Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי יבוא הגה MOMO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, חיפשתי (גם דרך גוגל) ולא מצאתי תשובה לשאלתי אז סליחה עם כבר ענו

אני מעוניין להביא הגה MOMO מאיביי (אנגליה) ורציתי לדעת אם זה לא בעייתי מבחינת מכס או שאולי בכלל אסור להכניס את זה לארץ

כל מידע נוסף יתקבל בברכה

אם יש איזו קומבינה שאתם לא רוצים לחשוף בפורום אשמח לקבל בהודעה פרטית :)

תודה רבה, גיא :)

Sierra Sapphire 1993 2.0i Twinky

פורסם

מעניין אותי, למה לא מעט אנשים מוכנים לוותר על כרית אוויר בשביל הגה יותר מכוער, ועוד להסתבך בביורקרטיה של משרד הרישוי?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

כבר שאלתי את זה בפורום ואמרו שאין בעיה להכניס הגה כזה לארץ.

ולזה עם הפאסאט...אני אישית נוסע עם הגה ספורט קטן כי המקורי נוגע לי ברגליים. אני 1.92 ואין כיוון של הגה לגובה. חוץ מזה שזה נח פי כמה. ואצלי אישית אין כרית אוויר בהגה המקורי.

מכוער? עיניין של טעם.

העלתי פה תמונה של הגה של פאסאט וסתם הגה כולשהו של מומו ואישית המכוער פה זה ההגה המקורי שלך.

176017.jpg

volkswagen_passat_wagon_lux_2008_interior_steeringwheel.jpg

משרד רישוי? לפרק ולהרכיב הגה זה בערך 2 דקות.

פורסם

S^M, לשאלתך (או אם היית מסתכל על התמונה שלי בצד) יש לי פורד סיירה שנת 93 שלא מצויידת בכרית אוויר (וההגה שלי די מכוער :\ )

פורסם
מוכרים בארץ הגאים בגרושים, למה להכנס לאופרציה של ייבוא בעצמך?

פה בארץ לא תשלם יותר מ-500 שקל כולל התקנה.

איפה יש הגהים במחיר הזה ואיזה?

פורסם

א) השאלה שלי הייתה מכוונת אליך, אבל נגעה כל מי שמחליף את ההגה עם כרית האוויר בהגה שנראה כמו הגה מפורק, לפי התמונה שלך ניחשתי שהרכב הוא באזור שנות ה90 ולכן ייתכן שכן ישנה כרית אוויר.

ב) BMW RICER:

ההגה בפסאט שהבאת הוא של הגרסאות הזולות ביותר מלפני שנתיים, בארץ ההגה נראה אחרת (כמו שהיה לג'טה ולגולף דור קודם, עם 3 צלעות).

גם אני 1.92 (מבאסף אני יודע) ואני מכיר את הבעיתיות שההגה נתקע בברכיים.

גם לך אני מניח אין כרית אוויר ברכב, אז אני מבין אותך.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

מנסיוני, משרד התחבורה לא מאשר העברת הגאים במכס, נקודה!

אני הזמנתי מגרמניה, דרך איביי, הגה מקורי(!) לאלפא 164 שלי משום שרכשתי את האוטו עם הגה ספורטיבי קטן ומכוער בעיני והמוכר דרש סכום מגוחך על הגה מקורי.

ההגה לא אושר ע"י משרד התחבורה.

שיחות שלי פנים-אל-פנים עם ה"אחראי" לאישורים הללו במשרד התחבורה לא הניבו יותר מאשר: "אני לא מאשר הגאים בכלל! אנשים עושים קומבינות ומתקינים הגאים לא תקניים".

לא עזרו התמונות של ההגה והוכחה שהוא מקורי ולא קומבינה.

לא עזרו נסיונותי להסביר שאני דווקא רוצה להחליף הגה "צעצוע" בהגה מקורי ושהוא למעשה משיג בדיוק את ההיפך ממה שהוא כביכול מנסה להשיג.

שורה תחתונה...

יש לי משפחה באיטליה.

ההגה נשלח לשם אחר כבוד והמשפחה שחררה אותו שם מהמכס ללא בעיות.

ההגה כבר מותקן על האוטו והכל בסדר.

המלצה שלי, אל תכנס להרפתקה הזאת עם המכס. סביר שתפסיד.

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

קח בחשבון שהגה שוקל יותר מ-2 ק"ג ולכן לא ניתן לשלוח אותו בדואר האנגלי אלא רק ע"י חברת שילוח. לפני כמה שבועות קניתי מאנגליה הגה מעור של פולקסווגן קוראדו (הישנות), נדיר בעולם ולא קיים כנראה בכלל בארץ, והמוכר בדק ומצא שהמשלוח יעלה כ-100 פאונד. למזלי היה לו חבר ישראלי שהביא לי את זה ארצה.

אם כבר אז תקנה מגרמניה, משם אפשר לשלוח בדואר רגיל דברים עד 20 ק"ג, ומשלוח של הגה צריך לעלות 35 יורו.

פורסם
מוכרים בארץ הגאים בגרושים, למה להכנס לאופרציה של ייבוא בעצמך?

פה בארץ לא תשלם יותר מ-500 שקל כולל התקנה.

מוזר, באיביי זה בסביבות ה250$

אתם רואים, בארץ יש דברים יותר זולים מבחו"ל! :)

רגע הציניות נגמר

אני לא אקנה הגה צעצוע ב350 שקל (מה שמוכרים ביד 2) או הגה שראיתי שמוכרים שם ב800 שקל שבאיביי הוא עולה 33$

בוא נגיד שמציאות אין שם, לפחות כרגע.

פורסם
תראה כמה אנשים הזמינו הגה מחול ורק לך עשו בעיות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=281474&highlight=%D7%94%D7%92%D7%94

אני חולק את הנסיון שלי.

הזמנתי עשרות חלקים לאלפא גם מאנגליה, גם מגרמניה וגם מארה"ב. לא עשו לי בעיות עם כלום פרט להגה.

אני שמח שיש אנשים שהיה להם מזל מוצלח יותר משלי עם יבוא של הגה, במקרה שלי זה לא עבד.

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

• תוכן חדש...