Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף? ביטוח עם סוכן ביטוח או בלי סוכן? עם סוכן זה יעלה יותר כסף באיזה 700 שקל ובלי זה יותר זול.

אז מה אתם אומרים?

פורסם

יש כאלה שיתאמצו וימצאו שביטוח עם סוכן יכול להיות זול יותר מביטוח בלי סוכן.

יש כאלה שיאמרו לך בלי סוכן, ויש כאלה שיאומרו לך עם סוכן.

מה יותר טעים טוסט גבינה או טוסט נקניק ?

יש כאלה שיאמרו לך שכשניזקקו לעזרה, הביטוחים הישרים היו בסדר גמור, ויש כאלה שיאמרו לך שאכלו מרורים.

מקווה שהבנת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מסכים שעדיף עם סוכן.

גיסי הצטער על הרגע שעשה ביטוח ללא סוכן ואחרי שעבר תאונה עם הרכב הוא אמר שאפילו ישלם 1000 שקל יותר ולא יעשה את הטעות הזו (עלה לו בימי עבודה ובתביעות, למשל הסכום שהביאו לו נמוך ממה שהיה צריך להיות ב- 3000 ש"ח, אבל מכיוון שהביטוח טוען שגיסי התרשל בתאונה למרות שיש לו בכתב הודאה מהנהגת הפוגעת (שלחצה גז במקום ברקס) הורידו לו 3000 ש"ח מהסכום.

אין עם מי לדבר בטלפון, התשובה שהוא קיבל זה "לך תתבע בבית משפט" הוא כבר הפסיד הרבה ימי עבודה (ועוד יפסיד כי עכשיו הוא ניגש לבית המשפט לתביעות קטנות).

בקיצור, הזול עולה יקר, וכמו שאומרים פה הרבה בפורום "זול וזוגלובק- שניהם מתחילים בז', בשניהם תקבל נקניקייה".

פורסם

ביטוח מקיף - אך ורק ע"י סוכן, רצוי כזה שמוכר לך ולמשפחתך ואתה חושב שאפשר לסמוך עליו שיתאמץ בשבילך בשעת הצורך.

חובה- אין בעיה לבצע בישירים. התביעות (חו"ח) תמיד ע"י עו"ד בכל מקרה, אז אין פה הבדל. גם הסוכן לא ממש יכול להשפיע פה.

צד ג' - אין לי מספיק מידע כדי לתת המלצה חד משמעית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
ביטוח מקיף - אך ורק ע"י סוכן, רצוי כזה שמוכר לך ולמשפחתך ואתה חושב שאפשר לסמוך עליו שיתאמץ בשבילך בשעת הצורך.

חובה- אין בעיה לבצע בישירים. התביעות (חו"ח) תמיד ע"י עו"ד בכל מקרה, אז אין פה הבדל. גם הסוכן לא ממש יכול להשפיע פה.

צד ג' - אין לי מספיק מידע כדי לתת המלצה חד משמעית.

גם לצד ג' עדיף סוכן לך תרדוף אחרי תביעה שיש לך נגד נהג+חברת ביטוח.

אם ביטחת צד ג' דרך סוכן הוא עושה זאת עבורך.

אני לא בטוח שהביטוחים הישירים יעשו אותו דבר עבורך.

פורסם

אפשר גם להתקשר לחברת ביטוח ישירות שהשרות עובד 24 שעות במקרה של תאונה,

כעיקרון אפשר להסתדר גם בלי סוכן, אומנם זה יותר אצמעי, מה דעתכם?

נ.ב.

הביטוח הוא עם הנחה של עובדי מדינה אז הוא יותר זול.

פורסם

לעובדי מדינה יש תנאים מעולים (לנו יש 2 מכוניות שמבוטחות בהנחה הזו)

תעשה עם סוכן, עזוב אותך חבל על כאבי הראש.

גם לגיסי אמרו אותו דבר ש "אנחנו כאן בשבילך" והינה, אני רואה את התוצאות.

כמובן ללכת לסוכן טוב, לא לסתם סוכן.

אנחנו למשל כבר מעל 15 שנה עם אותו סוכן ואנחנו דיי מרוצים.

פורסם

מנסיון אישי, הכי טוב סוכן.

בתחילת השבוע הרכב שלי היה מעורב בתאונה שלא באשמתי. הסוכן שלי מטפל בהכל, מהגשת התביעה, שמאי רכב ועד הזמנת החלקים הדרושים מחו"ל (הרכב שלי ביבוא אישי).

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

הזול של חברות הישיר עולה ביוקר בשעת הצורך.

לדבר עם מרכזנית של מבינה כלום, ולהתחיל להתרוצץ בין עשרות אנשי קשר לא שווה את זה בשביל 200 ש"ח בשנה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מחזק את דבריו של קודמי לגביי ביטוח של עובדי מדינה, אני מבטח אצל סוכן (אותו אחד שאבא שלי מבטח אצלו)

את המיצובישי לנסר 93', ביטוח צד ג'+חובה לכל הנהגים כולל צעיר וחדש מגיל 17, 2200 לשנה שזה כלום! (למשל ב AIG רצו כפול מיזה!)

לסיאט לאון 2002 של ההורים- ביטוח מקיף לכל הנהגים כולל צעיר וחדש מגיל 17- משהו כמו 3300 לשנה (יש לי חבר שעל סיאט טולדו מאותה שנה משלם 7500 לשנה לאותו ביטוח, שנינו גרים בב"ש באותה שכונה).

פורסם
הזול של חברות הישיר עולה ביוקר בשעת הצורך.

לדבר עם מרכזנית של מבינה כלום, ולהתחיל להתרוצץ בין עשרות אנשי קשר לא שווה את זה בשביל 200 ש"ח בשנה..

למה להתלהם?

כל חברות הביטוח , הישירות וגם העקומות ינסו את מזלם בשיטת מצליח. אין קשר בין הרמאות ובין סוג החברה. אני מבטח איפה שיותר זול, אם זה בישירות או בעקומות ועד עכשיו הייתי מרוצה מכולם. טוב, לא היו לי הרבה תביעות.

למה ללכלך עם "מרכזנית שלא מבינה כלום" ? לפעמים זה דווקא ההפך. היה לנו מקרה שמישהו דפק רכב שלנו ואח"כ התחיל לבלבל את המוח בטענות סרק שאנו גם אשמים, שהנזק שלנו היה בכלל מקודם וכ"ו. דיברנו עם ביטוח ישיר והופנינו לעורך דין של המחלקה המשפטית שלהם שעזר לנו המון. בסוף הפוגע שילם יותר ממה שביקשנו בהתחלה וזאת לאחר שתבענו בתביעות קטנות.

שלא יצא שיש פה המלצה גורפת על הישירות. אני מכיר גם כאלה שהתאכזבו מהישירות.

לדעתי אין הבדל בין החברות ועדיף ללכת לזולה יותר.

יהודה

• תוכן חדש...