Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לשאול האם הקרוז באמת נוחה כמו ששברולט מנסים לפרסם אותה והאם איכות הנסיעה שלה עולה על זו של פורד פוקוס לדוגמא ?

אני נוסע הרבה במהלך השנה בסביבות ה60000 קילומטר כך שחשוב לי מאוד נוחות הניסעה והשקט היחסי בתוך תא הנוסעים ?

ובנוגע למרחב במושב האחורי האם הוא משמעותי משאר המתחרות ?

תודה רבה על כל עזרה אפשרית .

פורסם

עם כזה קילומטרז' עדיף לך להסתכל לכיוון של דיזלים מאשר לאמריקאיות בזבזניות

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

• אחראי פורום
פורסם

היא יותר "קוריאנית בזבזנית".

סה"כ מדובר במכונית די נוחה עם מושב נהג לא רע. בשיוט של 100-110 על הילוך 6 היא גם שקטה,

אבל תוריד הילוך אחד למען עקיפה והרעש פשוט מחריש אוזניים.

מאחור, אם הנהג הוא מאלה עם הרגליים הארוכות, הנוסע מאחוריו נשאר בלי אוויר.

המרחב מאחור דווקא לא רע וגם נוחות המושבים טובה.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

חברים הרכב הוא מהעבודה וכל ההוצאות הם עליהם ככה שזה שיקול שלהם לא שלי .

בפוקוס לא הייה חסר כוח וכי רוב הנסיעות שלי הן בכביש 6 אין עליות אין כלום .

האם הייתם מגדירים את הקרוז כרכב נוח לנסיעות ארוכות או שעדיף להישאר עם פוקוס כי מצאתי שהקרוז יותר מרווחת ממנה .

בנוגע לגבהים של הנוסע הכי גבוהה זה אני בקושי 1.80

וגם מצאתי שהתא מטען יותר נוח מזה של הפוקוס (כמובן מבחינת פתח העמסה )

תודה שוב על העזרה .

פורסם

הקרוז תהיה נוחה לנסיעה בכביש 6, אבל זו לא חוכמה - מדובר בכביש איכותי ביותר. מבחינת נוחות המושבים - היא טובה, אבל עדיף שתתנסה בעצמך. ההסתייגות נוגעת לאופי השימוש - אם הוא רגוע ונינוח אז אין בעיה. אם הוא במהירויות כביש 6 ממוצעות (120-130) אז המנוע מרעיש מדי והתיבה צריכה להוריד הילוכים בעקיפות כי המנוע לא חזק.

אגב, ב60000 ק"מ בשנה, אפילו אם הם בכביש 6, החסכון בדיזל הוא באמת מאוד משמעותי (במידה שקשה לי להבין את ההגיון של החברה שלך). אפשר לחסוך ככה עד 10000 שקלים בשנה לדעתי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמי שנוסע בקרוז מליסינג בחודש האחרון:

1. הישיבה נוחה ביותר. גם אני נוסע קילומטרים רבים, מושב הנהג תומך ביותר.

2. המרווח מאחור בהחלט משביע רצון.

3. תא המטען בעל נפח מספק פלוס.

4. צריכת דלק ממוצעת.

5. במהירויות שיוט- בידוד הרעשים מצויין. יציאה לעקיפות או כביש הררי- רעש מנוע נוכח ביותר.

6. האצה ראשונית לא מרשימה. יחד עם זאת אם עולים לסיבובי מנוע גבוהים- האוטו מגיב ומאיץ יפה. נכון שהפעולה אכן מלווה ברעש מנוע.

7. קח בחשבון שעלולות להיות כל מיני בעיות קטנות ומעצבנות. מכיוון שהרכב חדש לחלוטין, אנשי השירות די עוסקים בניסוי וטעייה על מנת לאבחן אותן. אצלי, מהיום הראשון נדלקת נורת כרית האויר לסירוגין. המוסך הריץ בדיקות רבות ולא מצא מה גורם לכך. אחת הטענות היא שהתקנת הקודנית שבשה את המערכת. הבעייה טרם נפתרה.

8. בסך בכול, כרכב ליסינג, אני מרוצה מאוד. השיקול שלי היה נוחות נסיעה בנסיעות ארוכות ואת זה הרכב מספק בהחלט.

בהצלחה!

פורסם

אני מקבל את הרכב לקראת סוף פברואר אני מאמין שעד אז כבר לא יהייה תקלות למינהם .

האם הרעש מנוע באימוץ דומה לזה של האופטרה וזוהי מידת הרעש המקסימלית אז אין לי בעיה אני סבלתי אופטרה חודשיים אז אני חושב שיהייה בסדר .

מבין שני הרכבים הללו איזה הייתם בוחרים פוקוס או קרוז ? בשורה התחתונה מי יותר טובה ונעימה לשימוש?

כמובן מצטער על השאלות המיותרות שיהייה סופש נעים לכולם !ותודה על העזרה

פורסם

פוקוס ללא שום ספק בטיחותית יותר (% המעבר של 5 כוכבים גבוה יותר) נוחה וטובה בכל פרמטר, ועכשיו עם שווי השימוש החדש

אתה יכול לקחת את הגירסה המאובזרת ללא עליה גדולה בשווי מס.

בכל מקרה אתה יכול להכנס לאתר אוטו ולקרוא מבחני דרכים והשוואות.

תהנה

פורסם

דןןקא בהטיחות של הקרוז היא המצטיינת. במבחני הריסוק שנעשו לפני שבועיים היא קבלה 5 כוכבים עם הציונים הגבוהים ביותר לרכב משפחתי. הפוקוס אכן רכב נהדר, אבל הדגם יתחלף בשנה הקרובה.

פורסם

דווקא ציון הבטיחות של הקרוז מעט גבוה יותר מזה של הפוקוס. ההבדלים לא משמעותיים ולא הייתי מייחס לזה חשיבות מכרעת. בכל זאת הפוקוס נבדקה לפני קרוב ל- 5 שנים והקרוז חדשה לחלוטין אז לא חוכמה גדולה לקבל קצת יותר מהפוקוס. רמת ציונים כזו גבוהה אינה מובנית מאליו גם כיום. ראו את המאזדה 3 החדשה שלא הצליחה להגיע לרמה כמו הקרוז. גם טוב מאוד אבל הייתי מצפה ליותר מרכב חדש.

הפוקוס החדשה תגיע לארץ עוד יותר משנה. במהלך 2011. לא הייתי פוסל את הפוקוס רק בגלל זה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...