Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצעה טובה למדי,

אני חושב שלא תתכאזב מהרץ,

רק דבר אחד:

לגבי הסאב אני חושב שכדי שתקח את ה ES 300 האבדל בכסף הוא מינורי והרכב שלך הוא לא בדיוק הכי קטן.

האבדל בינהם הוא שה ES 250 הוא סאב 10" וה ES 300 הוא 12"

לדעתי המחיר הוא בהחלט מחיר טוב,

מאחר ובדלתות שלך מותקנים רמקולים 5X7 ותצתרך טבעות עץ אם תבחר ברמקול 6.5",

ולכן זה יבוא לידי ביטוי במחיר ההתקנה כך שעדיף לך הרמקול 5X7 שהציעו לך מאשר להכנס להרפתקאות מיותרות אם אתה לא מתכוון להחליף ולשדרג מעת לעת.

בקיצור תתחדש,

בחירה טובה לתקציב זה.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

HERTZ היא חברה מוכרת בתחום, לי אישית יש 4 רמקולים מהסידרה הנמוכה שלהם ואני מרוצה מאיך שהם נשמעים, ואני שומע כמעט כל סוגי המוזיקה.זה עניין של טעם אז כמו שכתבו לך פה הכי טוב זה אם תוכל לשמוע אותם לפני שתקנה(אני שמעתי).לדעתי המחיר כולל התקנה טוב מאוד אפילו.

פורסם
HERTZ היא חברה מוכרת בתחום, לי אישית יש 4 רמקולים מהסידרה נמוכה שלהם ואני מרוצה מאיך שהם נשמעים, ואני שומע כמעט כל סוגי המוזיקה.זה עניין של טעם אז כמו שכתבו לך פה הכי טוב זה אם תוכל לשמוע אותם לפני שתקנה(אני שמעתי).לדעתי המחיר כולל התקנה טוב מאוד אפילו.

תודה רבה :)

הייתי היום אצל תומר, הוא פירק לי את הרדיו כדי לשלוח אותו להוספת AUX במעבדה.

ביום שני הוא ירכיב לי את כל החלקים אחרי שהרדיו יחזור.

לגבי הסאב, דיברתי איתו ודגם ה300 יעלה עוד 100 שקל. הוא אמר לי שכשהוא יתקין לי את הכל אז הוא ישים לי את 2 הסאבים ואז אני אבחר את מה שאני יעדיף בניהם...

תודה רבה לכולם על העזרה. אם יש עוד המלצות או משהו בסגנון לפני שהוא יתקין לי את זה אני אשמח :)

תודה מראש

פורסם

תשאל כמה יעלה לך לשדרג ל high energy מהאנרג'י הרגיל

בהמלצה חמה.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

עוד המלצה: שים לב בזמן ההתקנה על איך היא מתבצעת. היו פה מספר שרשורים על ההתקנות ברינתיה, תריץ חיפוש ותבין.

תוספת

ממש עצוב שכמעט אף אחד מהחבר'ה שכותבים הרבה לא מגיבים בנושא תומקאר וההתקנות שלו, לפני שהן קורות

לשלם זול=לשלם יותר מאוחר הרבה יותר יקר והמבין יבין

פורסם
עוד המלצה: שים לב בזמן ההתקנה על איך היא מתבצעת. היו פה מספר שרשורים על ההתקנות ברינתיה, תריץ חיפוש ותבין.

תוספת

ממש עצוב שכמעט אף אחד מהחבר'ה שכותבים הרבה לא מגיבים בנושא תומקאר וההתקנות שלו, לפני שהן קורות

לשלם זול=לשלם יותר מאוחר הרבה יותר יקר והמבין יבין

אני לא מבין בזה יותר מדי, אז למה כדאי לשים לב? יש נקודות חשובות שאני צריך לבדוק?

פורסם

ראשית, המחירים שתומקאר נותן הם מחירים מעולים ועל זה אין ויכוח אך עם זאת את ההתקנות מומלץ לבצע במקומות אחרים כמו שהומלץ לך (יוסי אלפיין/ רוני וישראל).

במקרה ובחרת בכל זאת להתקין אצלו בגלל המחיר המפתה או שיקולים אחרים,אז אני רואה שאף אחד מהמומחים לא נתן לך עצות לגבי ההתקנה,אז אני אעשה זאת-לא מידע רב אלא מניסיון עם חלק מהתופעות ומספר הערות שמצאתי בחיפוש.

• הישאר נוכח בזמן ההתקנה.
  • שים לב כי בזמן פירוק הפלסטיקה וחלקי הרכב, שום חלק או קליפס אינו נשבר כתוצאה מעבודה אגרסיבית
  • שים לב כי הקרוסים מקובעים במקום שנבחר להם.
  • שים לב כי למידבאסים נעשה חיווט של 1.5 או 2.5 ולא נעשה שימוש בחיווט המקורי (0.75).
  • מומלץ מבחינה אסתטית להדביק את הלבד לפלטה ולא להדק ע"י סיכות.
  • מכיוון שהר"ד חזר מן המעבדה בדוק במקום כי אכן כל הפונקציות תקינות ושום דבר אינו נפגע.
  • הקפד כי הכיוונים שנעשו בסיום ההתקנה הם לפי טעמך האישי, ולא לפי טעם המתקין או אדם אחר.
  • בקש לקבל עם הנורות נורות חניה באותו גוון,בדוק האם לנורות ההלוגן ישנו תו תקן (במידה וזה משנה לך-אם הכוונה לנורות בגוון לבן כחלחל אז אין להם).

לפי דעתי, פרט להתקנה תומקאר היא חנות אמינה בעלת מחירים טובים ושירות מצוין.

אשמח אם היותר מבינים יתקנו אותי במידה וטעיתי איפשהו.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

מצטרף להמלצה לגבי הHIGH ENERGY כדאי לבדוק מה הבדלי המחירים בין הES300 ובינו, ההבדל גדול לגבי המחיר אני לא יודע מה ההבדל אבל שוב כדאי לבדוק.

היה לי את הES300 שהיה מותקן בכמה רכבים (רכבי עבודה כל כמה חודשים) והיה נשמע מצוין בכל רכב וגם ברכב שאין הבדלה בין הסלון לבגאז' כגון פאביה סטיישן ספייס החדשה וברלינגו ופרטנרים למנהם.

יצא לי לשמוע את ההי אנרג'י וההבדל הוא גדול

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אין בעד מה, מחכה לתוצאות ותמונות מן ההתקנה.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

• תוכן חדש...