Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשם ההקדמה, עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה.

שלום לכולם, אני שואל בשביל חבר עם פונטו,

הפונטו מן הסתם צריכה ליהיות מתודלקת ב95, הוא רצה לקנות תוסף דלק לניקוי פיח מהמנוע לאחר שאמרו לו במוסך כשהוא קנה את הרכב שיש צורך לעשות את זה (בבדיקה לפני הקניה).

אם הוא יתדלק כמה ליטרים של 98 (לשם השאלה נניח 10 ליטרים) ו"ילחץ" את כול אותם ליטרים, יימשוך הילוכים ויעשה נסיעה ארוכה של כ50-60 קילוטר בסל"ד גבוהה, זה יעזור לניקוי המנוע או שזה סתם יישרוף דלק ועדיף לקנות תוסף ולנסוע רגיל, (כלומר לא למשוך הילוכים וכדומה)

פורסם

אין הוראה להחליף פילטר דלק לאחר שימוש בתוסף.

אם לא הוחלף מסנן הדלק, אז מומלץ להחליף אותו לאחר שהמיכל יתרוקן אם כבר אתה חושב להחליף, אך לא חייב אם אין בו בעיה.

השתמש בתוסף אך ורק ע"פ ההוראות שכתובים על האריזה.

ממליץ על תוסף K44, תשתמש בו על חצי מיכל עד מיכל מלא, כפי שכתוב.

פורסם

בגלל זה גם אני שאלתי את זה פה, המון אנשים אמרו לי שעדיף לתדלק 98 במקום תוסף, שזה ממש עוזר ומנקה, אבל לפי התגובות פה למעלה כניראה שלא, אני ממתין לעוד תגובות

פורסם

שלום רב !

אוקטן 98 , ינקה לך את טנק הדלק ואת המזרקים, ויהפוך אותם לחדשים כפי שיצאו מפס היצור.

טנק הדלק יקבל צפוי נגד חלודה וקורוזייה, ואוקטן 98, ישפר את תאוצת הרכב, יאריך את חיי המנוע, וישפר את תצרוכת הדלק ב50 אחוז לפחות.

נאסא משתמש באוקטן 98, לחלליות שעוברות את האטמוםפירה לחיסכון בדלק ולקרור המנוע.

מומלץ בחום ! מונע כניסות עתידיות למוסך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

אוקטן 98 , ינקה לך את טנק הדלק ואת המזרקים, ויהפוך אותם לחדשים כפי שיצאו מפס היצור.

טנק הדלק יקבל צפוי נגד חלודה וקורוזייה, ואוקטן 98, ישפר את תאוצת הרכב, יאריך את חיי המנוע, וישפר את תצרוכת הדלק ב50 אחוז לפחות.

נאסא משתמש באוקטן 98, לחלליות שעוברות את האטמוםפירה לחיסכון בדלק ולקרור המנוע.

מומלץ בחום ! מונע כניסות עתידיות למוסך.

בברכה

צביקה

לפי דעתי אתה כותב בציניות טהורה. סך הכול שאלתי כי זה מה שאמרו לי, שואלים כדי להחכים, לא סתם. אם הייתי יודע לא הייתי שואל,

בברכה

מתן.

פורסם

אוקטן גבוה יותר לא ינקה את המנוע או מערכת הדלק. אתה יכול להעזר בתוסף דלק ולנסוע במהירות קבוהה ובסלד גבוה יחסית ( כ 4000 סל"ד) למשך זמן להשיג את מלוא האפקט. אין טעם לבצע האצות בלבד.

פורסם

K44 יהיה "חזק" מידיי לפונטו? או שאפשר להשתמש בו בבטחה?

ממה שאני יודע יש את K44 ואת גולדלייבל. ועשיתי חיפוש ולא מצאתי שום תשובה חותכת וחד משמעית מי יותר טוב ממי.

פורסם

מתן שלום רב !

לעיתים הציניות מגיעה מסיבה טהורה, בעקבות תהייה על תמימות נעורים, המושקעת במקום הלא נכון, במחשבה שהנה גילית ראשון את המקור לחסכון בדלק, לנקוי מערכת ההזרקה, לתחליף שמתמש למוסך, לטיפול מקצועי, ולאבחון בעזרת ציוד מודרני, ולבעלי מקצוע, שיש להם תפקיד חשוב בעולם הרכב, והלעדיהם הרכבים המודרניים יהפכו לפח שמיועד לגריטה ולא לנסיעה.

לסיום, תרשה לי לחדש לך, דלק יוצר בעירה, בעירה גורמת לפיח, ולכן לא יתכן שדלק שיוצר פיח, ינקה פיח, גם אם הוא באוקטן 100 !

הערה: כשאני כותב דלק כוונתי לדלק טהור, ולא לאתנול/ מתנול, טינר, או ספירט.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ממליץ על אינפוזה אם k44 היום ביצעתי ל פורד פיאסטה שלי והנסיעה פשוט הישתנתה מקצה לקצה..

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

• תוכן חדש...