Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי 80

איתי vr6
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי מתעניין ברכישת אודי 80 משנת 1992 הרכב במצב כללי טוב מאוד ,מפואר יחסית לשנתו ונוח מאוד לנסיעה, מה ממליצים חברי הפורום הנכבד על הגברת הנכבדת...????

פולו 16V - רק אם אתה מתאים לה...

(מודה - נגנב מאלפא..)

http://www.pbase.com/itays

פורסם
אחי מתעניין ברכישת אודי 80 משנת 1992 הרכב במצב כללי טוב מאוד ,מפואר יחסית לשנתו ונוח מאוד לנסיעה, מה ממליצים חברי הפורום הנכבד על הגברת הנכבדת...????

רכב יחסית אמין, מפואר (יחסית לשנתון), מאובזר, מרווח, מנוע סביר (יחסית לשנתון). המחירון שלו יחסית גבוה לפי מה שזכור לי. כדאי לעשות גם מקיף מכיוון שהבדואים מאוד אוהבים את הרכב הזה (כמעט כמו סובארו :twisted:) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
בגרסאות החלשות, הרכב כבד מדי על המנוע.

עם מנוע 2.0 ליטר נראה לי שהמצב שונה.

8)

הייתי חולק איתך פה,יש אצלנו במשפחה אודי 80 מנוע 1600 רגיל,והאוטו ממש לא מרגיש חלש ! עושה את העליות של ים המלח כמו גדול לא רואה אף אחד (רגע של פאר עצמי) :wink:

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
בגרסאות החלשות, הרכב כבד מדי על המנוע.

עם מנוע 2.0 ליטר נראה לי שהמצב שונה.

8)

הייתי חולק איתך פה,יש אצלנו במשפחה אודי 80 מנוע 1600 רגיל,והאוטו ממש לא מרגיש חלש ! עושה את העליות של ים המלח כמו גדול לא רואה אף אחד (רגע של פאר עצמי) :wink:

איזו שנה ה-80 שלכם?

זה תלוי.

172

פורסם

למה אתה שואל משנה מסויימת המנוע חזק יותר??

אם אני לא הטועה ה-92 מגיעה עם 102 כ"ס.. אכן כך :?:

עוד שאלה- הגיר האוטומטי של הרכב, כמה הילוכים יש לו?

(מודה - נגנב מאלפא..)

פורסם

רכב הפשע שלנו שנת 89...

אתם צריכים לראות את המבטים של הבדואים כשאנחנו נוסעים בעיר,חוויה בלתי נשכחת :lol::lol::lol:

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

רכב יחסית אמין, מפואר (יחסית לשנתון), מאובזר, מרווח, מנוע סביר (יחסית לשנתון). המחירון שלו יחסית גבוה לפי מה שזכור לי. כדאי לעשות גם מקיף מכיוון שהבדואים מאוד אוהבים את הרכב הזה (כמעט כמו סובארו :twisted:) ...

זה בסדר , באזור חיפה והקריות אין בדואים :lol:

נ.ב. מספיק לדקלם משפטים ששמעת בפורום. אם לא היית בעלים של אחד כזה אז מה הטעם?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
רכב הפשע שלנו שנת 89...

אתם צריכים לראות את המבטים של הבדואים כשאנחנו נוסעים בעיר,חוויה בלתי נשכחת

למיטב ידיעתי ה-80 עברה מתיחת פנים ב-1991.

כך שהאאודי שלכם לא זהה למה שהוא מחפש.

אני אומר שאם הרכב שמצאת הוא במצב טוב מאוד, ועונה על דרישותיך - לך על זה!

8)

172

פורסם

אנחנו קנינו לפני חצי שנה אאודי 80 שנת 92 אוטומאט ב20 אלף, ישרנו קו בעוד כ6-7 אלף .

ואין מה להגיד האוטו נוסע פשוט תענוג. הבעיה היחידה היא צריכת דלק מטורפת אבל במידה ויש לך כסף לדלק זה האוטו הכי טוב שתוכל למצוא במחיר הזה.

המנוע יחסית שקט והאוטו סוחב 130+מזגן כמו כלום. אוטו מאד מרווח,נורא נוח מאחורה ומקדימה. נוסע חלק. פשוט אוטו תענוג כול זאת במידה ויש לך דלק :).

פורסם
אנחנו קנינו לפני חצי שנה אאודי 80 שנת 92 אוטומאט ב20 אלף, ישרנו קו בעוד כ6-7 אלף .

ואין מה להגיד האוטו נוסע פשוט תענוג. הבעיה היחידה היא צריכת דלק מטורפת אבל במידה ויש לך כסף לדלק זה האוטו הכי טוב שתוכל למצוא במחיר הזה.

המנוע יחסית שקט והאוטו סוחב 130+מזגן כמו כלום. אוטו מאד מרווח,נורא נוח מאחורה ומקדימה. נוסע חלק. פשוט אוטו תענוג כול זאת במידה ויש לך דלק :).

היה לנו פעם,לפני משהו כמו 4 שנים אודי 80 1800סמ"ק אוטומט,זה בהחלט זולל דלק בכמויות,אבל האודי שיש לנו עכשיו,בכלל לא.

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

כמה הילוכים לגיר האוט' ??

(מודה - נגנב מאלפא..)

• תוכן חדש...