Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסובב את המפתח, הרדיו פועל האורות נדלקים יש מצבר, יש דלק בדקתי שמן מים לפני ההנעה, אני מסובב עד הסוף ואין קול של ניסיון הנעה, פשוט שקט.

יכול להיות סטרטר?

יש עוד בעיה, שניסיתי להניע בדירדור ללא סטרטר וזה לא הניע בכל זאת.

פורסם

פרק את נעלי הכבל שמתחברות למצבר, נקה היטב את הקטבים וחזק את נעלי הכבל חזרה.

לא עזר? חבר כבלים לרכב אחר ונסה להניע עם כבלים. יתכן והמצבר שלך חלש וחיבור כבלים יעזור להתנעה ראשונית.

גם זה לא עזר? צריך לבדוק האם מגיע פיקוד חשמלי תקין לסטרטר ומשם להמשיך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עם האורות האזעקה והרדיו פעלו בסויץ' זה הגיוני שלמצבר לא יהיה מספיק כוח לתת סטרטר?

ד"א יש לי אימובלייזר ברכב, בשיחה עם המוסך הוא אמר שזה רוב הסיכויים שהאימובלייזר מקולקל.

פורסם

זה בהחלט יתכן. תצרוכת הזרם של הסטרטר גדולה מאוד יחסית לתצרוכת הזרם של האורות והרדיו.

יכול להיות שהאימובילייזר גורם לתופעה, למרות שלרוב את הניתוק של האימובילייזר מחברים למקום אחר ולא לסוויץ'.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרכב נגרר למוסך, עדיין לא אמרו לי מה הבעיה.

במקרה הכי גרוע מה יכול ללכת?

בלי להסתכל אמר לי המוסכניק שסטרטר זה המקרה הכי גרוע ועלותו ב800 שקל חדש או 350 משופץ, ריאלי?

פורסם

זה לא סטרטר, כי הרכב לא הניע לך בדירדור.

אם הסטרטר היה לא תקין, בדירדור כן היית מצליח להניע. כמובן בהנחה שביצעת הנעה בדירדור כמו שצריך ( קלאץ לחוץ +הילוך שני + סוויץ פתוח + אימובילייזר מנוטרל+מהירות מספיק גדולה+שיחרור מהיר והחלטי של הקלאץ')

פורסם

אצלי ברכב דירדור עובד רק בהילוך ראשון.

הרכב חזר מהמוסך, הבעיה הייתה נתק בחוטים, המוסכניק ניתק את האימובלייזר מהסויץ' והשאיר אותו מחובר רק למשאבת דלק, וגם החליף ממסר לסטרטר.

פורסם
הרכב נגרר למוסך, עדיין לא אמרו לי מה הבעיה.

במקרה הכי גרוע מה יכול ללכת?

בלי להסתכל אמר לי המוסכניק שסטרטר זה המקרה הכי גרוע ועלותו ב800 שקל חדש או 350 משופץ, ריאלי?

המחיר שאמרו לך סביר, עלה לי גם 350 סטרטר משופץ.

היכן אתה מטפל ברכבך?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני מטפל במוסך מאסטר-קר בטירת כרמל, הוא מתמחה בעיקרון בהכל כמעט, 3 פעמים יצא לי להיות שם יצאתי פחות או יותר מרוצה.

גם רוב המטופלים אצלו שמתי לב לכך היה בעלי סוזוקי על שלל דגמיה.

הבעלים הקודם טיפל במוסך שמוליק פרישוסר במפרץ חיפה.

אשמח אם יש מוסך אחר שאתה ממליץ עליו באיזור חיפה.

פורסם
אצלי ברכב דירדור עובד רק בהילוך ראשון.

על מנת שתוכל להניע את הרכב בדחיפה, אם יצא לך עוד פעם להיתקע ללא מצבר/סטרטר,

תסביר לנו, למה אתה מתכוון במשפט, שציטטתי, ונסביר לך איפו הטעות שלך.

פורסם

( קלאץ לחוץ +הילוך ראשון + סוויץ פתוח + אימובילייזר מנוטרל+מהירות מספיק גדולה+שיחרור מהיר והחלטי של הקלאץ')

ככה אני מבצע הנעה בדירדור, זו הייתה הכוונה.

שאני מנסה בהילוך שני להניע בדירדור הוא מניע לשנייה ונכבה.

• תוכן חדש...