Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה למומחי ebay (פנס ערפל ליאריס TS)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש פנס ערפל שמאלי (צד הנהג) לטויוטה יאריס TS שנת 2004, זה שנמצא כרגע על הרכב הוא עם זכוכית שבורה.

אי אפשר להחליף את הזכוכית בלבד, נדרש להחליף את כל היחידה.

התקשרתי למוסך טויוטה, עלות הפנס בלבד ללא התקנה היא 500 ש"ח.

מצאתי באיביי את זה.

אני לא מבין באיביי, מעולם לא רכשתי משהו דרכו.

ע"פ הנתונים הפנס מתאים לדגם הרכב.

ראיתי שיש משלוח לישראל בעלות של 10 ליש"ט, פלוס היחידה עצמה שזה 24 וזה מגיע ל-34 ליש"ט שזה בערך 240 ש"ח.

איך אני יודע אם הפנס הוא מקורי של טויוטה, או חלופי?

איך אני בכלל מבצע את הקניה? איפה זה כל הנושא של פידבקים? או שבכלל זה מכירה שונה ולא מאדם פרטי?

האם לדעתכם זה יהיה תקין להחליף רק את השמאלי? כי הימני עובד מצוין והזכוכית נקייה.

כל מידע יתקבל בברכה, אין לי ידע מוקדם באיביי בכלל.

תודה,

אמיר.

פורסם

פשוט מאוד : שלח שאלה למוכר האם מדובר בחלק מקורי.

שים לב שמדובר באנגליה כלומר צד הנהג הפוך מהצד כאן בארץ :)

מדובר במוכר אמין עם כמעט 99 אחוז לקוחות מרוצים מתוך מעל 12K רוכשים. לדעתי קניה בטוחה.

עריכה: מן הכתוב משתמע שזה לא חלק מקורי. אם זה היה תלוי בי, או שהייתי מזמין זוג כדי שתהיה תאימות מלאה בין שני הצדדים, או ממשיך לחפש עד למציאת חלק מקורי או לחילופין רוכש ב500 ש"ח וזהו.

עריכה2:

החלק הבא הוא מקורי (GENUINE) וכולל מק"ט בעמוד המכירה

http://cgi.ebay.co.uk/GENUINE-TOYOTA-YARIS-FOG-LAMP_W0QQitemZ290361446251QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item439ae40f6b

צריך לשאול את המוכר כמה עולה משלוח לארץ ואם הוא בכלל שולח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה רבה אייל,

זה אכן לא מקורי, אני מוותר.

חבל לי לרכוש זוג פנסים לא מקוריים כי דווקא הפנס השני התקין נקי לגמרי ועובד מצויין.

לפי דבריו אל איתמר (מפורום אודיו) המחיר של היחידה הזאת בארה"ב הוא 130 דולר ככה שהמחירים שמוצגים באיביי ממש נמוכים.

מוזר. :roll:

אפילו ה-500 ש"ח שדורשים בטויוטה נשמע זול מדי.

אני אבדוק עוד כמה אופציות בעזרתו של איתמר.

פורסם

המחיר של טויוטה מחשיד וזה בדיוק מה שאני אעשה מחר.

אם זה מקורי, ישאר לי רק לבדוק אופציה של יבוא מחו"ל ואת העלות לצורך השוואה וקבלת החלטה.

פורסם

אמיר, בנוסף להתכתבויותינו בה"פ, חשבתי להבהיר לשאר חברי הפורום שפנסי רכב מאנגליה הם בעייתיים בשימוש בארץ שכן על אף שהאלומה שלהם א-סימטרית, היא א-סימטרית לצד הנגדי, מה שיצור סינוור תנועה הבאה ממול.

בנוסף, המק"טים של הפנסים שונים ועל אף שמדובר כביכול ב"יאריס" אין הבטחה שהפנס מתאים בדיוק לדגם שהגיע לארץ (חוץ מעניין העדשה יכולים להיות גם מיקומי ברגים שונים, בית נורה שונה וכו', נתקלתי בזה בעבר כשביצעתי הזמנה של חלפים ש"נראים כמו").

נתתי לך את המק"ט המדוייק והודאי למספר השלדה שלך, כדאי להיצמד אליו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בפנסים ערפל אכן אין שיקולי סימטריות.

חשבת לחפש מפירוק?

כמה יאריס TS כבר הגיעו לארץ וכמה מתוכן יהיה אפשר למצוא בפירוק ?

במיוחד כשהפגוש זה הדבר הראשון שבדרך כלל חוטף.

אולי אפשר לאלתר עדשה חלופית? כלומר לשכפל את העדשה של הצד השני.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נכון שאין הרבה כאלה אבל בטוח יש כמה ש"הושבתו".

לגבי מגן קדמי, תמיד יש אפשרות שהרכב קיבל מכה חזקה מהצד או מאחת הפינות ולכן אכן הפנסים או שניהם נשאר שלמים :-D

פורסם
אבל אלומת האור של פנסי הערפל היא סימטרית :roll:

בפנסים ערפל אכן אין שיקולי סימטריות.

אחד המוכרים הבריטיים באי-ביי ציין במפורש כי לעדשה יש סטייה והיא מתאימה לנהיגה בצד שמאל בלבד. גם לדעתי העניין תמוה, אבל אני בכלל לא אתפלא אם אכן כך הדבר.

בכל אופן מדובר במק"ט שונה לחלוטין, אני בספק אם הפנס הבריטי יתאים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חשבתי על פרוקיות, אבל אני דבק בדעה של אייל- לא מאמין שיהיה פשוט או אפשרי למצוא TS בפרוקיה תוך כדי חיפוש בכל אלפי המגרשים הקיימים.

בעניין האי-סמטריות, דעתו של איתמר נשמעת הגיונית ואני הולך איתו.

אני מקווה שאוכל בעזרתו הנדיבה של איתמר למצוא פתרון.

מחר אתקשר שוב לטויוטה לוודא שהפנס שהם מציעים לי הוא מקורי.

סתם שאלה, אולי המוסך שלי ("שאפט") יכול להזמין לי חלק מקורי כפי שהוא מזמין חלקים אחרים לרכבים שבהם לטיפול/תיקון?

יש טעם לשאול אותם על זה?

אלעד, תודה על העצה לעזרה, אתה מתכוון לבעיה ברכישה דרך איביי? או בכלל?

פורסם

דיברתי היום עם המורשה של טויוטה בהרצליה.

השוונו את המק"טים שאיתמר שלח לי בה"פ.

מק"ט של גוף פנס מלא (כולל בית מנורה) לא נמצא משום מה אצלהם במחשב.:roll:

מה שכן נמצא במחשב שלהם זה המק"ט של הגוף והעדשה בלבד.

החלק הוא מקורי של טויוטה.

המחיר כ-500 ש"ח.

סיכמנו שאני אגיע עם הרכב כדי שהאחראי יוכל לראות במה מדובר לפני שהוא מזמין את החלק ולוודא שבית המנורה תקין.

אם ההרכבה תהיה פשוטה, הוא מוכן להרכיב את החלק החדש ללא עלות עבודה.

עברו יומיים מאז רכישת היאריס ואני כבר מרוצה מהשירות של היבואן!

(הם ענו לי בקשב ובסבלנות גם שביקשתי היסטורייה לפני הקניה וגם ב-2 השיחות על הפנס).

פורסם
דיברתי היום עם המורשה של טויוטה בהרצליה.

השוונו את המק"טים שאיתמר שלח לי בה"פ.

מק"ט של גוף פנס מלא (כולל בית מנורה) לא נמצא משום מה אצלהם במחשב.:roll:

מה שכן נמצא במחשב שלהם זה המק"ט של הגוף והעדשה בלבד.

החלק הוא מקורי של טויוטה.

המחיר כ-500 ש"ח.

סיכמנו שאני אגיע עם הרכב כדי שהאחראי יוכל לראות במה מדובר לפני שהוא מזמין את החלק ולוודא שבית המנורה תקין.

אם ההרכבה תהיה פשוטה, הוא מוכן להרכיב את החלק החדש ללא עלות עבודה.

עברו יומיים מאז רכישת היאריס ואני כבר מרוצה מהשירות של היבואן!

(הם ענו לי בקשב ובסבלנות גם שביקשתי היסטורייה לפני הקניה וגם ב-2 השיחות על הפנס).

מהנסיון שלנו במשפחה עם יוניון מוטורס (4 קורולות) , מדובר בשירות מעולה ומקצועי במוסכי הרשת בלי קטנוניות.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אלעד, תודה על העצה לעזרה, אתה מתכוון לבעיה ברכישה דרך איביי? או בכלל?

התכוונתי להזמנה באמצעות איביי. עם יוניון מוטורס לא היה לי קשר מעולם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...