Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה נראה מונפץ, אבל היום בטעות מיליתי קצת סבון נוזלי ברדיאטור(ככה זה להשאיר בקבוק עם נוזל ירוק בבגאז').

האם זה יכול לפגוע באופן כלשהו ברדיאטור? או שזה ינקה אותו קצת? :roll:

אין מה לעשות, פאדיחות קורות.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סבון הינו בעל תכונות ניקוי אבל לא למערכת הקירור והינו וגם חומצתי דבר שלטווח הארוך עלול לגרום לנזק. כמו כן אתה תסבול מקצף במערכת הקירור.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא יודע מה זה קצת.

כל כמות מעבר לטיפה-שתיים תגרום להקצפה (בטח כבר גרמה), להרס נוזל הקירור ולנזק למערכת.

בצע כמה שטיפות עם מים למערכת הקירור ומלא נוזל קירור מקורי. מומלץ לבצע שטיפה והחלפה נוספת לאחר כחודש.

פורסם

יהיה קצף שיתמלא את מערכת הקירור ויווצר לחץ, ורוב הנוזל קירור יצא דרך מיכל העיבוי מהלחץ.

נזק עלול להיגרם, לכן רוקן את כל הנוזל קירור, בצע שטיפה למערכת הקירור(בצע חיפוש כמו שדניאל אמר) ותמלא נוזל קירור חדש.

פורסם
כנראה שאתה חושב ששטיפה זה משהו אחר.

בצע חיפוש בפורום וקרא בפרויקטים של החלפת נוזל קירור.

ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי שום מידע מעבר ללנקז את נוזל הקירור ולמלא חדש :roll:

פורסם

שטיפת מערכת הקירור לא מתבצעת ע"י הנעת המנוע (אין בכלל קשר בין השנים)! אני במקומך לא הייתי מניע אפילו את המנוע במצב כזה!

במידה ואין לך את הידע והכלים, גרור את הרכב למוסך ובצע שטיפה יסודית למערכת הקירור.

פורסם

או שתרוקן שוב את כל הנוזל קירור, לאחר מכן תמלא מים מהברז, תיסע כחצי שעה, ובדוק, אם הקצף לא נעלם חזור על התהליך מספר פעמים עד שהקצף יפסק, ואז תמלא נוזל קירור איכותי.

• תוכן חדש...