Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף את הרכב שלי (ידני) ברכב אוטומאטי. התקציב שלי הוא כ-70000 ש"ח. חשבתי על שתי אופציות

1) פולקסווגן גולף 1600 102 כ"ס שנת 2004\2005

2) הונדה סיוויק שנת 2005\2006

אשמח להמלצות מאנשים שבבעולתם רכבים מסוג זה או שסתם מבינים בתחום לגבי נוחות נסיעה, בטיחות, יציבות, תחזוקה, אמינות, כוח ועוד

תודה!

הרכב הנוכחי שלי: (מי שמעוניין מוזמן להשאיר לי הודעה)

סיאט לאון 20V Sport

מנוע 1800 (לא טורבו) בלי שיפורים האוטו כמו שיצא מהחברה

יד 3

2003

125 כ"ס

ידני

107000 ק"מ

אחרי טיפול גדול + טיימינג, טסט עד מרץ 2010

הרבה תוספות מקוריות (ג'אנטים מגנזיום, סאן רוף, בקרת אקלים, כיסאות חצי ספורטיביים, הגה עור ועוד)

פורסם

70 אש"ח, למה לא רכב קצת יותר גדול מגולף? מאזדה 6 שנתון 04 ואפילו אולי 05 יכנסו לתקציב.

לאנסר קלאסיק בשנתון 05/06 גם מאמין שתכנס בתקציב הזה.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

מאזדה 6 זה רכב מעולה אבל אני לא צריך רכב מנהלים, לא נוסעים ברכב יותר מ 3 אנשים (לרוב 2) לכן אני מחפש משפחתית טובה.

לגבי לאנסר - נהגתי על הרכב הזה, לא אהבתי

פורסם

למאזדה 3 יש אחלה נסיעה אבל לפי מה שהבנתי זה רכב לא בטיחותי במיוחד. בנוסף, לא בא לי להיות עוד כבשה בעדר שיש לה מאזדה 3.

בעיקרון סקרתי את השוק, הסתכלתי כמעט על כל מכונית משפחתית אפשרית במחיר הזה. מתוך כולם קרצו לי הסיוויק והגולף. השאלה איזה מהם היא העדיפה?

• תוכן חדש...