Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראו איזו מכונית "ספורט" הוא בנה לעצמו.

012.jpg

לתמונות והסברים הקליקו

http://lb-web.com/locost/

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
חשוב לציין שהכל עלה לו 2000 ש"ח

אם הבנתי נכון..

250 פאונד

הספר עלה לו 250 פאונד.

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם
יש לך טעות...

כתוב שם הספר "בנה מכונית ספורט בפחות מ250 פאונד"

וגם כתוב בכתובת של הדף LO COAST= עלות נמוכה.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אולי אני אוכל להביא אותו לאיזה מפגש.

בעקרון רוב האוטו משתמש בחלפים של של פורד אסקורט דור 1 (בטח ניתן כיום למצוא כאלה בכפרים הערביים) וממה שזכור לי החלפים היחידים שזקוקים לקנות בחו"ל זה בודיוורק ומושב אחורי של יגואר ישנה (שכחתי איזה דגם) ואו שניתן להתקין בה מושבים כרצונכם.

ספר מעניין אבל כרוך בהמווווון שעות עבודה וכמובן שעל תקינה בארץ אין בכלל על מה לדבר.

נ.ב.

וכן מדובר על בניה של רכב במחיר מצחיק...אם אתה גר באנגליה שכל החלפים מצויים שם (בארץ אסקורט כזו כבר תעלה איזה 3-4K).

פורסם

צודקים , מודה באשמה.

הגרשיים בלבלו אותי :wink:

שמוליק

פורסם

:)

אם אנחנו נכנסים לדקויות, אז נכון, קייטרהאם זה לא ממש המקור, למרות שמאז ומתמיד החברה הייתה אחראית על הפצת המכונית...

ד"א, קייטרהאם מוציאים בקרוב דגם חדש בשם ה-R600.

יהיה מאופיין בקרוב ל-600 כ"ס לטון.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם
:)

אם אנחנו נכנסים לדקויות, אז נכון, קייטרהאם זה לא ממש המקור, למרות שמאז ומתמיד החברה הייתה אחראית על הפצת המכונית...

ד"א, קייטרהאם מוציאים בקרוב דגם חדש בשם ה-R600.

יהיה מאופיין בקרוב ל-600 כ"ס לטון.

פאק, זה ברמה של מקלארן F1... מטורפים, פשוט מטורפים :D

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...