Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 218
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תפסיק להיתמם.

אף אחד לא נוסע באיילון 50 קמ"ש אם הכביש פתוח, והכביש היה פתוח כי לא היו רכבים לפני הדו גלגליים.

אתם רוצים לנסוע כחוק, תסעו כל אחד בנתיב משלו ולא בשוליים ,לא בנתיב השמאלי ובלי להפריע להתנהלות הכלל.

לדעתי היום היה היום המכריע בו הפכתם מאוסים בעיני רוב הציבור, מכאן הדרך למטה סלולה וחבל כי הייתם במומנטום חיובי והתחילו לדון בבעיה.

אייל,

אני מכיר את ההתנהלות שלך כבר הרבה זמן ואני רוצה להגיד לך שאתה סוציומט ברמה לא רגילה.

כל העולם סביבך, הכל בשבילך זה אתם ואני, וכל מה שמעניין אותך זה הרווחה האישית שלך.

אני רוצה לראות אותך כשפתאום לא יהיו לך אמצעים, שלא יהיה לך כסף לגולף הנחמדה שלך, ואז נראה איך תתבכיין כמו ילדה.

אתה בחיים לא היית לוקח חלק במאבק, כי זה לא נוח לך וכל עוד יש לך את הכסף לשלם, אתה תשב במשרד שלך או בבית כמו עציץ כי מה זה נוגע לך?

תאמין לי אייל, כשהבועה שלך תתפוצץ, לך, זה יהיה מאוחר מידי.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

קל לשבת באירלנד ולחלק הוראות וביקורת בשלט רחוק, הא?

בישראל לא צריך להיות מליונר גדול כדי לנסוע בגולף בת 10 ששווה 40 ומשהו אלף ש"ח....

כנראה שאתה לא רואה את התמונה המלאה וכמובן לא מכיר אותי אז כדאי שתתעסק בדברים שאתה כן מבין בהם.

בנוגע לכתבה על התאונה:

ניצן אביבי אומר שפרסום התאונה זהו נסיון להצדיק את העלאת התעריפים.

אני אומר שהפרסום של התאונה וקשירתה להפגנה נעשה כדי לעורר אמפתיה בציבור כלפי הרוכבים.

כנראה שלכל מטבע- שני צדדים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עובדתית בדיוק כמו שאייל אמר, היום זה היה היום שבו הפכתם אמפתיה לסוג של מועקה והתמאסות על הציבור.

אני כל היום רק שומע אנשים סביבי שאין להם ולו טיפת ההקשר לקהילה הזו, כמה הם תמכו לפני שבוע שבועיים במהלכים הללו.

ואחרי היום הם רק רוצים להפסיק לשמוע עליכם ורק רוצים שתעזבו אותם בשקט, גם אם זה יעלה להם עוד 100 שקל בשנה או לא.

אם הייתם מפגינים בצורה קצת יותר הגיונית במקום לבוא ולפתוח פוסטים כמו ב15 לנובמבר המכה הגדולה, נראה לכל ישראל מאיפה משתין הדג ונחסום את כולם, אם אותנו דופקים אנחנו נדפוק את כל המדינה.. אולי אם הייתם מפגינים בצורה שקטה, חוסמים טור לכל אורך איילון או אלוהים יודע מה שהיה פחות מפריע, מסוכן, וכו' אולי הייתם נשארים עם תמיכה רבה!

אבי.

פורסם

קודם כל אני באירלנד בגלל אישתי לעתיד (שהיא ישראלית) ולא בגלל שלא היה לי נוח בארץ אז ברחתי.

תאמין לי שאם הייתי בארץ הייתי בא ותורם להפגנה.

כרגע אני נשאר באירלנד בגלל הלימודים (שפה אני יכול להרשות לעצמי מה שלא יכלתי בארץ ותאמין לי שניסיתי לעבוד חצי משרה וגם ללמוד אבל זה לא הסתדר לי כלכלית ואני גם מתכנן להביא את הידע הזה חזרה לארץ).

קשה לי להבין, למה אתה לא חושב שצריך אופנועים בישראל, כמו בכל מדינה אחרת מכמה סיבות שונות.

לפעמים לטובת ציבור מסויים, ציבור אחר צריך טיפה לסבול ככה זה עובד בחיים, זו אחת הסיבות שאתה משלם מס לדוגמה.

הרי ניסו בטוב ולא הלך. מה אתה עוד רוצה שיעשו?

מה תגיד לסטודנט שלהורים שלו אין כסף, הוא גר בצפון, והדרך היחידה למכללה זה בכלי, שאמור להיות זול?

בזמנו הדילמה שלי היתה, לקנות קטנוע כמעט חדש, שאני יודע שלא יהיה לי צורך לשלם כמעט תחזוקה, או רכב, בן 8 שנים לפחות, שאני לא יודע מה יהיה איתו לאורך הזמן אז מה אני אקנה? ברור את הקטנוע כי זה יחסוך לי בדלק, וטיפולים וגם בביטוח, אבל לא בישראל.

בישראל להחזיק אופנוע שיכול מקסימום לקחת 2 אנשים, מזהם פחות, תופס פחות מקום חייב לעלות יותר לא?

כי בישראל יודעים הכל יותר טוב מכל מקום בעולם לא?

אם אתה היית בסיטואציה שהילד שלך לא יכל להגיע למכללה כי אין לו תחבורה ציבורית ואין לו כסף, לא להחזיק אוטו, וגם לא אופנוע כי הביטוח בשמיים, מה היית עושה?

בקיצור, תנסה לחשוב קצת על העתיד וקצת על אחרים שיש להם פחות ממך.

זה כל מה שאני מבקש.

תודה,

גילעד

פורסם

אם האופנועים עוררו כזה גל עצום של רעש ובלאגן, בואו נאחד כוחות (הרוכבים והנהגים) ונחסום את כל כבישי המדינה:

-למען ביטול המיסוי הירוק.

-למען ביטול עליית מחירי המים.

-למען הורדת המע"מ.

-למען הורדת המס.

-למען הורדת הריבית.

-למען קצבאות לנכים.

-למען נכי צה"ל.

-למען גיוס החרדים.

-למען שיפור התחבורה הציבורית.

נסתפק בקמצוץ הזה, אבל כפי שאתם רואים, זה לא חייב להיגמר כאן. מה שונה הזעם על עליית תעריפי הביטוח לרוכבים מאשר זעמם של כלל הנהגים שמשלמים סכומים מופקעים על דלק/רישוי/מס ירוק/מס כתום/ מס רכישה וכו'?

מה שונה זעמם של האופנוענים מזעמם של הנכים ובינהם נכי צה"ל, שלא מקבלים מהום על המומים שאותם הם סוחבים כל החיים?

צריך לקחת דברים בפרופורציה. אם כל קבוצה הומוגנית זועמת תחסום את המדינה, זה פשוט יקנה לנו את המראות המוכרים ממדינות בעולם שאנחנו לועגים להם.

אתם מתארים לעצמכם את הנכים חוסמים את נתיבי איילון? או את כל החקלאים בארץ שהולכים לשלם הון במשכורתם אחרי עליית המים?

אני חושב שחסימת ירושלים ודרכי הגישה למקומות הנכונים (כנסת ושאר המשרדים) היה יכול להיות קצת יותר הגיוני.

אפילו חסימת נתיב בדרך מהירה כפי שעשו המשאיות בזמנו.

*שלא ישתמע מדבריי שאני נגד המחאה של הרוכבים.

פורסם

אני לא מבין מה כל מיני אנשים רוצים מהרוכבים. הם בסך הכל פועלים לפי המקובל במדינתנו המתוקנת: מי שעושה יותר בלאגן - מקבל פרס.

את השיטה הזו הם לא המציאו, אז מה רוצים מהם?

אני חושב שהם עובדים יפה מאד, ויש להם סיכוי לא רע להשיג משהו, ןאני מאחל להם הצלחה בכך.

דני

נ.ב. נכון שבמדינה מתוקנת באמת לא ראוי להפריע לציבור כך, אבל במדינה מתוקנת באמת לא ידרשו סכומים כאלה מלכתחילה...

פורסם
1)אם האופנועים עוררו כזה גל עצום של רעש ובלאגן, בואו נאחד כוחות (הרוכבים והנהגים) ונחסום את כל כבישי המדינה:

-למען ביטול המיסוי הירוק.

-למען ביטול עליית מחירי המים.

-למען הורדת המע"מ.

-למען הורדת המס.

-למען הורדת הריבית.

-למען קצבאות לנכים.

-למען נכי צה"ל.

-למען גיוס החרדים.

-למען שיפור התחבורה הציבורית.

נסתפק בקמצוץ הזה, אבל כפי שאתם רואים, זה לא חייב להיגמר כאן. מה שונה הזעם על עליית תעריפי הביטוח לרוכבים מאשר זעמם של כלל הנהגים שמשלמים סכומים מופקעים על דלק/רישוי/מס ירוק/מס כתום/ מס רכישה וכו'?

מה שונה זעמם של האופנוענים מזעמם של הנכים ובינהם נכי צה"ל, שלא מקבלים מהום על המומים שאותם הם סוחבים כל החיים?

2)צריך לקחת דברים בפרופורציה. אם כל קבוצה הומוגנית זועמת תחסום את המדינה, זה פשוט יקנה לנו את המראות המוכרים ממדינות בעולם שאנחנו לועגים להם.

אתם מתארים לעצמכם את הנכים חוסמים את נתיבי איילון? או את כל החקלאים בארץ שהולכים לשלם הון במשכורתם אחרי עליית המים?

1) למה לא באמת?

בוא ואספר לך למה לא: כי אנחנו ד-פ-ו-ק-י-ם. נותנים לממשלה לתקוע אותנו, והיא עוד קוראת לנו חוצפנים אם אנחנו מבקשים ווזלין.

במדינה מתוקנת, לא היה צורך בהפגנת הרוכבים.

הבעייה בארץ, כלום לא הולך בטוב. אם לא חוסמים את העולם, הופכים שולחן ורוקדים עליו כמו טומבגולו מלך זולו עם ביריות, לא יודעים שאתה קיים- או יותר גרוע, מנופפים לך לשלום ביד אחת ואצבע משולשת מתחת לשולחן, שלא תראה חלילה ועוד תהפוך שולחן ותרקוד כמו טומבגולו.

היחס של המדינה מזוויע לכל הקבוצות שציינת, ולעוד הרבה קבוצות, שלהם - מה לעשות- יש פחות כח ופחות גיבוש ופחות זמן ויכולת לעשות הפגנות ובלגאן. נכי צהל לדוגמא, צריכים בין היתר לעבור פיזיותרפייה ואני-פוחד-לחשוב-מה-עוד בזמנם הפנוי. אין להם זמן להשתתף בהפגנות וריקודי זולו.

כולי תקווה שכל ציבור מדוכא במדינה, כולל כל תושבי המדינה (מס הבצורת), יעשו בלגאנים עד שמישהו יבין.

אני מוכן לבלות שעות ב"גריד-לוק(פקק המזכיר מגרש חנייה)" אם זה יעזור במשהו. מדי יום.

אם הייתי רוכב קטנוע ולא נווט פחיות (יש לי רישיון קטנוע, אגב) הייתי שם יחד עם הרוכבים בעצמי.

זה גם מה ששונה בין האופנוענים לבין שאר האוכלוסיות, עם עוד הבדל אחד קטן- האופנוענים נחשבים לצרכנים, לכח כלכלי, ומנגד אין מספיק ליסינג של קטנועים (ראית בעצמך איך טורפדו מיסים שעלולים חלילה לפגוע בציי הליסינג היקרים והאהובים). לכן קיימת התקווה שהממשלה תתגמש איתם.

2) אם ההפגנות הללו יביאו איתם תיקונים לחוק ולהתנהלות המדינה מול האזרח בסופו של דבר- מה הבעייה שניראה כמו עולם שלישי לפני שנזנק למקום טוב? למי איכפת איך ניראה?! לא לי. אני מוכן להתחפש לטומבגולו מלך זולו, עם הביריות (אצטרך להלוות אותם, אגב- יש פה מישהי במידה אקסטרה אקסטרה לארג'? בעצם, לא רוצה לדעת...:lol:) ולהביא שולחן מהבית, כי לא אכפת לי איך אני נראה, אלא שמה שאני עושה יביא לשינוי המיוחל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אין אין על הברווז הזה.

נו אייל תתחיל להפגין אם אתה מסכים עם BMW.

אני מבטיח שאני אתן את כל התמיכה שאני יכול לתת.

ללחוץ במקלדת :mm_yeah: זה נורא קל מה עם לעשות?

גילעד

פורסם

אני מאוכזב, אני מאוכזב מאוד, אני מאוכזב אידיאולוגית.

איך יתכן שציבור כה גדול מצליח לחשוף את השתיטות, אך השחיתות נמשכת עם אצבע משולשת באומרה אלינו "נאאא! בפרצוף ש'ך!"

אז אני מאוד מאוכזב מתעודת העניות שהביא איתו ה-15 לחודש.

אופנוען

פורסם

זה עוד יותר קל ללחוץ במקלדת אי שם באירלנד.

בכלל קל גם "לתת תמיכה" מיבשת אחרת.

(לא משנה ממש הסיבה למה אתה באירלנד, אתה פשוט שם, אנחנו עמדנו בפקקים היום כאן).

בוא תחזור לארץ ותעזור לחסום כבישים..אני תומך!

כן אופנועים, לא אופנועים, אני הראשון שירוץ להפגין אם נכי צה"ל למשל יבקשו ממני לעזור להם במחאה (ואני לא נכה צה"ל).

אני גם מוכן לעשות הרבה ממה שציינתי- כולל לעזור לחלקאים לעורר רעש אחרי שאני שומע מחבר ילדות שלי שאבא שלו פושט את התחתונים לאור מה שהמדינה עושה לו עם היטלי הבצורת/עליית המחירים.

כל הכבוד לאופנוענים, אבל צריך לעשות דברים בשכל ועם פרופורציות!

אתה יודע מה? אם הם היו קודם עושים את הדברים ההגיוניים, קרי חסימת נתיב בכביש מהיר (כמו המשאיות) או חסימת הגישה לכנסת וכל זה לא היה מזיז דבר או לא היה עושה גל רעש- תפאדל, תקצינו.

אבל חוץ מלעשות קצת רעש באיילון לפני חודש הם לא ניסו שום דרך הגיונית ממשית חכמה (שוב, כנסת, ירושלים, ביתו של המפקח וכו').

מה שכן, הלוואי וזה יעיר את נהגי ישראל לעשות דברים דומים.

פורסם
אני אישית חושב שבהפגנות הבאות צריך להחרים כלים, לרשום דוחות, לירות גז מדמיע, רימוני הלם וגם כדורי גומי כדי לפזר את ההפגנה הלא חוקית הזאת.

זיג הייל!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

החלמה מהירה לפצועים.

עצוב לי שהכרתה לו רגל... זה סבל לכל החיים. :-(

אני מאוכזב, אני מאוכזב מאוד, אני מאוכזב אידיאולוגית.

איך יתכן שציבור כה גדול מצליח לחשוף את השחיטות, אך השחיטות נמשכת עם אצבע משולשת באומרה אלינו "נאאא! בפרצוף ש'ך!"

אז אני מאוד מאוכזב מתעודת העניות שהביא איתו ה-15 לחודש.

+1

אני לא מבין למה נהגי המכוניות לא קמים ומשתפים איתנו פעולה, הדבר יכול לגרור למהפך!

אני כבר פתחתי שירשור בעבר על הרצינות לצאת להפגנה, למה שאתם לא תעשו זאת ונעשה פה יד אחת?!

אגב, רכבתי היום עם אלעד (מנהל הפורום).

רציתי להודות לו כבנאדם שמזוהה יותר עם רכבים הוא הצטרף למחאה שלנו. :-D

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תוכן חדש...