Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית טורים באימפרזה 95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי אימפרזה שנת 95 (גרנד ליאונה) ידנית.

הבעיה שלי היא שבזמן נסיעה הטורים פשוט נתקעים על 2500 ויותר, והם פשוט לא יורדים, הם יורדים רק "כשבא לאוטו" וזה גם בקושי( צריך לציין שזה לא כל נסיעה וזה לא מתחילת הנסיעה).

בהתחלה חשבנו שזה הכבל גז שנתפס, אבל זה לא.

מה יכולה להיות הבעיה?

ישנה עוד שאלה - חבר שלי העלה תכונה של הרכב (הרכב הוא הזרקה), הוא אומר שכאשר אני בולם באמצעות המנוע, מוריד הילוך, והטורים עולים, אז המנוע לא אוכל דלק אלא או אוכל רק כאשר אני לוחץ על הגז. זה נכון?

תודה רבה :wink:

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

שלום שמי דוד אסולין!

ויש לי מוסך בנתניה...!

היעוץ שלי לגבי הבעיה שלך לבדוק את מערכת "הגו'ק" אם המכלולים לא תפוסים מקורוזיה ואם לא נפתרת הבעיה לבדוק את החיישן הטמפרטורה.

להמשך יעוץ אפשר ליצור עמי יקשר בטלפון זה:0575238133

בברכה, דוד אסולין

פורסם

יש לי רכב כמו שלך

רוב הסיכויים שזה או מנוע צעדים שאפשר בקלות לנקות אותו וזה עשוי לפתור לך את הבעיה או כמו שדוד אסולין אמר זה חיישן טמפרטורה

בברכה . אבי !

• תוכן חדש...