Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בפיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשאול אותכם בבקשה שאלה קטנה על אינפוזיה ולפני שאתם אומרים לי לעשות חיפוש אז עשיתי חיפושים חפרתי בפורום אך עם כל מה שקראתי עדיין לא השגתי תשובה ברורה.

אז ככה פיג'ו 205 רגילה שנת 91 250 אלף ק"מ אני יודע שזה הרבה ולכן השאלה שלי היא כזאת האם טיפול באינפוזיה מסוכן לרכב עם קילומטראז' גבוהה והאם זה משנה? כי חלקכם אומרים שזה מסוכן וחלקכם אומרים שלא ואף זה בריא אני מתוסכל:S אפשר בבקשה לקבל תשובה יותר ברורה ? אם זה לא מסוכן אני מאושר ואם זה מסוכן איך אוכל לעשות ניקוי פיח? אי אפשר לטפל באוטו זקן? זה רכב ראשון שלי חחח ויש לי רגשות אליו אני לא רוצה לקחת אותו לבית אבות מהר:) תודה לעונים

אהה ושכחתי לציין שהרכב מושקע!! למרות גילו

פורסם

שלום רב !

ראשית הבהר , מה מטרת האינפוזייה ומה אתה מצפה ממנה?

על סמך מה קבעת שיש לך פיח בתא השריפה במנוע?

איזה תופעות לוואי ברכב, גרמו לך לחשוב שאינפוזייה הוא הפתרון האידאלי לפתרון הבעיות לוואי?

בתשובה לשאלות שלי, תקבל המלצות הנחיות ואזהרות מפני השמוש באינפוזייה.

מומלךץ שתערוך חיפוש מעמיק ביותר בנושא , כמו גם קריאת המידע בנושא, לאיזה מטרה הוא נועד, לאיזה שנתוני רכב, לאיזה מטרה, ומה תופעת הלוואי בטיפול שכזה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

האוטו אצלנו במשפחה כבר 8 שנים בערך ולא עבר שום ניקוי מאז ולא נכנס אליו שום תוסף הגיוני שיהיה פיח לא? עם זאת כמו שלמדתי אחרי הקריאות הרבות יש למנוע שלי את התסמינים של פיח במנוע איבוד כוח והצתות לא מבוקרות

פורסם

יש 2 דעות לגבי אינפוזיה, כאלו שיגידו שעזר להם והם מרגישים כאילו זה רכב אחר, וכאלו שהאינפוזיה הרסה להם משהוא..

ובכלל צלצולים במנוע יכולים לנבוע גם מהמון סיבות אחרות.. (ויכול גם להיות שזה פיח על הבוכנה),

תנסה לשנות תחנתת דלק אולי הם מוהלים דלק, מערכת קירור המנוע שלך תקינה?

בכל מקרה אני הייתי ממליץ לא לעשות אלא בתור דרך פעולה אחרונה בהחלט..

ותענה על השאלות שצביקה שאל.. הוא מבין עניין..:wink:

וכמה כוח אתה כבר מצפה שיהיה ב205 שנת 91 עם 250 אלף? (נכתב על ידי בעלים של 205 ) אולי בגלל שנהגת על רכב אחר אתה מצפה ליותר כוח? או שהיתה ירידה משמעותית של כוח מאחת הפעמים האחרונות שהיית באוטו?

פורסם

תשים K44 או גולדליבל בתוך טנק הדלק , לפי ההוראות שרשומות על הבקבוק , תעשה את זה כל 10.000 ק"מ , תעשה את זה יחד עם טיפול K10 , שכולל החלפת שמן ופילטר , פילטר אוויר , פילטר דלק , ואם צריך מצתים.

כמובן אתה מוסיף את התוסף הזה לפני הטיפול שאתה מבצע.

HONDA CIVIC LS

פורסם

בבקשה עדיין לא עניתם לי על השאלה שלי אתם מסובבים אותי אל תנסו לעזור לי או לאבחן לי תרכב ואם הוא צריך אינפוזיה או מה יכולה להיות הבעיה או אם נהגתי על אוטו אחר וכל אלה,אני שאלתי שאלה בכללי "האם מנוע עם קילומטרז' גבוהה יכול לההרס ע"י אינפוזיה?" כי אם זה אפשרי אז למה לא לעשות מקסימום ולא עזר לא נורא יש לי מנוע נקי ,זהו וזאת שאלה שמכוונת אך ורק למקצוענים ולמנוסים בפועל.

פורסם

שלום רב !

אם לא קיימים תסמיני הצתה לא מבוקרת, כגון צלצולים , דטונצייה, בשום רכב ובוודאי לא ברכב שנת יצור 91, אין צורך בשום תוסף דלק ובוודאי לא באינפוזיה.

אינפוזייה מטרתה להמיס פיח שהצטבר בתא השריפה, בגלל נסיעות קצרות במשך השנים בו הרכב עדיין לא הגיע לטמפרטורת עבודה, ובהם השימוש בצוק היה לאורך זמן רב, בגלל מנוע שעדיין לא הספיק להתחמם ולא הגיע כאמור לטמפרטורת עבודה, ובגלל תערובת דלק עשירה, בגלל הזנחת הטיפול בקרבורטור במשך השנים, מה שגרם לאורך זמן לפיח בתא השריפה.

יחד עם זאת הפיח שהצטבר עם השנים גם גרם לאטימה, יותר של מנוע שחוק, ולכן שימוש באינפוזייה במנוע ישן, עלול לפתוח פצעים ישנים והנזק יעלה על התועלת.

בנוסף לכך ברוב במקרים הוא יגרום לסתימות דלק בקרבורטור ובמסנן הדלק, והרכב יחל לקרטע ולהתכבות בסרק.

לכן משתמע שהשימוש באינפוזייה מיותר, והנזק יעלה כאמור על התועלת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...