Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי דווקא חושב לכיוון ה AUDISON 4.5 ראיתי יד שניה במחיר הזה.

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

אופיר

אם אתה רוצה לערוך השווה אין שוב בעיה - במקרה יש לי 50.4

בבית ואני יכול להביא אותו למפגש ונחבר באותו שלך ונראה . אני יכול להביא גם TRU אבל זה כבר מחוץ לקטגוריה . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אין ספק שטרו רמה מעל ,אבל הסאנדאון עושה עבודה נפלאה על L3 ו L1 .

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אופיר, אתה רומז למשהו ?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אופיר הזכיר לנו פשוט שלא לקנות ממנו שום דבר, כניראה הוא לא שומר על הציוד שלו

דוד

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא חושב שזו הייתה כבנתו של אופיר, שהרי יודע שאילו מגברים איכותיים בתחום המחירים שלהם.

לאחר הדיון הסוער שהיה בשבת אני מקווה שהבנתי את אופיר נכון,

הוא טוען כי חברי הפורום צריכים לפתוח אופקים לציוד שאינו מוכר במיוחד.

(הדיון היה ארוך בין ותיקי וטובי הפורום לגבי הפתיחות וה"אופנות" החולפות בפורום, שכן ההמלצות חוזרות על עצמן,

מנגד תענו רבים מחברי הפורום כי בשנה האחרונה גדל המבחר של המוצרים שנחשפו אליהם חברי הפורום!

שכן לפני שנתיים לא היו רבים החברים שידעו מה זה 4WAY אקטיבי / חצי אקטיבי ופסיבי,

לא הכירו מה זה סינפוני / HAT / סלסטרה / סיז / Tru ורשימה אורכה של מוצרים ש"חדרו" לדפי הפורום.)

כמובן שלכל אחד יש את השיקולים שלו, אני הייתי מעדיף ציוד חדש מיבואן רשמי / משומש עם עבר מוכר על פני ציוד שאינו ידוע ואינו נשמע באוזני.

למרות שאת הקניות הטובות ביותר שלי קניתי "על עיוור" (להלן: זוג מגברי VRX - קניה בטוחה לחלוטין!)

אין לי ספק שהמגבר הנ"ל הינו איכותי בהרבה ממס' רב של מגברים ובטווח המחירים הוא מועמד מוביל ללא ספק!

מה שלדעתי אופיר ניסה להגיד (תקן אותי אם אני טועה?!) זה תחשוב על כיוונים אחרים לפני הקניה שלא תצטער.

כך שאני מקווה שאני נכנסתי במקום נכון והבהרתי את הצד שלדעתי הוא התכוון.

אני חושב שאדם יעשה הטוב ביותר עבורו.

אני לא יכול להבין אדם שקונה רכב פרטי מהחברה (ומאבד כ 45-50% מערך הרכב תוך 4 שנים..)

ומנגד יש שיגידו אין כמו ראש שקט לקנות רכב חדש, יש אחריות, יש אבא ויש אמא.

בקיצור שאלת מליון הדולר, יש לה אין ספור תשובות.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אלכס - יותר כיוונתי על איזה ספק בנץ' ביתי ( אולי ספק של מחשב ) , חיבור של שלושת המגברים במקביל , וקופסאת מיתוג בין שלושתם שתאפשר העברה מהירה בין אחד לשני

דוד - לא הבנתי מה הקשר , אם סתם ניסית לעקוץ בלי קשר אז אתה מוזמן להכנס לאשכול מכירה שלי ולראות שפירטתי בדיוק את המצב של כל פריט שברשותי בדיוק כמו שאני חושב שהוגן לעשות

אליקו - אני ממש לא רומז לכלום ואתה יודע שזאת לא המטרה שלי בכלל פה ואין לי שום אינטרס ושום דבר נגד המוצרים של סאנדאון ( ושוב פעם אני חושב שהמונואים שלהם הכי שווי ערך היום מבחינת איכות/מחיר )

אם הכוונה היא לגבי הבדיקה אז זה נטו בגלל הספציפיות באשכול הזה , שלושת המגברים האלה פשוט מוצהרים פחות או יותר אותו הדבר מבחינת כוח ומחיר , אם למישהו יש עוד מגבר באותו רמת כוח / מחיר יהיה מצויין לבדוק גם אותו באותה סדרה

רוני - הבנת אותי מצויין

כל אחד יעשה את השיקולים שלו בסופו של דבר

בשביל אחד אחריות זה ערך עליון

בשביל שני האיכות זה ערך עליון

בשביל שלישי השווי זה ערך עליון

אם היה ניתן לקבל את שלושתם באופן מלא העולם היה מושלם

לרוב צריך להתפשר על אחד או יותר..

שכל אחד יבחר לפי מה שהוא רואה לנכון אבל חשוב לדעתי שאותו אדם יבחן את כל האופציות לפני ההחלטה..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אופיר - ספק של מחשב לא רעיון כל כך טוב כהוא לא מסוגל לספק את הזרמים הדרושים .חוץ מזה איפה אתה רוצה לעשות את ההשווה ? בבית ?

סך הכל זה לא כזה סיפור לחבר ברכב - במידה וצורת ההתקנה מאפשרת גישה נוחה למגברים ואז לשמוע על אותו סטאפ מספר מגברים . על הדרך אפשר גם לעשות השווה בין CARPC למעבד שאנו רוצים לערוך כבר די הרבה זמן . :lol:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

לא בטוח

תלוי בספק

אני חושב שספק שמוציא 15 אמפר ב12v יספיק לנו מעל ומעבר

הרעיון שלי הוא לבטל את כל הזמן הדרוש להחלפה

אולי אם יש רכב שמפצל ל4 ג'ייג מאחורה ואז נוכל לחבר עוד מפצל שיפצל ל3 8 גייג' זה יהיה יותר אפשרי

אצלי זה אולי אפשרי אם מישהו יתרום מפצל מ4 ג'ייג ל8 כדי שאני לא אצטרך להרוס את התצורה הקיימת אצלי ופשוט נניח את המגברים על הבגאז'

בנוסף נצטרך כמות נכבדת של מפצלי rca ( צריך לפצל 4 זכרים ל12 זכרים איכשהו )

השוואה בין מחשב ל701 לדוגמא יהיה קצת יותר בעייתי לדעתי אלא אם למישהו סטאפ שמאפשר לו להוציא את המחשב שלו במהירות עם כל החיווט שדרוש ( אצלי זה בעייתי מאוד )

או אם נרצה להשתמש בשלי נצטרך מתאמי rca נקבה-נקבה ואז נחבר כבלי rca ארוכים לרכב שיש לו 701 ונקווה שלא יהיה ground loop

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תוכן חדש...