Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 החדשה 5 כוכבי בטיחות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזדה היא לא ההפתעה פה, אלא הקרוז שהשיגה את אחד הציונים הכי גבוהים בתולדות הEURONCAP, עם ציון ריסוק קדמי מושלם, ציון מושלם בריסוק צד וכמעט מושלם (סימן צהוב) בפגיעת עמוד.

מפתיע שגם השירוקו לא זכתה להישג כמו של הגולף, עליה היא מבוססת.

אולי המנוע גדול מדי...

Insane things comes from insanely people.

פורסם

שימו לב היטב שהמאזדה 3 שנבדקה כוללת 7 כריות אוויר ולא 6 כמו בארץ. השביעית היא לרגלי הנהג ומגנה בעיקר על הברכיים. חשוב.

כמו כן לרכב הנבדק היו בעיות בכריות הווילון - הכריות לא התנפחו במלואן באיזור המושב האחורי דבר שיוצר סיכון לפגיעת ראש אצל יושב במושב האחורי, בתאונת צד ובתאונת עמוד. לכן הארגון "העניש" את הרכב בהורדה משמעותית של ציון הצד ולכן הרכב מקבל ציון של 86%.

לעומת זאת הקרוז קיבלה ציון מרשים של 96% בהגנה על נוסעים מבוגרים. ולולא קצת איבוד מעט נקודות בתאונת העמוד היא הייתה יכולה לקבל את הציון הגבוה אי פעם בקטגוריה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

טוב ששמת לב, באמת נראה שכריות הוילון לא התנפחו כמו שצריך, זה ניכר בפגיעות הצד שנבחנו.

פורסם

נ.ב. ה3 נבחנה עם 6 ולא 7 כריות אוויר, כמו שתראה בתמונה, אין שום כרית לברכי הנהג.

עדיין, מפליא אותי הציונים החדשים - כמה וכמה מכוניות קיבלו ציון מעולה בריסוק חזיתי, מה שהיה פעם בעיקר נחלת האירופיות (חוץ מהFX שניתן לצפות ממנו מראש שיגן פחות טוב במבחן הזה).

פורסם
נ.ב. ה3 נבחנה עם 6 ולא 7 כריות אוויר, כמו שתראה בתמונה, אין שום כרית לברכי הנהג

הם (EuroNCAP) כתבו 7, לא אני.

Driver frontal airbag

Front passenger frontal airbag

Side body airbags

Side head airbags

Driver knee airbag

כנראה שהם טעו

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לא אמרתי ששיקרת, גם אני שמתי לב שהם כתבו KNEE AIRBAG, אך מבט בוחן בתמונה גילה שלא כך.

בשורה התחתונה זה טוב, עכשיו נשאר לחכות למבחן החוזר שמזדה ככל הנראה תבקש אחרי שתתקן את כריות הוילון.

פורסם

דווקא היחידים שסובלים כרגע הם אותם האנשים שפגעו בקרוז על היותה לא בטיחותית עקב המבחן האוסטרלי :-D (שבו נזכיר להם שהיא הפציצה גם כן ב 5 כוכבים מקסימליים)

ניתן להגיד כי שברולט בהחלט הפציצו הפעם, בין לבין, המכוניות תוכננה להיות גלובלית, לכן ניתן היה לשער כי יהיה מפרט בטחותי.

פורסם

עדיין, מפליא אותי הציונים החדשים - כמה וכמה מכוניות קיבלו ציון מעולה בריסוק חזיתי, מה שהיה פעם בעיקר נחלת האירופיות (חוץ מהFX שניתן לצפות ממנו מראש שיגן פחות טוב במבחן הזה).

הסיבה כנראה היא שיותר ויותר יצרנים מתכננים את המכוניות שלהם כדי שיעברו את המבחן הספציפי הזה. מספיק לראות מה קורה לחלק מהדגמים עם ה5 כוכבים בהתרסקות במהירות גדולה ב20% מהמבחן האירופאי.

פורסם

האמת שגם אני נוטה להאמין שזה כך - שימו לב למיקום המנוע - כיום ברוב המכוניות שמיועדות לעבור את המבחן המנוע הוסט לצד ימין כדי שהמכה תיספג בצד השני, המנוע לא יחדור לתא הנוסעים ויהיה קל יותר לעבור את המבחן.

כנ"ל כריות לברכי הנהג, ולא לנוסע.

• תוכן חדש...