Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת אייפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דרור - אכן למכשיר עם צורך בPUSH - אידאלי בלקבארי לדוגמא.

ואייפוד דור שלישי כן פריץ (כמו ש3GS פריץ) כלומר - כל כיבוי והדלקה צריך לפרוץ מחדש.

יגאל - מניסיון - יותר מ4 שעות זמן מסך (לא על המקסימום בהירות - גם בחצי הוא בהיר מרוב הפלאפונים)

דבר שני - אוזניות בלוטוט' סטיראו - קיים מאז ה3G , ובעזרת פאטצ' אפשר להוסיף גם ל2G (כלומר כל הצ'יפים של הבלוטוט' של אייפון אי פעם יכולים לעשות את זה) - מה שכן - הצ'יפ הנוכחי אכן משופר מבחינת מהירות , סינכרון ואיכות סאונד.

ל3G יש GPS רגיל לגמרי , אבל איטי משמעותית.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שמעתי למכשירים חדשים יש קודים שונים שמבצעים בדיקת מערכת של פיקסלים שרופים,צבעים,טאצ",אורך חיי המעבד וכו,ובהם ניתן לגלות דברים שאי אפשר לראות בעיין ויכולים להתגלות רק אחרי זמן מה,האם יש קודים כאלה גם לאייפון?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

חברים,עזרה דחופה:

שמעתי שבפראג ניתן לקנות מכשיר במחיר זנות יחסית לשאר העולם,האים הדבר נכון?

אם יש מישהו שאכן קנה שם יכול לתת מיקום של חנות,כתובת או משהו?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עברו להם חודשיים והמכשיר עדיין לא נרכש אך מכשירים חדשים יצאו לשוק,

קראתי על ה-N900 שאמור להתמודד עם האייפון ועוד כמה מכשירים עם מערכות הפעלה ANDROID,בכול זאת,נכון להיום,

מה הכי מומלץ?עדיין האייפון שווה את מחירו?

או שיש סלולרי כלשהוא שקנייתו יותר שווה מהאייפון?

תודה מראש לכולם.

פורסם

שום דבר לא יותר טוב מאייפון. חבל על הזמן שלך.. אני לא מתחרט לרגע שקניתי אותו (3GS)

אני כל פעם מופתע מחדש כשאני מחפש אפליקציה שעושה דבר מסוים שאני צריך, ואני מוצא אותה..יש פשוט מבחר מטורף.

המסך מגע פשוט תענוג, לא כמו המסכי-מגע-כספומט של שאר המכשירים.

יש לו GPS טוב, ומצלמה שלמרות שהיא רק 3.2 היא ממש איכותית. בקיצור שווה את ה-3000 שקל האלה לדעתי.

בנוסף, ממש קל לפרוץ אותו ואז אתה מוריד את כל האפליקציות בחינם ומשפצר לעצמך את המכשיר עם ערכות נושא ועוד דברים מגניבים..

Stay Dirty

פורסם

מה המחיר כיום ל-3GS 16 גיגה? ראיתי שהמחירים ביד 2 נעים מ- 2500 ומעלה,כמה סביר לתת עבורו?

איך אני בודק שאכן המכשיר פרוץ ?איזה גרסא אמורה להיות לו ואיך אני בודק את הגרסא במכשיר?

למה לשים לב בקנייה?

ידוע לי שיש טלפונים עם קודים שמריצים בדיקות במכשיר ומראים את אורך חיי המעבד,המסך,המצלמה וכו ב-%,וכמה זמן נשאר להם לחיות.האים גם פה יש כאלה?

אני יודע שאת רוב השאלות כבר שאלתי,אך מכיוון שזאת טכנולוגיה שמתחדשת כול יום כמעט,אולי בכול זאת יש משהו שלא לקחתי לתשומת ליבי.

תודה לכול המשתתפים.

פורסם

חדש מהחנות עולה 3000 שקל :

http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?productid=1871

אני מניח שיד שניה יתחיל באמת בסביבות 2500..

אם המכשיר פרוץ, יהיה עליו סידיה. הסמל שלה נראה ככה: 48px-Cydia_icon.png

אם הוא לא פרוץ אז תפרוץ אותו בעצמך, זאת עבודה של כמה דקות. הנה מדריך לפריצה:

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5081299

הגרסא הכי חדשה שניתנת לפריצה היא 3.1.2. לפני שבועיים יצאה גרסא 3.1.3 אבל אין לה פריצה עדיין לאייפון 3GS

את הגרסא אפשר לבדוק דרך הגדרות-כללי-אודות.

בקשר לקודים שבודקים את חיי המכשיר, אין לי מושג לגבי זה.. גם אני אשמח אם מישהו יחדש לי.

Stay Dirty

פורסם

אסף בקישור שנתתה המכשיר הוא לא סים פרי ו-UNLOCKED,המחיר הכי נמוך בזאפ למכשיר שאינו נעול הוא 3500 לפי מה שזכור לי.

מאיפה אתה קניתה?

פורסם

לא כתבת בהודעה הקודמת שאתה רוצה אייפון סים פרי יצרן, אז נתתי לך אחד נעול.

זה תלוי בתקציב שלך..אם אתה רוצה לשלם עוד 500 שקל ולהיות רגוע ולא לרדוף כל הזמן אחרי הפריצות

או לקנות אייפון נעול ולפרוץ אותו בעצמך. שוב אני מזכיר לך שהגרסא האחרונה שניתנת לפריצה היא 3.1.2

ככה שאם תקבל את האייפון בגרסא 3.1.3 , אבוד לך.. הוא יהיה נעול עד שתצא פריצה.

אתה יכול להתקשר אליהם ולשאול באיזה גרסא האייפון מגיע. רוב הסיכויים שעוד לא הגיע המלאי החדש מאמריקה עם הגרסא החדשה.

אני אישית קניתי מסלקום , הם עשו לי אותו ב-2500 כי בדיוק היה מבצע.

Stay Dirty

פורסם

הפריצה היא חד פעמית? אין צורך לפרוץ שוב כול פעם לאחר כל כיבוי המכשיר?

פורסם

אז זהו, שבאייפונים החדשים אפל הכניסו את הבוטרום החדש.. מה שגורם לבאג של הכיבוי.

תשתדל פשוט שלא תגמר לך הסוללה כשאתה מחוץ לבית. בכל מקרה זה עניין של כמה שניות להדליק אותו שוב אחרי שכיבית לגמרי.

Stay Dirty

פורסם

כמו שאמרתי אני חייל,אם כול פעם שנכבה לי הטלפון אצטרך להתקין מחדש את הפריצה המכשיר יורד מהפרק,מכיוון שהגישה שלי למחשב מוגבלת מאוד(רק כאשר אני חזור הביתה),ובמסגרת תפקידי הפלאפון שלי מכובה לגמרי כמה פעמים ביום לפחות.

פורסם

מתעלק על השרשור.

האם ניתן לרכוש אייפון דרך EBAY או שיש קנס או משהו?

עלה במוחי לרכוש אייפון דרך EBAY.

מישהו ניסה בעבר?

• תוכן חדש...