלה רק שאלתי מה הבעיה וציפיתי לקבל תשובה כמו - תערבות עשירה מדיי כנראה וכו" בטח לא עצות לגביי ניהול החיים , להזכירך הקרבורטור עבר שיפוץ מלא לפניי שנתיים אצל ניסים בקרית ביאליק , לצערי הבחור סגר.

תודה רבה ושבוע טוב.

פורסם

לא בטוח שהבעיה ברכבך היא בקרבורטור.

פתח את מכסה המפלג ונקה בעזרת מברג את המגעים והרוטור בתוכו. בדוק אם אין סדק במכסה.

בנוסף בדוק אם צינור הווקום ויחידת קידום ההצתה.

בועז.

פורסם

מה שכדאי לעשות , זה לנתק את צינור אספקת הדלק לקרבורטור

לתת לרכב לעבוד עד שיכבה (כי נגמר הדלק בקרב' ואז להכניס לחץ אוויר חזק לצינור אספקת הדלק לקרב' ,

עשו את זה אצלי וזה פתר את הבעיה הזו.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...