Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שום נזק

אצלי זה הפוך קבוע :)

או קיי..תודה רבה לכם =] שבוע טוב!

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם
זה רק אני חושב שהבעיה אצלו בכך שהתיבות לא קשורות אחת לשניה ובגלל זה הסאבים לא זזים באותו הקצב ויש תדרים שמעלימים אחד את השני בגלל זה, או שלא?! :?

הבעיה היא , שאני רוצה להיות בטוח שהפיכת ה+- ותיבות תאומות ייפתרו את הבעיה של "ביטול באסים" כביכול

לפניי שאני קונה ממנו את הסאב והמגבר ובונה תיבה חדשה.

האם מה ששומאכר אמר זה נכון ? כי באמת יש פה תופעה של סאבים רוקדים אבל הם לא מוציאים באס כמעט..

פורסם

קשה לענות לך על השאלה בקשר לתדרים שמבטלים אחד את השני, בתיאוריה זה אפשרי אבל אין פה מדעני סאונד עם מעבדות כדי לבדוק את זה אז כנראה שלעולם לא נדע..

בכל מקרה לשאלה שלך בנוגע לעובי החומר שאתה רוצה להשתמש בו אני אישית ממליץ על MDF 19 MM

זה מה שיש לי באוטו חומר מתוצרת גרמנית איכות גרמנית.. אני לא יודע אם אפשר לקנות תיבות מוכנות מהחומר הזה מחנויות אבל אצל כל נגר תוכל למצוא חומר כזה בשפע

והפורט אצלי נמצא בצד ימין של התיבה אם אתה מסתכל עליה מבחוץ, ובתוכו יש צינור 4 צול באורך 25 ס"מ והסטאפ הזה נשמע טוב לפחות לפי האוזן שלי

זה הכל עניין של טעם בסה"כ רק צריך לדעת לבחור

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

קודם כל תודה על התשובה לגבי הבנייה :)

ובקשר לשאלה , התכוונתי האם תיבה אחת ( או לשים חוצץ בתיבה מה שיהיה יותר טוב ) והפיכת ה+- באמת תכפיל את העוצמה ?

זתומרת זה מבאס לבנות כזו תיבה ולגלות שעדיין משהו לא בסדר ...

יש עוד רעיונות למישהו למיני פרוייקט הזה ?:-D

ושוב המון תודה , ולילה טוב אנשים,רועי.

עוד שאלה קטנטנה, האם שמדובר בSPL והוספת צמר סלעים, כל המוסיף גורע ??\מה הכמות בערך?

פורסם

לא מדען ולא נעליים, הכל מניסיון (ניסוי וטעיה). אז כן, בעבר כששמתי 2 סאבים אחד עם השני בתיבות שונות, היו תדרים שלא נשמעו כלל והסאבים זזו היטב. לא הייתי רושם כזה דבר אם לא הייתי מדבר מניסיון.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...