Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד לקוח מאוכזב של IE8, ועוד לקוח מרוצה מהחודשיים האחרונים עם גוגל כרום.

תעבור ולא תצטער - גם נורא פשוט לתפעול וגם התקנה קלה..

לא נתקלתי עדיין בשום באג

פורסם
זה לא חוכמה להגיד שה-CHROME יותר מהיר מ-FF. אין בו כלום לעומת FF.

שלא תבין לא נכון, אני חסיד של שני הדפדפנים - אבל מה בדיוק יש בFF שאין בכרום? תוספים אולי וגם זה תלוי באיזה תוספים שמת.

אני עשיתי ניסוי דרך אגב, התקנתי מחדש את FF, ללא תוספים בכלל, נכנסתי לפייסבוק - איטי, בעיקר באפליקציה מסוימת (Street Racing), ובגוגל זה עובד חלק.

הדבר היחיד שקצת מציק בכרום זה שבכל גלישה הוא פותח סשן חיבור לגוגל, מה שמעלה מחשבות על האח הגדול, ולא זה שרץ עכשיו לצערנו בטלוויזיה. מצד שני זה קורה גם כל פעם שאתה עושה חיפוש בגוגל..

FF לא עושה את זה.

בוא נגיד שכשאני צריך גלישה מאובטחת לעסקאות אונליין וכאלה אני משתמש אך ורק בFF, ובשביל פייסבוק בעיקר אני משתמש בכרום.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...