Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת אייפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי איך שאני יודע, אם המכס תופס אותך אז אתה משלם 33% מעלות המוצר.

255 דולר+ 33% על אייפון 8G 3G חדש, זה יוצא הרבה יותר זול ממשומש בארץ.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום התקשרתי לכמה חנויות בשביל להבין למה סים פרי עולה ב-500 שקל יותר,הרי אם המכשיר אינו סים פרי הוא פעיל רק ברשת מסויימת,אז התברר שהכוונה היא ל-UNLOCKED,כלומר 3000(דגם אמריקאי) עבור מכשיר שנפרץ ע"י החנות,ו-3500 (דגם איטלקי)עבור מכשיר שמגיע פרוץ מלידה.כששאלתי מה זה משנה ע"י מי הוא פרוץ ענו לי שבמכשיר הפרוץ ע"י החנות לא ניתן לעדכן גרסא והוא יכול להיחסם וכו,

השאלה היא האים באמת יש הבדל או שהם בעצם סתם מנסים להרוויח עוד כמה שקלים?

במידה ואני מחליט לקנות מיד2,איך אני בודק אם המכשיר פרוץ מלידה או נפרץ ע"י הבנאדם?

ביד 2 המחיר הוא 2500 בערך למחיר פרוץ,הרי שאם הוא פרוץ מלידה נחסכים פה 1000 שקל ואילו נפרץ ע"י המשתמש הרי שכדאי להשקיע עוד 500 שקל ולקנות חדש מהחנות.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בחנות לא חירטטו אותך. באיטליה פשוט יש חוק שאוסר לנעול את האייפון לחברה מסויימת , והוא בא פתוח לכל הרשתות.

ככה שאם אתה מעדכן גרסא הוא בחיים לא יינעל, בניגוד לאייפון אמריקאי שנעול ל AT&T.

אני לא יודע אם זה שווה את התוספת כסף הזאת.. זה תלוי אם יש לך כוח להתעדכן כל הזמן לגבי הפריצות, אבל אם אין לך כוח לזה אז תקנה סים פרי יצרן ותשכח מהשטויות האלה..

אם אתה קונה יד 2, אין ברירה אלא לעשות ריסטור למכשיר ולראות אם הוא ננעל אחרי הריסטור.. כבר נתקלתי באנשים שקנו אייפון שפרצו אותו ומחקו את התוכנת פריצה ככה שאין זכר לפריצה, אבל האייפון עדיין פתוח לכל הרשתות, ואז אחרי הריסטור הפריצה נמחקת והוא ננעל. תיזהר מזה

Stay Dirty

פורסם

החוק הוא בכול אירופה אם אני לא טועה שאוסר על נעילת הפלאפון.

המכשיר שאתה קניתה מסלקום הוא אמריקאי או איטלקי?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כרגע אני מנסה למצוא מישהו שיכול לרכוש לי את המכשיר באירופה,במידה והחליט לרכוש את המכשיר בארץ בסופו של דבר,איזה גרסא ובוט צריך להיות המכשיר על מנת שלא ינעל כל פעם שהפלאפון מודלק?או שכול המכשירים שאינם פרוצים מלידה ננעלים לאחר כול כיבוי?

פורסם

אם תקנה חדש בארץ, הסיכויים אפסיים שתקבל אייפון עם הגרסת בוטרום הישנה.. גם באירופה אותו הסיפור, זה ממש נדיר אם בכלל, למצוא אייפון עם הבוטרום הישן.

בעקרון אפל התחילה להכניס את הבוטרום החדש לאייפונים משבוע ייצור 40 ומעלה. אפשר לראות את השבוע לפי הסיריאל של המכשיר שנמצא על המדבקה מאחורי הקופסא.

ככה זה נראה:

http://images.macrumors.com/article/2009/12/30/102810-iphone_3gs_8gb_box.jpg

בתמונה הוא צינזר את הסריאל אבל רק רציתי שתראה איפה זה נמצא. המספר הולך לדוגמא ככה:

889490CV3NQ

ה-49 המודגש זה השבוע. זאת אומרת שהאייפון הספציפי הזה יינעל אחרי כיבוי מלא.

אם אתה קונה בחנות פרטית, אתה יכול לבקש מהמוכר לעבור לו על כל המלאי ולבדוק סיריאל אחרי סיריאל עד שתמצא משהו שנמוך מ-40.

Stay Dirty

פורסם

בפורום הכול על אייפון רשמו לי שרק מכשירים שהדגם שלהם מתחיל ב-MC קורה הדבר הזה וש-95% מהמכשירים שמוכרות הרשתות הסלולריות פה הם מהסוג הזה.

אסף ברשותך אני יסכם את כול מה שנאמר פה ואתה תגיד לי אם אני צודק,

על מנת לקבל מכשיר שלא ינעל לי אחרי כול הדלקה(כמו שאמרתי המכשיר אצלי מתכבה לפחות כמה פעמים ביום והגישה שלי למחשב על מנת לפרוץ שוב מוגבלת מאוד) אני יצטרך להיפתר מ-3500 אלף בשביל לקבל מכשיר פרוץ מלידה?

ואף אחת מרשתות הסלולר לא מחזיקה מכשיר פרוץ מלידה.

אים אני מוכן להתפשר ולפרוץ כול פעם מחדש אני יכול לקנות בכול אחת מרשתות הסלולר או מחנות פרטית עבור 3000 שקל?

עריכה:

הרגע מצאתי חנות שמוכרת אייפון סים פרי ב-3000,איך אני מאמת שהמכשיר באמת איטלקי?

שוב תודה לכול מי שמתייחס לחפירה שלי.:-D

פורסם

אוקיי תן לי להסביר לך משהו שאתה קצת מתבלבל בו.

אם אתה קונה עכשיו אייפון שנעול רק לסלקום לדוגמא, ואתה רוצה להשתמש בו רק עם כרטיס סים של סלקום,

זאת אומרת שאתה לא צריך לעשות לו UNLOCK בעזרת תוכנה, אז אתה יכול לכבות אותו ולהדליק כמה שבא לך בלי המחשב.

אבל יש עוד אופציה - לפרוץ אותו בשביל להתקין אפליקציות בחינם, וכאן נכנס הבאג של הכיבוי לתמונה.

בקיצור, אם תקנה מכשיר סים פרי יצרן, או מכשיר שנעול לסלקום בלבד, לשניהם יהיה את הבאג של הכיבוי ברגע שתפרוץ אותם.

אם זה רק בשביל לפתוח אותו לכל הרשתות או בשביל להתקין אפליקציות פרוצות.

Stay Dirty

פורסם

אז מה ההבדל בעצם בין מכשיר שהוא מגיע UNLOCK לבין אחד אני עושה לו UNLOCK?

אין שום אפשרות לרכוש מכשיר בלי הבאג הזה? שאותו אני מזהה ע"י MC בדגם או ייצור מעל שבוע 40?

פורסם

ההבדל הוא שאייפון שמגיע פתוח, לא יינעל לך אם תעדכן גרסא בטעות, ועדיין לא יצאה לה פריצה..

בדיוק כמו שקרה לשביט.. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=309348

עכשיו הוא צריך להמתין שתצא פריצה לגרסא החדשה של המודם כי האייפון שלו הוא לא סים פרי יצרן ..

אייפון 3GS הוא דגם MC. אולי בהתחלה שהוא רק יצא הוא היה MB אבל אתה לא יכול להגיד שכל אייפון 3GS דגם MC הוא עם הבאג של הפריצה

בשביל זה צריך להסתכל על המספר סידורי כמו שאמרתי לך קודם.

בכל מקרה להשיג עכשיו אייפון בלי הבאג זה רק ביד 2.

Stay Dirty

פורסם

טוב אני מבין שהסיכוי למצוא מכשיר בלי הבאג שואף לאפס לכן הודה לך אם תגיד לי מה צריך עושים לאחר במכשיר עם באג מתכבה ומודלק מחדש?כמה זמן לוקח לפרוץ אותו שוב? ומה צריך להיות מותקן על המחשב?

פורסם

אתה צריך שיהיה אייטונס מותקן על המחשב, הנה הגרסא החדשה:

http://www.filehippo.com/download_itunes_32/download/461b880dec2faa4cf2af1d839358429e/

ואתה צריך את התוכנת פריצה, היא נמצאת באתר הזה:

http://blackra1n.com/

יש לך שם גרסה למאק או לווינדוס.

עכשיו במקרה שכיבית את האייפון, לגמרי כמובן, אתה פשוט מחבר אותו למחשב, סוגר את האייטונס , מפעיל BLACKRAIN ולוחץ על MAKE IT RAIN. תן לו לעבוד חצי דקה, וזה הכל.

אם לא אכפת לך שאני שואל - למה אתה צריך לכבות אותו לגמרי במסגרת הצבא?

מה רע בסתם מצב שינה ע"י לחיצה קצרה על כפתור כיבוי? אתה גם יכול לשים אותו על מצב טיסה כדי לא לקבל שיחות..

Stay Dirty

פורסם

יש מקרים שאתה מחוייב לסגור את המכשיר וגם להוציא ממנו סוללה כדי לוודא כיבוי.

הרבה אנשי עסקים עושים את זה לפני כניסה לישיבה מחשש לציטוטים כאלה ואחרים, אני מניח שבצבא מחמירים יותר בתפקידים מסויימים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ולאחר שאני מריץ את האייטונס שוב האפליקציות נשארות במכשיר?כאילו אין צורך להתקין הכול שוב פעם?

שאלה נוספת היא האם אני יכול להשתמש במכשיר לאחר הדלקה מחדש אם לא עשיתי את כול התהתליך שרשמתה?

יש מקומות מסויימים בבסיס שאסור להיכנס אליהם עם פלאפון,לא על שקט ולא על כול מצב אחר.לפי הנוהל אמורים להשאיר אותו בכניסה למקום,אך בגלל חשש שלא יהיה פלאפון כשתצא הרוב פשוט מכבים אותו ושמים בכיס.

• תוכן חדש...