Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדרכה בהדבקת טפט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

בעקבות שינויים שאנו מתכוונים לערוך בחדר של הילדה(ואחותה לעתיד:-P),חלק מהתכנון הוא להדביק טפט על חלק סימלי מהקיר ודופן של ארון פורמייקה.

מהם השיטות היעילות והנוחות ביותר להדבקת טפט על קיר שצבוע בסופרקריל ועל עץ מצופה פורמייקה,ואילו כלים כדאי לרכוש/להשאיל על מנת לבצע את העבודה?

יש לציין שמעולם לא עשיתי הדבקה של טפט אולם אני בעל ידיים טובות ואני לא רואה סיבה שלא אעשה זאת לבד.

תודה לעונים.

פורסם

חבר,טפט לא כדאי וממש לא מומלץ להדביק על פורמיקה.

יש טפט שמתאים לקירות(כנראה מה שאתה מתכוון) שמגיע בלי דבק מאחורה ויש קונטקט(נייר דבק עם דוגמא עליו) שמגיע עם דבק(העלות שלו היא 10 ש"ח למטר) ואיתו לא תהיה לך בעיה להדביק על פורמיקה.

לגבי טפט לקירות,עצה שלי? קח בעל מקצוע כמו שצריך.אתה לא תצליח להדביק אותו בצורה טובה ובטח עם הזמן יפתחו לך החיבורים.

צריך לדעת כמה דבק פלסטי לשים עם הדבק טפט על מנת שעדיין תוכל להזיז אותו במהלך העבודה אבל שלא ינשור מהקיר.

זה נשמע פשוט אבל זה מצריך ניסיון!

ותאמין לי אני מדבר מניסיון,אנחנו מוכרים ומתקינים טפטים למעלה מ30 שנה,זאת עבודה ממש לא קלה.

במידה ותרצה עוד מידע צור עימי קשר בפרטי.

בן.

Got To love It

פורסם

תודה על העיצה,בגדול אני לא צריך חיבורים אלא קטע באורך 80 ס"מ בלבד לכל גובה הקיר 2.60מ' (השאלה עם בעל מקצוע יגיע בשביל דבר קטן כזה).

לגבי הפורמיקה,מן הסתם אני צריך שיהיה תואם לטפט בקיר,האם אני יכול להשיג טפט תואם שמתאים להדבקה על הפורמיקה?

והיכן אתם נמצאים אם אפשר לשאול?(פרסום חינם:-D).

פורסם

רוב הטפטים בשוק מגיעים ברוחב של 53 ס"מ ובאורך 10 מטר למעט סוגים בודדים שמגיעים ברוחב של מטר ואורכים משתנים,זאת אומרת שאתה זקוק לגליל אחד(שבעצם תשתמש רק בחצי ממנו).

יכול להיות שתמצא משהו תואם לטפט של הקיר(כבר רכשת את הטפט לקיר?) ויכול להיות שלא.

בעל מקצוע יגיע גם לדבר קטן כזה,מהיכן אתה בארץ?

בן.

Got To love It

• תוכן חדש...