Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשית בחירה מצויינת,

כפי שראית הרכב טופל ונשמר בצורה הטובה ביותר,

כייף לראות שהיא נשארה יפה, אבל מי שם לה את ההשחרה לחלונות אתה או ארז ? :lol:

תעשה חיים ותמשיך לשמור ולהנות, "זכית" ברכב מיוחד שכיום קשה מאוד למצוא במצבו.

אם תרצה לשאול שאלות אל תהסס.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

את ההשחרה אני עשיתי :oops:.

ד"א,לידע כללי לרכב יש קצה שילדה. הרכב עבר תאונה מאחורה (ארז גם הראה לי את התמונות) ולמרות שהתאונה נראת ממש "בקטנה" זה הגיע גם לשילדה :(.

במכון בדיקה שבו עשיתי בדיקה לרכב,הבוחן הראשי הוא חבר טוב של אבא שלי. אותו בוחן אמר לי שהמכה לא משפיעה בשום צורה על הרכב חוץ מעל המחיר. למרות שהתבאסתי מזה שהיא לא נקיה לגמרי, הלכתי על זה כי חוץ מזה היא באמת יצאה מעולה בבדיקה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

התאונה שאתה מדבר עליה מאחורה זה קרה אצל ארז, כן ?

מי שמכיר את מבנה ה-106/סקסו יודע שכל נשיקה הכי קטנה מאחורה יכולה להיקרא כ"קצה שלדה" למרות שכפי שציינת היא לא משפיע על שום דבר.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

כן,אצל ארז. לפי התמונות שהוא הראה לי לא הייתי אומר שזה הגיע לשם בכלל אבל זה כן :?.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

ידידי, זכית ברכב מעולה ושמור בקפידה, במפגש אודיו בעפולה נהגתי עם לירן על הרכב ובאמת זאת אחת הראלי הזריזות שראיתי.

זכית ברכב בונבון תתחדש.

יש לי כמה תמונות שלו שצילמנו ביום צילומים כשהוא עוד היה לפני הג'אנטים אני יעלה בסופ"ש.

פורסם

רכב מדהים!

הרכב הכי כיייפי שהיה לי ואחד המדהימים שנהגתי עליהם ובאמת שנהגתי על המון רכבים שעולים כמו 50 מאהוששראלי ואני באמת לא מגזים :-)

אני אתן לך להתרשם קצת מה"הספד" שלי לפג'טה הישנה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=177748&highlight=%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%99%D7%9D

הבעלים הנוכחים של הפג'טה שלי יושב לידי ממש ברגע זה וכועס עלי למה אני רושם "הספד" :lol: -הוא לא נורמאלי והוא רואה שאני רושם זאת שהוא לא נורמאלי - רועי אתה כנראה יותר משוגע ממני :wink:

אני חושב שזה בדיוק מה שהרכב הזה עושה - הופך את הבעלים שלו למשוגע חסר פרופורציות שחושב שזה הרכב היחיד והכי טוב שקיים ואני מודה שהייתי כזה ואהבתי זה וכולם יכלו לקפוץ לי 8)

תתחדש וסע בזהירות , אני בטוח שתלמד את הרכב ותהנה הרבה יותר ממה שאתה חושב :-)

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

תתחדש בחור,רק זיכרונות טובים עולים אצלי מה106[טוב פה ושם בעיות חשמל מציקות..]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

המבנה של החלק האחורי ב-106 גורם לכך שאם תיתן בעיטה בפגוש האחורי- יהיה לך קצה שילדה.

אל תתרגש מזה, תהנה מהרכב, בהחלט רכב מדהים שמעלה זכרונות טובים (לי היתה XSI "משודרגת").

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לכבוד השנה החדשה חיכתה לי הפתעה "נעימה" בדמות חריטה עצבנית על המכסה מנוע ועוד אחת קטנה על הבגאז' :evil:.

יום ראשון התקנה של הזעקת ביפר ובתקווה יהיה על מי להוציא את העצבים :evil: .

• תוכן חדש...