Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Sundown vs zapco

eladgol1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה רצינית מאוד. אני מאוד מבולבל בקשר לזה כי הרבה מדברים פה על Sundown כעל מגבר ברמה גבוה מאוד.

עכשיו המטרה שלי היא zapco 1000.4 האם יש פה איזה אפשרות להשווה? אני יודע ש zapco ברמה גבוהה מאוד אבל אני לא יודע מה הרמה של Sundown ...

יכול להיות שאני מתבלבל פה בגדול. ואם כן אני מצטער מראש..

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה מדבר עם הרפרנס 1000.4 אז אין כאן הרבה מקום להתלבטות, כי הזאפקו הוא מגבר טוב יותר.

אם אתה מדבר על הI-FORCE אז הסאן-דאון עדיף ממנו פי כמה וכמה.

under construction..

פורסם

הוא רשם zapco 1000.4 לא 4100 לכן זה הרפרנס.

אבל גם לא הייתי קובע בנחרצות שהסנדאון יותר טוב פי כמה וכמה מה4100 .היה לי את ה4100 והוא היה בסדר גמור ושמעתי את הסנדאון בכמה רכבים בארץ ובארהב ומה אגיד לך הבדלים גדולים לא היו.

פורסם

ומהנסיון שלי,עם סדרת הIFORCE מדובר על ג'אנק שנושא את המדבקה של זאפקו, וכל קשר בינו לבין זאפקו מבחינת איכות הוא מקרי בהחלט.

ואין שום מקום להשוות בינו לבין הסאן-דאון כי הIFORCE פשוט נחות ממנו בכל פרמטר.

לשם הדוגמא, זה בדיוק כמו הDARK-BLUE של הליקס, ג'אנק עם לוגו מכובד.

under construction..

פורסם

כן אני בהתחלה חשבתי ללכת על ה 4100 עד שהבנתי שהייצור שלו עבר לסין וכמו כל הסחורה הסינית הוא כמו שאמרת סתם נושא את הסמל של zapco... בגלל זה גם עשיתי איזה קפיצה קלה גם בסכום וגם ברמה ובגלל זה אני צריך לחכות עוד חודש להשתחרר קצת ולקנות את ה zapco 1000.4. תודה לכולם קיבלתי פה תשובה חד משמעית. ואני חושב שהפתיחה של הנושא באמת הייתה מיותרת כמו שאמרתי מראש. תודה חבר'ה וסליחה על הכאב ראש..!

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

אני מקווה מאוד ומצפה מאוד מאוד ב 10/12 בלי נדר ובעזרת השם להזמין אותו...

עכשיו אני צריך לעשות סבב קומפוננטים בנתיים שמעתי את k2p ומאוד נהנהתי מהם באמת שמעתי אותם עם הסיגנון מוזיקה שאני שומע והם נשמעו מושלם..

שמעתי מורל אליטה 6 סט של 3 חלקים וזה הבעיה אצלי שאני לא יכול 3 חלקים.. חוות דעת עליהם מעולים.. למרות ששמעתי אותם עם מוזיקה רגועה כזאת עם גיטרות וכאלה (זה לא הסיגנון שלי) אבל בסיגנון הזה הם נשמעו פיקס!

כרגע אני שם עין על ה focal krx2 הדגם החדש של k2p..

ואני צריך לשמוע עוד אולי בסיגנון ריינבו או משהו.. אולי אני יקנה רק את הוופר של krx2 ויוסיף לו טוויטר של מורל השאלה אם זה יתאים והשאלה איזה טוויטר הפיקולו? או ה 22/23 אם זה בכלל יתאים..

פורסם

ממליץ לך לשמוע את הקלארוס של הייבריד אודיו. שילוב מצויין של הטוב ממורל והטוב מפוקל.

מתחדשת*

פורסם

אני רוצה לשמוע מאוד! אגב על איזה מחיר אנחנו מדברים? כמה עולה סט כזה?

פורסם

נשמע לי מעולה.. ה krx2 עולים בסביבות ה 3 אלף+

פורסם
ומהנסיון שלי,עם סדרת הIFORCE מדובר על ג'אנק שנושא את המדבקה של זאפקו, וכל קשר בינו לבין זאפקו מבחינת איכות הוא מקרי בהחלט.

ואין שום מקום להשוות בינו לבין הסאן-דאון כי הIFORCE פשוט נחות ממנו בכל פרמטר.

לשם הדוגמא, זה בדיוק כמו הDARK-BLUE של הליקס, ג'אנק עם לוגו מכובד.

אוקיי מקובל עליי כל אחד ודעתו ושמיעתו שלו :-D

פורסם
ממליץ לך לשמוע את הקלארוס של הייבריד אודיו. שילוב מצויין של הטוב ממורל והטוב מפוקל.

לא מסכים איתך בן אדם.

פאנץ' ובאס שיש בFOCAL, שום CLARUS לא ינגן, שמעתי התקנות אצל חברה מהפורום, גם ב3 WAY, גם ב2 WAY, מוזיקה אלקטרונית לא בשבילם, אולי אם מידוופרים 8" זה ישמע אחרת, אבל זה כבר סיפור אחר.

לגבי KRX2, רכשתי סט הנ"ל, עוד לא מותקנים, אבל התקנה בשלבים מתקדמים, שבועיים, שלוש, יהיה חוות דעת. אולי. :)

פורסם

וואו אני מצפה ממך לחוות דעת רצינית!! אני הבנתי שהסט הזה הוא אחד הטובים.. הבנתי שהוא השיפור ממש ממש של ה k2p כאילו הכל יותר מדוייק הטוויטר פחות צורח.. אני מחכה לחוות דעת ממך.. באמת תודה רבה..

אני פשוט לא יכול לחכות.. שמעו ב 10/12 אני מזמין את המגבר ואני מצפה באזור של התאריך הזה להזמין את הקומפוננט גם..

ואז חסר לי רק סאב.. איזה סאב יתאים לכל הערכה הזאת?

רדיו דיסק: אלפיין 9855

מגבר: 1000.4 zapco

קומפוננט: 99.9% שזה יהיה הפוקל krx2 או איזה דגם של רייבו..

עכשיו חסר לי רק סאב שיתאים לכל זה... המגבר נותן בגישור בסביבות ה 500 rms כמו שרשום..

אני לא שולל להביא מונו וסאב.. כבר פירסמתי פה פעם אחת.. שמישהו מוכר 10w7+מונו של JL 500/1 ב 1500 ש"ח אבללל

בסאב יש חור קטנטן במיברנה בידיוק באמצע שמעתי את הסאב והוא נשמע ממש ממש טוב האם זה שווה?

באמת חבר'ה תודה מראש לעוזרים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...