Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אשמח לקבל ייעוץ לגבי רכב יד שניה בתקציב בסביבות 5000-8000, למטרת נסיעות לסופר/קופ"ח בתוך ה"עיר"(מצפה רמון) ונסיעה להורים שלי - בחיפה, ושל אישתי - ליד נתיבות פעם בחודש/חודש וחצי בערך. רכב עם תא מטען מכובד אפילו סטיישן לעגלת תינוק ותיקים גדולים, אשמח לקבל גם חוות דעת לגבי העדפה בין גיר ידני לאוטומט בקטע של חיסכון בדלק, שכן מוסכניק אמר לי שאם נוהגים לא טוב בידני מבזבזים יותר דלק מאשר באוטומט, ואישתי רוצה רק אוטומט(היא אומרת שבידני אני אצטרך לנהוג לבד).

שיהיה גם חסכוני בדלק אבל גם סוחב בעליות (לא ב150 קמ"ש, אבל לפחות שלא ייצור פקקים) וגם אמין, אבל מה כבר נשאר לבקש?

פורסם

ידני יבזבז דלק אם תסע כל הדרך בראשון או לחילופין כל הדרך ב 5.

אם אישתך רוצה אוטומט אז אין לך ממש ברירה אלא אם כן אתה רוצה לעשות את כל הקניות בסופר.

בקיצור, בעצם כדי לקבל הרבה מקום בתא מטען עליך לחפש רכב סטיישן.

בגלל המחיר הנמוך ודרישת האמינות אין לך הרבה אפשרויות:

1. DL סטיישן.

2. אולי וולוו 740\940 אם תמצא במחיר הזה.

3. יש למישהו הצעות אחרות???

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

סליחה על הבורות, אבל DL סטיישן הכוונה לסובארו נכון?

כמו כן, צריכת דלק עולה בד בבד עם נפח מנוע גדול יותר או שזה לא מחייב?

ואיפה אני מוצא נתוני צריכה לדגמים ישנים?

ועוד שאלה קטנה לסיום, האם נכון שלמרחקים ארוכים - כמו שלי - חייבים להשקיע ברכב חדיש יותר או שהכל תלוי במצב הרכב?

פורסם

1. כן סובארו.

2. לא מחייב אבל בדרך כלל נכון כיוון שרכב בעל מנוע גדול יותר הוא בדרך כלל רכב גדול יותר וכבד יותר.

3. נתוני צריכה? אין קשר בין הנתונים הרשמיים לאמתיים אבל יש פה שרשור של נתונים שאנשים פרסמו, תחפש אותו.

בכל מקרה אתה צריך לקחת בחשבון בערך 1-10 לסובארו.

4. ברור שתלוי במצב הרכב, לא חייבים רכב חדיש אבל חייבים לעשות טיפולים מונעים בצורה אחראית כגון החלפת מצבר כאשר הוא מגלה סימני מוות, החלפת רצועות מבעוד מועד, בדיקה וויזואלית לגבי נזילות לפני שהן הופכות לבעיה קריטית (בעיקר נוזל קירור).

אני אישית לא מפחד לנסוע עם הוולוו גם עד אילת כיוון שאני דואג להחליף מה שצריך לפני שמופיעות הבעיות שיעמידו אותי בצד הדרך.

בתקציב שלך זה כבר לא משנה שנת הייצור ודווקא רכב צעיר יותר במחיר נמוך יעיד על כך שמצבו פחות טוב או שהוא רכב בעייתי.

הנה אחד:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1298718&Code=07ec235162644aea310bfdd81f4df2bc

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אם בכול מקרא תרצה ידני, סקודה יכול להיות אלטרנטיבה מעוד זולה.

טיפולים זולים,דלק 1-14 (מחוץ לעיר 1-17)

אודי A4

דימה.

פורסם
שלום לכולם!

אשמח לקבל ייעוץ לגבי רכב יד שניה בתקציב בסביבות 5000-8000, למטרת נסיעות לסופר/קופ"ח בתוך ה"עיר"(מצפה רמון) ונסיעה להורים שלי - בחיפה, ושל אישתי - ליד נתיבות פעם בחודש/חודש וחצי בערך. רכב עם תא מטען מכובד אפילו סטיישן לעגלת תינוק ותיקים גדולים, אשמח לקבל גם חוות דעת לגבי העדפה בין גיר ידני לאוטומט בקטע של חיסכון בדלק, שכן מוסכניק אמר לי שאם נוהגים לא טוב בידני מבזבזים יותר דלק מאשר באוטומט, ואישתי רוצה רק אוטומט(היא אומרת שבידני אני אצטרך לנהוג לבד).

שיהיה גם חסכוני בדלק אבל גם סוחב בעליות (לא ב150 קמ"ש, אבל לפחות שלא ייצור פקקים) וגם אמין, אבל מה כבר נשאר לבקש?

כמו שנכתב, סובארו DL יסע את הנסיעות האלו ללא קושי מיוחד.

כבר ראיתי DL-ים (ידני) שחצו את ה-450,000 ק"מ ללא בעיה כלשהיא.

• תוכן חדש...