Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצוץ למערכת בתקציב של 12K ש"ח

Zero83
שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני רוצה להרכיב מערכת עד 12000ש"ח או לחילופין3000$ (מעדיף לקנות בארה"ב את כל החלקים,ע"מ לחסוך בעלויות)

אני מאזין לכל סוגי המוזיקה,חצי מהזמן מוזיקה אלקטרונית בעיקר האוס ,ובחצי השני ג'אז,רוק מהסגנון של גאנס&ראוסז,אירוסמיט' ושות' ושירים שקטים בסגנון ג'ורג' מייקל ,סלין דיון,ויטני יוסטון וכד'.

השוב לי שהצליל יהי נקי וחם עד כמה שניתן,אם לתאר את זה במילים זה אז "לחיות בתוך המוזיקה"

עדין לא נגמלתי מהבאס ברכב הנוכחי שלי(שתי קיקרים L5 ) חשוב לי שבמערכת החדשה שלי יהי סאב חזק ומדויק בלי מריחות באס.אני מעונין בסאב אחד-לא זוג ,נמאס לי לפרק את התיבות כל פעם שאני צריך מקום בבאגז'.

לגבי הקומפוננט אני מעדיף סט 2 חלקים על פני סט 3 חלקים .כנ"ל מטעמי נוחות התקנה. אך עם יש הבדל משמעותי לטובת 3 חלקים אשקול בחיוב.

שאר הרכיבים: ,HU מגברים, פרוססורים ומעבדים(לא ממש יודע אם הם נחוצים ומה תפקידם) לפי המלצותיכם..

כנ"ל לבי שיטות חיבור כמו בי-אמפ וכדומה זקוק להמלצותיכם.

לא שולל קניה בארץ וקניה של רכיבים מיוחדים מיד שניה.

התקציב מתייחס רק לרכיבים במערכת +RCA (את הכבל מתח והמפצלים אני אקח מהרכב הנוכחי שלי 0G)+סט איטום לדלתות הקדמיות.להתקנה וכיוונים יש לי תקציב בנפרד.

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה הרבה כסף ואני ממליץ לך להגיע למפגש ברמת גן יום שישי ויכול להיות שבשבוע הבא יהיה בקריית גת אם זה יותר קרוב לך .

במפגש תוכל לשמוע סטים שונים ותחליט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מפגש הבא תוכל לשמוע הרבה מערכות, לראות אם אתה אוהב סאב חזק כמו ההאבוק או שגם ארסנל מספק(סתם דוגמא).

לדעת איפה אופי צליל אתה אוהב(מורל, פוקל הרץ) ואז לפי זה להרכיב מערכת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

+1

קודם תשמע כמה מערכות בתקציבים שונים,תתרשם,ואז כשיהיה לך כיוון,נוכל להמליץ

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואו איזה תקציב יפה :)

כמו שקודמי אמרו תגיע למפגש.

עם תקציב כזה אפשר לעשות דברים נפלאים+בניה אפילו.

תתחיל לדעתי עם 2 חלקים אקטיבי ויחידת ראש טובה ללא פרוססור.

תוכל להביא את האקליפס 7200 מחול ב 400 וקצת דולר ומשם תמשיך "להתגלגל".

לגבי שלושה חלקים לטעמי התקציב נמוך מידי. שלושה חלקים תדרוש בניות עוד אלמנט ועוד ערוצי הגברה+ברוב המקרים גם פרוססור.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ לך מאוד להגיע למפגש ולשמוע את הרכב של דני (אם הוא מגיע) , סט שתי חלקים של SEAS, לא פחות ממעולה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא רק SEAS,זה SEAS בשילוב עם סלסטרה RA!

ממליץ לחלק את התקציב כ-10K לרכיבים ו2K להתקנה,חיווט,איטום.

2-2.5K לHU,אם יש אפשרות להביא מחול משהו כמו אלפיין 9887 או אקליפס 7200-עדיף,או יד שניה בארץ

מגבר-אם אין לך ניסיון עם חיתוכים,סלופים,והגברה אקטיבית בכלל,הייתי מציע לך להתחיל מהגברה פאסיבית,ובשביל זה תצתרך מגבר 4 ערוצים טוב וחזק,כדי להגביר סט קומפוננט וסאב בגישור

או מגבר 2 ערוצים ומונו

אם אתה רוצה הגברה אקטיבית-מגבר 4 ערוצים ומונו

להגברה 4K,וגם כאן יד שניה עדיף,כי אפשר לעלות ברמה של רכיבים

קומפוננט-עד 2K.

סאב-1.5-2K

ביחד 10K+-

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...