Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההבדל עצום! בכל פרמטר אפשרי.

השאלה היא שוב אם זה רלוונטי לגבי...

כמו שכבר אמרתי אני מחפש מערכת שאני אשמע בא בצורה איכותית... אני לא מחפש משהו מטורף

פשוט לשמוע צליל יפה ונקי ברכב.

אז בגדול השאלה אם מה שהוא הציע לי יספק את הסחורה? האם המערכת הזאת נחשבת טובה והאם המחיר טוב...

אם יש לכם הצעה לסט אחר אז תצרפו מחיר.

אני לא מחפש יד שניה ולא מחפש מחיר גבוה מזה... אם כבר אז מחיר נמוך יותר (והמחיר צריך להיות כולל ההתקנה וכולל החיישני רוורס+חיבור AUX+פנסי הלוגן).

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזה פנסי הלוגן ?? קסנון ? אם כן כולל חישנים והכל אתה בא מניח את הרכב שלך ולוקח ואתו שהכל מורכב לפי דעתי 3 וחצי שווה.

תהליכי שיפוצים

פורסם

כל פעם שמישהו פותח פה פוסט:"תנו חוות דעת על מערכת שקניתי", החברים פה כותבים בתגובה:"מבקשים חוות דעת לפני קניה".

הנה חבר שמבקש חוות דעת, בשכל, לפני קניה ולא הייתה פה תגובה אחת לעניין או מאחד ממומחי הפורום, ואני מתכוון לכך עם כל הכבוד!!

פורסם
מזה פנסי הלוגן ?? קסנון ? אם כן כולל חישנים והכל אתה בא מניח את הרכב שלך ולוקח ואתו שהכל מורכב לפי דעתי 3 וחצי שווה.

הלוגן זה לא קסנון זה סוג של חיקוי. פשוט מנורות בצבע לבן הם עולות בערך 150 שקל.

השאלה הכללית אם באמת המערכת הזאת שווה את הכסף (בלי הקסנון) ואם המחיר הזה יספיק לי לדברים שביקשתי?

פורסם

הבנתי , בוא נגיד ככה שאם באמת תתיעניין ובאמת תרצה תוכל להשיג נתונים הרבה יותר אכותיים וטובים בתקציב שלך , בסך הכל חישני רוורס עולים 200 שקל בכל מקום אז תשמע הצעות אם באמת חשוב לך מערכת אכותית תשמע להצעות שנתנות לך ותשכול אחת אחת לפי חוות דעת של אנשים שיש להם את הרכיבים .

תהליכי שיפוצים

פורסם
הבנתי , בוא נגיד ככה שאם באמת תתיעניין ובאמת תרצה תוכל להשיג נתונים הרבה יותר אכותיים וטובים בתקציב שלך , בסך הכל חישני רוורס עולים 200 שקל בכל מקום אז תשמע הצעות אם באמת חשוב לך מערכת אכותית תשמע להצעות שנתנות לך ותשכול אחת אחת לפי חוות דעת של אנשים שיש להם את הרכיבים .

לפי המחירים שחיפשתי באינטרנט ראיתי שחיישני רוורס עם התקנה זה בין 400 ל500 שקל. פנסים זה 150 שקל. תוספת aux זה לפחות 500 שקל. והמגבר קומפוננט והסאב זה איזור ה1100 כל אחת. ההתקנה של הכל זה איזור ה400 שקל ככה שמבחינת מחיר נראה לי שההצעה סבבה. השאלה שלי היא אם האיכות שלהם תספיק לי לסאונד איכותי? שוב, אני לא מחפש משהו מפלצתי פשוט משהו איכותי שלא יעלה לי יותר מהמחיר הזה כולל את כל החלקים. זו כל השאלה שלי. אני בטוח שיש מוצרים איכותיים יותר בשוק אבל הכל עניין של מחיר... אני אשמח לתגובות מהירות כי מחר אני יחליט סופית אם ללכת על זה או לא...

פורסם

המחיר שקיבלת מצויין

ממליץ בחום תשקיע עוד קצת להרץ היי אנרג'י ואתה על הגל

מחיר מעולה.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

אני אישית לא הייתי מתקין אצל תומר(חוץ ממחיר זול הכל שם מתחיל בז' המיבין יבין ומי שלא יודע שיחפש קצת תגובות על הבחור פה בפורום),התקנות חאפריות,הוא דוחף הרץ תמיד הוא חבר של היבואן ככל שהוא מוכר יותר הוא מקבל הנחות גדולות וכו',לקנות אצלו ולהתקיןאצל יוסי אלפיין או אצל הזוג ישראל ורוני שלפי מה שראיתי מתמונות עושים עבודה מעולה

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

בתקציב של 3500 שקל זה הטוב שהוא יכול להשיג

אין ספק שהתקנה של יוסי ושל רוני וישראל הן ברמה אחרת

אבל המחיר בהתאם במחיר של 3000 שקל למערכת זה מחיר מעולה עם התקנה בסיסית שתספיק לבחור לדעתי.

אין שום דבר רע בהרץ לא למעט חברי הפורום כאן יש הרץ שהיא חברה מובילה בשוק היום זה עדיף על מתקין שידחוף לו מגברים

של

SPIDERKNG שרשום עליהם 2000000W ליציאה ועוד חרטאות

המוצרים שתומר הציע לו במחיר הזה הם מעולים.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם
לפי דעתי תפריד את התקציב של המערכת ומהמנורות והחיישיני רוורס ואת תקבל המלצה מדוייקת לרכיבים

מה הכוונה להפריד? הסכום הזה זה הסכום המקסימלי שאני מוכן לשלם על הכל. אם אני יפריד את זה ויתקין אותם אחר כך בנפרד, ההתקנה שלהם תעלה יותר והמחיר יעלה בצורה ניכרת.

פורסם

אצל מי קיבלת את ההצעה אם אפשר לשאול?

העצה שלי, אל תקנה שום רמקול מבלי לשמוע אותו קודם . יום שבת יש מפגש, כדאי לך לחכות קצת עם הקנייה.

פורסם
אצל מי קיבלת את ההצעה אם אפשר לשאול?

העצה שלי, אל תקנה שום רמקול מבלי לשמוע אותו קודם . יום שבת יש מפגש, כדאי לך לחכות קצת עם הקנייה.

בתומקאר.

• תוכן חדש...