Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שעברתי ל-IE8 נתקלתי בתופעה שכול החלונות או הטאבים קופאים למוות מידי פעם ורק סגירה של כול הטאבים ופתיחה מחדש פותרת את הבעיה.

האם אתם גם סובלים מהבעיה ?

ב-IE6 לא נתקלתי בשום בעיה.

מערכת הפעלה XP+SP3

איזה כייף לי :)

פורסם

א) ב-MSIE6 לא הייתה לך בעיה עם טאבים, כי לא היה טאבים.

ב) לי אישית גם לא, כי אני משתמש בשועל אש.

ג) לגבי MSIE8, נסה לבצע איפוס כללי לתוכנה, כלים > אפש' אינטרנט > מתקדם > איפוס. שים לב שהמהלך הנ"ל ימחק לך הסטוריה, סיסמאות שמורות, וינטרל כל התוספים, כגון טולברים, אקטיבX וכו'.

הערה: MSIE נוטה לאגור הרבה זבל, כך שניקוי קש וקוקיז גם יכול לעזור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מרק,בלי לפגוע אבל רוב המגיבים מייעצים לך בעדינות לעבור לשועל.

עובד פי 2 מהר יותר מ IE,וכמעט נטול תקלות. :)

נסה והווכח.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

גם השועל התחיל להיות כבד ומעיק.. במיוחד אם הוא פתוח לאורך זמן רב עם מספר לשוניות.

אני כבר עברתי ל- Google Chrome :-)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני משתמש באופן קבוע ב 5 מחשבים שונים, בכולם יש IE8, ואין בעיות כאלו. בכולם XP SP3

פורסם

סובל מזה גם, אותה מ"ה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
גם השועל התחיל להיות כבד ומעיק.. במיוחד אם הוא פתוח לאורך זמן רב עם מספר לשוניות.

אני כבר עברתי ל- Google Chrome :-)

+1 ממליץ בחום. יותר זריז מהאקספלורר, וגם יותר קל מבחינת זכרון.

פורסם

נסו את הפיתרונות בקישור המצורף גם לשם הגדלת מהירות פתיחת טאבים.

http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/InternetExplorer/thread/e6a5a577-8e9b-4648-94e5-56af9b050ddc

ביטול של התוסף של JAVA עזר להגדלת מהירות פתיחת טאבים.

IE - Tools - Manage Addons (for sure disable SSV2 if it is there, this is no longer needed but Java still installs it

and it causes issues - you ever update Java go back in and disable it again.) Look for other possible problems.

איזה כייף לי :)

פורסם

גם אני ממליץ להתרחק מIE לדורותיו, נדיר שאני בכלל פותח אותו.

אם יש איזה דף סורר שמתעקש לעבוד רק עם IE - בדיוק בשביל זה פיתחו את IE TAB, שהוא תוסף לFF שמאפשר לפתוח טאב של IE בתוך FF.

אני משתמש בFF וגם בכרום, הכרום טיפה יותר זריז ובמיוחד בפייסבוק.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...