Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי במקום העבודה שלה עברה סניף (הקודם נבגר) ובמקביל היא עברה לתפקיד אחר שיותר "נחשב" עם יותר שעות עבודה אבל השכר היה נמוך ב3 ש"ח לשעה.

העניין הוא שהיא עובדת שם מאפריל (ומקבלת מאז את השכר החדש והנמוך יותר), וחוזה על תנאי העסקתה החדשים היא חתמה בחודש ספטמבר רטרואקטיבית כך שמצויין שם שהחל מאפריל היא מקבלת את המשכורת הנמוכה יותר.

 

יש לי שתי שאלות:

1) האם למרות שעברו כמה חודשים ולמרות שהיא חתמה על חוזה, אשתי יכולה להתפטר ולקבל גם פיצויים עקב הרעה בתנאי ההעסקה?

2) האם ניתן לחתום רטרואקטיבית על חוזה? הרי כשהיא עברה לסניף החדש, על הנייר, היא הייתה חתומה על החוזה הישן ופשוט לאף אחד לא היה זמן להחתים אותה על חוזה במשך 5 חודשים ותמיד דחו את זה.

 

תודה מראש

פורסם

אם היא חתמה על החוזה אני חושב שזה די אבוד לה, על אחת כמה וכמה שהיא כבר עובדת במשרה הנ"ל כבר מעל לחצי שנה :shock:

איך שמתם לב רק עכשיו שהשכר השעתי שלה ירד רק עכשיו?

 

אבי.

פורסם

הבטיחו הרים וגבעות כגון קידום מהיר והעלאה אז היא נשארה במיוחד שגם מצב השוק היה לא מי יודע מה לפני חצי שנה, בדיעבד התברר שלא רק שאין התקדמות אלא היחס נהיה משפיל ומזלזל (מאותו מעסיק שהבטיח את אותן הבטחות) ונראה אפילו שהמעסיק מנסה "להיפטר" מאשתי. ד"א, במקום העבודה של אשתי פוטרו/ עזבו 4-5 עובדים מתוך כ10 וזה לא בגלל קיצוצים.

 

קראתי עכשיו באינטרנט שאם עבר "פרק זמן סביר" אז זה אומר שאין למעביד זכות לתבוע על הרעת תנאי העסקה כי הוא השלים עם רוע הגזירה, העניין הוא ששם מדברים על שנים אז נשאלת השאלה מה זה פרק זמן סביר?

פורסם

השאלה היא מה היה עדיף.

שיפטרו אותה?

 

עדיף להיות במקום עבודה עם 3 ש"ח פחות לשעה מאשר מובטל.

 

אם היא לא מרוצה מהתפקיד ומהשכר, שתחפש עבודה אחרת.

עדיף לחפש עבודה שיש לך הכנסה מאשר לעשות את אותו הדבר כאשר אתה מובטל.

under construction..

פורסם
השאלה היא מה היה עדיף.

שיפטרו אותה?

 

עדיף להיות במקום עבודה עם 3 ש"ח פחות לשעה מאשר מובטל.

 

אם היא לא מרוצה מהתפקיד ומהשכר, שתחפש עבודה אחרת.

עדיף לחפש עבודה שיש לך הכנסה מאשר לעשות את אותו הדבר כאשר אתה מובטל.

 

בגלל זה היא הסכימה להפחת שכר כי זה עדיף על כלום, אבל היחס נהיה פשוט מזלזל כך שהגיעו מים עד נפש.

היא עובדת שם מעל שנה, וכן כבר התחילו החיפושים אחר עבודה אחרת במקביל אבל זאת לא השאלה. השאלה היא האם יש איזשהי עילה לפיצויים גם במצב של התפטרות?

פורסם

אם היא חתומה על פיצויים לפי סעיף 13 אז הפיצויים שלה גם אם היא מתפטרת (הם מופקדים בקרן הפנסיה). אם לא אז זה תלוי ברצון הטוב של המעביד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי, אתה מדבר על סעיף 14.

 

וחבל שחתמה בספטמבר, היתה יכולה לנהל מו"מ ומקסימום היו מפטרים אותה (עם פיצויים).

אם לא היו מפטרים ולא היו מסכימים לחתום איתה בשכר הישן, היתה תובעת על הפרשי השכר וזוכה.

 

 

במצב הנוכחי אני לא בטוח שיש משהו מועיל לעשות.

אולי להקטין ראש ולעשות שביתה איטלקית עד שהמעסיק יבין את הרמז ויפטר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

×
×
  • תוכן חדש...