Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסבר על HI POWER

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להרכיב מערכת במאזדה 3 2010 (הצורה החדשה) והבנתי שהדרך הכי טובה זה לקנות מגבר שיש לו כניסות HI POWER.

אני תמיד מרכיב את המערכת שלי לבד באוטו אבל לא יצא לי עד עכשיו לעבוד אם מערכת מקורית של הרכב שהיא בלי יציאות RCA.

אני רוצה קצת להבין איך אני מחבר את המערכת למגבר ב HI POWER ואיזה חוט אני מחבר למגבר ואיך ניראת בכלל יציאה כזאת.

אני יודע שזה נשמע חובבני ובטח תגידו ללכת למתקין אבל אני תקוע בגלל שאני לא יודע איך אני עושה את החיבור, חוץ מזה לא ניתקלתי בבעיה עד עכשיו.

עשיתי חיפוש על HI POWER ולא מצאתי משהו שמסביר לי איך לחבר את זה .

תודה מראש.

פורסם

כמו שיש לרדיו דיסק צמה,גם למגבר בעצם יש צמה,בדרך כלל זה ממש פשוט,

כי זה רק לחבר את כניסות/יציאות הרמקולים

לכן יהיו לך זוג חוטים : סגול,ירוק(אחוריים) אפור לבן(קדמיים) שייצאו מהמגבר.

כל מה שעליך לעשות הוא לחבר צבע לצבע,מהרדיו דיסק אל המגבר.

כמובן לא לשכוח את אלמנט האסתיתיות ולהוציא מינוס מהמצבר.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

אני יכול גם לקחת מינוס מהצמה של המערכת המקורית כמו שאני מחבר את הרמקולים או שצריך מינוס עבה כמו הפלוס ?

לפי מה שהבנתי במקום להעביר RCA מהמערכת למגבר אני צריך להעביר חוט חשמל שיצואה לרמקול במקור ובמקום לרמקול אני שולח אותו למגבר.

פורסם

אל תטעה,

תשתית למגבר - צריכה להיות כמו לכל מגבר

רק עניין הRCA שונה,כי אין לך יציאות RCA מה רדיו דיסק,

לכן כמו שהסברתי לך,עליך להאריך אך ורק את יציאות הרמקולים.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

את החיבור של הרמקולים הקידמים אני חושב שהבנתי.

איך אני עושה שיהיה לי שליטה על סאב דרך הצמה?

עד היום היה לי RCA שמחובר ליציאה של הרמקולים ועוד RCA לסאב, לפי איך שאני מחבר את החוטים (אפור ולבן) זה עושה לי "כאילו" RCA ששולט על הרמקולים, מה אני עושה שיהיה לי עוד יציאה שאני יחבר את הסאב כמו במערכות הרגילות ?

תודה מראש.

פורסם

זה תלוי בHU שלך,

או במגבר שלך(אם יש לך שלט באס/סאב)

ע"פ מה שאני יודע,אין שליטה על סאב דרך HU מקורי של מאזדה.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

אין לי שליטה על באס במערכת.

אז איך אני מחבר את הסאב.

אז מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה יציאה לסאב?

כי לפי המגברים הרגילים אני צריך לתת עוד RCA ליציאות 3 ו 4 ושם אני יחבר את הסאב.

אבל לפי מה שאני עושה עכשיו אני נותן רק ליציאות 1 ו2 דרך החוט הלבן והאפור, מה אני נותן בירוק ובסגול אם אני לא רוצה לנתק את הרמקולים האחורים.

האופציה שיש לי שאני לא יודע אם היא טובה זה לפצל את החוט הירוק והסגול ולעשות שאחד יגיע לרמקול כמו שזה עכשיו ועוד אחד שיגיע למגבר לזמה של HI POWER, אני לא יודע אם זאת הדרך, מישהו יכול לעזור לי אם זה?

תודה מראש.

• תוכן חדש...