ערב טוב!
ברשותי ניסאן אלמרה 2001 מנוע 1.6 בנזין אוט' עברה טיפול 10 א' לפני כחודשיים + התקנת סטארטר חדש, אמנם המצבר לא ממש חדש והוא ממותג אנונימי, אבל נראה לי שלא כאן קבור הכלב. ולהלן המקרה:
בערב פסח יצאתי מהבית בנתיבות לנסיעה ארוכה עד ליבנאל (למי שלא מכיר בין כפר תבור למושבה כנרת) כ-3 שעות לפחות בלי פקקים בכביש 6 - שכמובן היו.
אני מקיש קוד, מתניע המנוע נדלק מגמגם ונכבה, בניסיון השני החלטתי לעבוד עליו ולתת גז וזה שמר עליו עד שעזבתי את הגז והוא שוב נכבה, אחר כך נתתי גז ותוך כדי העברתי ל-D האוטו קפץ קדימה ונכנס להילוך אבל לא נכבה.
התחלתי לנסוע, עליתי על 6, כל הדרך האוטו הרגיש לי לא סוחב, יש לציין שנסעתי עם מזגן.
הגעתי לפקק בכביש 6 וכיוון שירדה המהירות - ירדו גם הטורים, ופתאום אני שם לב שהנורות דולקות - המנוע נכבה...
ניסיתי פעמיים לרדת לשוליים להתניע עם הגז לחזור לשורה ואחרי שבפעם השנייה כמעט נכנסו בי מאחורה החלטתי לחכות בשוליים.
עשיתי כמה טלפונים, המומחים אמרו שאולי נכנס עודף אוויר למנוע - מה שנשמע לי הגיוני כי שלוחצים גז העודף דלק מתגבר על זה, אחר אמר לסובב איזה בורג של צ'וק אוטומטי, לאחר כמה זמן של מנוחה , הנעתי ונסעתי בלי מזגן והאוטו נסע רגיל.
הגעתי ליעדי, רציתי להראות לאבא שלי את התקלה אך היא נעלמה, לאחר החג נסעתי למוסך (לא מורשה) שחיבר את הרכב למחשב בדק כמה דברים ולא מצא משהו מיוחד - ואמר לי לבוא כשזה יקרה... הניחוש שלו היה חיישן כמות אוויר למנוע שיושב מיד אחרי הפילטר (נראה כמו גליל קצר שמחובר לפילטר וממנו ממשיך הצינור ומחובר אליו כבל חשמלי) - החיישן מתוצרת בוש, ואולי הוא מזייף.
מאז ועד היום בצהריים לא היה כלום, והיום בצהריים עוד פעם חזרה התקלה, ושוב לתת גז ולהכניס ל-D הפעם הצלחתי להכניס בפחות מ-1000 סל"ד אז האוטו לא קפץ.
האם מחשב של מוסך מורשה יידע למצוא את התקלה או שגם הוא יצטרך שאני אבוא בדיוק כשזה קורה? או שנגזר עלי להמר על החלפת חיישן (חדש - כמעט 2000 ויד שניה כמה מאות)?