Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הבנתי למה אסור להתקרב לרכבים מהשכרה או מליסינג.

אני נוסע לתומי מרחוב גיסין בפתח תקוה לצידי נוסע רכב סובארו איפרזה של אויס בפנים 2 בחורים בסביבות גיל ה25.

כל פעם לפני עצירה של רמזור אני שומע מהרכב שלהם חריקה מוזרה, מה שהתברר אחר כך (אחרי שנסעתי אחריהם) שפשוט במקום לעצור כמו בני אדם, הוא העביר תוך כדי נסיעה את ההילוכים מD לP.

לא צריך להסביר כמה נזק זה גורם...

תמיד ידעתי שאלו רכבים ש"שוחטים" אותם אבל לבוא ולהרוס בשביל ההנאה, די נדהמתי! גם אני פעם שכרתי רכבים אבל כאלה דברים אפילו לא חשבתי לעשות.

אגב, יש לי את מספר הרכב, יש מה לעשות איתו? להודיע לאויס? זה יעזור, או בעיה שלהם?

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מושחתים לא חסר..

תעביר לאוויס את פרטי הרכב זה חסד גדול אולי זה ילמד אותם לקח-למרות שאוויס לא יכולים לחייב אותם על כלום, כל עוד לא נגרם נזק ממשי.

פורסם

שמעתי טחינה של גלגלי שיניים, ואז ראיתי את הרכב קופץ ככה קדימה ואחורה. ברמזור הבא שנסעתי מאחוריהם ראיתי בבירור את האור רוורס נדלק ונכבה כלומר העבירו מישירות כשהרכב תוך כדי נסיעה לR ואז לP כמובן שכשהתחילו ליסוע ראיתי שוב את האורות רוורס נדלקות כלומר שהעבירו מP לD. ההשערה שלי היא ב100%.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

זה ידוע , יש לי חבר עם אוטו מושכר טנדר ידני פעם בדקנו מה קורה שמכניסים רוורס באמצע נסיעה , מדהים.

תהליכי שיפוצים

פורסם
זה ידוע , יש לי חבר עם אוטו מושכר טנדר ידני פעם בדקנו מה קורה שמכניסים רוורס באמצע נסיעה , מדהים.

יופי, עוד מושחת/גנב יש לנו בארץ שלנו. אני במקומך הייתי לפחות מתבייש לספר שגם אני עושה זאת.

תתבייש לך!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
:idea:סליחה ? מה אכפת לך מה אני עושה עם הידים שלי , אתה בעל חברת השכרה כל שהיא שאתה דואג לרכבים שלך בצורה אישית , מה אתה מן אדם שמנסה להפוך את העולם ליפה כזה ? תתעורר רוב המכוניות המושכרות עוברות טיולי שטח כמו בומבדיר אני עוד לאא פגשתי בן אדם שהחזיק מושכרת או ליסינג ולא עשה איתה טיולי הרים ( גטס סיריון למינהם ) או בדיקות אחיזה במגרשי החלקה.

תהליכי שיפוצים

פורסם

לא צריך להכליל.

שכרתי רכב במשך 3 חודשים כמעט ולא עשיתי איתו שום דבר ממה שהוזכר.

יש בעבודה שלי אנשים שמתייחסים לרכב הליסינג יותר טוב ממה שאחרים מתייחסים לרכב הפרטי.

emotion of motion

פורסם

אני מתכוון לתופעה שהוא ציין , בגילאים של 17 - 25 לא יותר , ההורים שלי החזיקו הרבה פעמים מושכרות וההתנהגות היא כמו רכב רגיל , אבל שזה מושכר שמצוי אצל נערים אז זה לא אותו דבר .

תהליכי שיפוצים

פורסם

אתה מתכוון מושכר שנמצא אצל נערים מופרעים שקיבלו חינוך הלוקה בחסר מהבית.

צריך לעמוד על ההבדל בין "בדיקת אחיזה במשטחי החלקה" ופניות האנד ברייק שהסקרנות וההנאה לבצע את הפעולות הללו יכול שתהיינה אצל כל חובב נהיגה בין אם נער ובין אם לא. פעולות אלה מבצעות שחיקה מוגברת של מכלולים שנורמלי שישחקו- האנדברייק וצמיגים. לעומת עשיית פעולות שבבסיסן ההנאה מההרס ושאינן תורמות ולא כלום לחובבי הנהיגה כמו להעביר לרוורס בזמן נהיגה או להעביר מD לP בזמן נהיגה במקום ללחוץ ברקס (יותר קל). פעולות אלו מבוצעות על ידי מופרעים, ברברים, חסרי חינוך וחסרי כל כבוד לרכושו של האחר וכנראה אך לא בטוח שזה משליך על עוד תחומים בחייהם.

פורסם

המלווה שלי נגמר עוד 8 ימים ככה שעוד לא נהגתי על מושכרת , מה שבטוח בשברולט שלי לא יהיו העברות או בדיקות אחיזה למינהם.

תהליכי שיפוצים

פורסם

הבנו מי אתה ומה אתה עושה, עכשיו, נדמה לי, שעדיף לך להחריש ולתת לבושה שלך לשקוע לתחתית הפורום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני ממש לא מבעלי חברת השכרה, אבל אני בחיי כן שכרתי רכבים ואולי לא התנהגתי אליהם כמו שאני מתנהג לרכבי אבל לא עשיתי להם נזק ישיר רק בשביל להרוס.

אל תעשה שום הכללות! וכן מגעיל אותי לראות כאלה אנשים שנהנים להרוס בשביל להרוס!

וכן, אתה יכול עדין להתבייש בעצמך! גועל נפש

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...