Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפג'ו 106 המפורסמת (?) שלי - עזרתכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה לא הפורום למכור דברים, וגם לא הפורום לבקשות עזרה (אנא מנהל הפורום, אל תמחק אותי כבר בשלב זה), אבל לא כל יום חבר הפורום זוכה להתנוסס בכותרות הראשיות של כל העיתונים והטלויזיה...

אז החברה שלי קרסה השבוע, ואני נאלץ למכור ובזריזות את הפג'ו (המפורסמת?) עליה אני נוסע - וזקוק לעזרתכם למציאת קונה שיאפשר לי לשלם את השכירות של הבית החודש :).

אז מה יש לה? 016 ראלי מודל 95, עם מנוע :), בולמי וקפיצי קוני, חיזוקי שלדה עליונים ותחתונים, פילטר פתוח + ראמר, מעלה לחץ דלק, אגזוז פתוח לכל האורך, גיר מחוזק, קלאצ מחוזק, הגה כח, מושב מרוץ, חגורות מוצלבות, 2 סטים של צמיגים על ג'אנטים מגנזיום - אחד סליקס, אחד רגילים, ובטח שכחתי עוד כל מיני שטויות... (יש גם מערכת סטריאו, מזגן ונעילה מרכזית :) ).

אין לי מושג בכמה אפשר למכור / לקנות כזה אוטו (אין כזה). הושקע בו בערך 80 אלף ש"ח. אזור השלושים אלף יהיה הגיוני לשני הצדדים לדעתי.

אז אנא עזרתכם (ועזרת מנהל הפורום :)) למצוא מישהו שיוכל להנות ולעזור גם יחד!

פורסם

פרסום בפורום "מכירה" ומס' טלפון+ תמונות של הרכב יקדמו את המכירה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

רוצה 5?

היום אני לוקח אותה בלי בדיקה...

נעשה ממנה קארט לילדים.

ב-30 אלף שקל אפשר לקנות אוטו אמיתי.

מה הכוונה קרסה החברה? [בלי ציניות]

מה הופך חברה ביום אחד לחיה וביום השני לקורסת?

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יש גם את מקדם המכירות המפורסם העונה לשם YAD2.

למרות ששם תקבל הרבה טלפונים מילדים, סוחרים מהמגזר הערבי, מחפשי מציאות למיניהם וסתם אנשים הזויים עם "5 אלף אני בא לוקח". המשותף בינהם זה שהם ינסו לשכנע אותך למכור להם במחיר מגוחך.

והמילים "לרציניים בלבד, לא להתקשר לבלבל את השכל" לא יעזרו.

נ.ב. אני פשוט מוציא את התסכול משני נסיונות עגומים של פרסום מודעת מכירה ביד2, פעם אחת של סיטרואן ZX (שבסוף עפה ב-4500 שקל, ואני עדיין מצטער על כך), ודירה של ההורים שלי (לא נמכרה בסוף, אבל נאלצנו להחליף מספר טלפון בגלל אותם אנשים הזויים שמתקשרים, שלגמרי לא ברור לי איך הם הצליחו להגיע לגיל ההתבגרות, שלא לדבר על מציאת כסף לקניית דירה, כי שום בנקאי שפוי לא יאשר להם משכנתא).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קיבלת את החשיפה שביקשת.

פרסם מודעה בפורום קניה ומכירה ושלח לי לינק בה"פ כדאי שאקשר אותו להודעה זאת. שאר הדיונים בנושא קריסת החברה של המוכר אפשר לבצע ישירות מולו בה"פ.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...