Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

חבר של אחי מתקין לי את המערכת ואני קניתי רמקולים MOREL TEMPO 6 הבעיה היא שבדלתות הקידמיות של המאזדה מתאים רמקולים שהם 6*9 (ביצה).

השאלה שלי אם הוא יעשה הגבהות וכאלה האם זה יתאים (א) והאם איכות השמה ממש תשתנה ביגלל שבורח אוויר לתוך הדלת.

תודה.

עריכה : שכחתי לציין שהוא אמר שזה אפשרי והוסיף שאיכות השמע תרד קצת. האם אתם חושבים כמוהו? איכות השמע תרד במקצת?

פורסם

אם תעשאה התאמות כמו שצריך לא צריכה להיות שום בעיה . והרמקולים במזדה עד כמה שזכור לי הם 7*5 ולא 9*6 . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך. קרא את כללי הפורום***

שזה יותר בלאגן להתקין או פחות בלאגן ? :\

פורסם

בעיקרון לרמקול מומלץ להיות מורכב על עץ ממה שאני יודע , לכן זה רק יעזור למצב לדעתי .

בנוסף ,לשאלתך הקודמת לגבי הגדלים - ממה שאני זוכר בדלתות של המאזדה זה 5*7 , שזה אומר שצריך לעשות טבעת קטנה יותר מאשר 6*9 הקלה קטנה יותר בעבודה אך לא משהו משמעותי .

תתחדש וחג שמח .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

ברגע שהוא אמר לך שישמעו פחות טוב בגלל הגבהה אני חושב שאתה צריך לבחור לך מישהוא אחר יותר מיקצועי שיבצע

את ההתקנה

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

יש לכם מושג איזה עובי הטבעות אמורות ליהיות?

עריכה: ד"א יש למישהו תמונה לטבעות שאני יבין +- על מה מדובר ?

• תוכן חדש...