Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי 4 שנים עם הZX (שעדיין נמצאת בחניה),אפשר לומר שהשתדרגתי ל106 ראלי בציר 97 :-P.

אומנם היא אצלי כבר חודשיים בערך אבל לא היה לי זמן לפתוח פוסט או לצלם.

הרכב היה שייך בעברו ללירן מהפורום (היום הוא על קליאו ספורט).

עוד לא יצא לי להתגרזן עם האוטו,אני לומד אותו לאט לאט והוא מפתיע ומעלה לי חיוך על הפנים בכל פעם מחדש.

שבוע הבא כבר מתוכנן קורס נהיגה ספורטיבית,מקווה לחזור ממנו עם התרשמות חיובית 8).

אלה שתי תמונות שחבר צילם במקרה עם הפלאפון (איכות לא משהו),אני מקווה שבהקדם ייצא לי לצלם תמונות טובות יותר.

DSC00046(2).JPG

DSC00047.jpg

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

חלום!!

תתחיל לגדל זקן, כדי שתוכל להסתכל על האוטו מהצד ולגרד בזקן.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם
חלום!!

תתחיל לגדל זקן, כדי שתוכל להסתכל על האוטו מהצד ולגרד בזקן.

מישהו יכול להמציא לי הסבר למשפט הזה?

Polo 2012

פורסם

אולי די כבר לטחון במוח בכל פוסט אפשרי על כמה שהפג'ו 106 חרא אוטו ?

משום מה יש לי בתוכי ההרגשה איפשהו שקנית אוטו משופר או אנוס או אנסת או שיפרת בעצמך.

אם קונים רכב שמור שטופל כהלכה, נשאר סטוק או שופר קלות, אז אין שום בעיות עם הרכבים.

תכלס ? לא תמצא רכב עם זיקה ספורטיבית כמו 106 שיש לו גם תחזוקה שפויה, אם אתה בנאדם אמיתי אז אתה תודה בזה אחרי שאתה מחזיק איביזה.

לפותח השרשור, רכב מגניב תתחדש :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תודה לכולם על התגובות :-P. התמונות קצת עושות אבל ולכן אני אנסה לצלם משהו טוב יותר.

בחודשיים שהיא אצלי (אני יודע שזה לא מייצג) היא לא דורשת ממני השקעה מעבר לדברים יזומים שאני רציתי לעשות.

גם צריכת הדלק מעולה ככה שאין על מה להתלונן.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...