Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה טועה לגבי אופן פתיחת המרסס.

המחט נפתחת על ידי לחץ הידראולי של הסולר ולא מפעולה חשמלית ישירה.

הסולנואיד של מרסס רק פותח את מעבר הסולר בחלק העליון של המרסס ומשחרר לחץ לעודפים ועל ידיד כך מפיל את הלחץ בתא העליון ומאפשר ללחץ בחלק התחתון של המחט להתגבר על כוח הקפיץ ואז מתרוממת המחט ומתחילה פעולת הריסוס.

תקלה מאוד מוכרת במערכות מסילה משותפת היא של שסתום בקרה סולנואידי שחוק או לכלוך שחודר אליו ואז יש נפילת לחץ תמידית או גבוהה מידי לעודפים, מה שגורם לבעיות לחצים כללית במערכת המסילה המשותפת, ותופעות כגון התנעה קשה, דימום מנוע, חוסר סחיבה, זיופים ורעשי מנוע.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ערב רב

לפני כל הוצאה חריגה

הייתי מנסה אינפוזיה עם החומר הזה:

http://www.p-2.co.il/content.php?id=14

אינפוזיה ע"י פרוק מסנן הסולר, לשפוך את התכולה, למלא את התוסף, להשלים סולר

להרכיב חזרה ולצאת לסיבוב בסל"ד גבוה יחסית

החומר הזה ניתן להשגה רק במוסכים מחירו אמור לעמוד על 95 + מע"מ

שא ברכה

ובהצלחה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם
קוד המנוע הוא : 2KD .

מספר השילדה הוא : JTFES996050005256

לפי תוכנת החלפים של טויוטה ומס' השלדה מק"ט האינג'קטורים המתאימים לרכב הם 23209-79085.

למרבה ההפתעה האינג'קטורים האלה נמצאים גם על רכבים שהגיעו לארה"ב ומחיר חדש ומקורי עומד על 130$ לפי האתר הזה.

איתמר.

hilux.JPG

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

במוסך מורשה טוויטה בארץ בחדרה : מוסך "SOS" - המחסנאי אמר לי שהמק"ט לא נכון .

המק"ט לפי טענתו לאניג'קטורים לרכב הנ"ל הוא : 23607-39036 .

איך ניתן לדעת את המק"ט הנכון ? .

תודה מראש על כל העצות .

אני ימשיך לעדכן עד פתרון הבעייה .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

הצלחת לסקרן אותי :wink:

מנסיוני טויוטה משנים מפעם לפעם את המק"טים, לפעמים מדובר באותה גברת בשינוי אדרת ולפעמים מדובר בחלק חדש לחלוטין. לפעמים המק"ט לא משתנה, אבל החלק עצמו כן. בקיצור - אין שחור ולבן.

לפי אחד האתרים שמוכרים חלפים לטויוטה המק"ט הוא 23670-39035. לא קיים מק"ט 23670-39036.

העברתי תוכן שרשור זה לחבר שמבין בטויוטה ובמק"טים שלהם, אני מקווה שבקרוב תהיה לי תשובה ודאית.

איתמר.

hilux2.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי, יש מסקנות.

ככל הנראה יש טעות ב EPC הישן. ה 23209-79085 הם בכלל אינג'קטורים לרכב בנזין ומשום מה התוכנה שייכה אותם לרכב שלך :?. לפי הקטלוג החדש המק"טים המתאימים הם 23670-39035 ו 23670-39036.

כמו שעודד (אפריקה) רשם לא ניתן להשיג אותם בארה"ב. אתה יכול לפנות לאתר toyodiy.com ולשאול אותם בקשר למחיר ואפשרות משלוח לארץ.

איתמר.

JTFES996050005256.JPG

פורסם
אתה טועה לגבי אופן פתיחת המרסס.

המחט נפתחת על ידי לחץ הידראולי של הסולר ולא מפעולה חשמלית ישירה.

הסולנואיד של מרסס רק פותח את מעבר הסולר בחלק העליון של המרסס ומשחרר לחץ לעודפים ועל ידיד כך מפיל את הלחץ בתא העליון ומאפשר ללחץ בחלק התחתון של המחט להתגבר על כוח הקפיץ ואז מתרוממת המחט ומתחילה פעולת הריסוס.

תקלה מאוד מוכרת במערכות מסילה משותפת היא של שסתום בקרה סולנואידי שחוק או לכלוך שחודר אליו ואז יש נפילת לחץ תמידית או גבוהה מידי לעודפים, מה שגורם לבעיות לחצים כללית במערכת המסילה המשותפת, ותופעות כגון התנעה קשה, דימום מנוע, חוסר סחיבה, זיופים ורעשי מנוע.

דניאל הכוונה שלי שריסוס במזרק הזה תלוי באופו ישיר בפיקוד לסולנויד שלו.(יש מתח לסולנויד יש הזרקה.)

פורסם
דניאל הכוונה שלי שריסוס במזרק הזה תלוי באופו ישיר בפיקוד לסולנויד שלו.(יש מתח לסולנויד יש הזרקה.)

זה נכון במצב שבו לחץ המערכת תקין.

אבל במצב בו לחץ הסולר במערכת לא יגיע לערך התקין (300bar לחץ הזרקה מינימלי) לא תתבצע הזרקה למרות הפיקוד החשמלי.

פורסם
אוקיי, יש מסקנות.

ככל הנראה יש טעות ב EPC הישן. ה 23209-79085 הם בכלל אינג'קטורים לרכב בנזין ומשום מה התוכנה שייכה אותם לרכב שלך :?. לפי הקטלוג החדש המק"טים המתאימים הם 23670-39035 ו 23670-39036.

כמו שעודד (אפריקה) רשם לא ניתן להשיג אותם בארה"ב. אתה יכול לפנות לאתר toyodiy.com ולשאול אותם בקשר למחיר ואפשרות משלוח לארץ.

איתמר.

האתר הנ"ל אינו חנות אונליין, הוא רק מאפשר מידע לגבי מספרי קטלוג של חלפי טויוטה דרך קטלוג אלקטרוני.

חברים,

אצלי במוסך החלפנו כבר מרססים בעשרות מנועי 2KD, הפכתי את העולם בחיפוש אחר מחיר טוב למרססים הללו.

בסופו של דבר המחירים הטובים קיימים שתי מדינות.

1.תאילנד, שהיא ארץ הייצור של המרססים הנ"ל.

2.דובאי, שהיא אזור סחר חופשי ללא מיסים ולכן ניתן להשיג אותם שם במחיר זהה לארץ המקור ולעיתים אפילו יותר בזול.

מנסיוני בשאר המדינות המחיר לא זול משמעותי מאשר בארץ.

בברכה,

עודד

פורסם

אכן איתמר במק"ט הנכון לאינג'קטורים הוא : 23670-39036 - התקבל במוסך מורשה טוויטה "שפילמן" בפ"ת .

הומלץ למכר שלי לקנות את התוסף למנוע דיזל - המוסך שלו יעשה את ה"אינפוזיה" ואני יחזור לעדכן בתוצאות .

תודה והשמך יום נעים , אמיר .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הבעיה לא נפתרה כלל עם התוסף , כמו שכבר רשמתי .

בימים הקרובים בעל הרכב - ינסה לבדוק את חיישן ה - EGR .

למרות שלא נדלקת לו שום נורת ביקורת בלוח שעונים , ולמרות שהוא פירק את החיישן וניקה אותו .

אני יעדכן בימים הקרובים .

• תוכן חדש...