Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

306 1.8 ליטר ידנית XT 1994

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה:

פיז'ו 306 1.8 ליטר ידנית דגם XT.

ק"מ: 260K.

צבע: לבן

יד: 2

5 דלתות.

רכב נדיר!!

לא יעזור כמה אכביר במילים, עד שלא רואים את הרכב לא מבינים במה מדובר.

ה-306 בגרסה הזאת זה רכב עם "אופי" מאוד מהנה, מנוע נמרץ, גיר קצר והיגוי מושלם כמו שפיג'ו ידעו לעשות בדגמי ה-306.

הרכב מספק המון פאן בנהיגה והוא נוח בצורה ברמה כזאת שמביישת את המאזדה 6 של ההורים שלי.

מצויין למי שמחפש רכב מתנהג כיפי וזול להתחיל איתו במסלולים או בכלל להנות ממנו בכל נסיעה.

הרכב נקנה לפני 5 שנים מאדם מבוגר ששמר על הרכב בצורה מדהימה.

האדם שרכש את הרכב ב-94 התקין כיסויים למושבים ואני הראשון שזכה לשבת על המושבים המקוריים החדשים- וככה בדיוק הם כיום.

הרכב שמור ומטופל ברמה הגבוהה ביותר מבלי לחסוך בדבר.

הרכב במצב מושלם, לא נדרש תיקון או החלפה של שום דבר, רק לתדלק ולנסוע.

הדגם מאובזר מאוד ומגיע עם 4 ח"ח, ה"כ, נעילה מרכזית,מזגן עם בקרת אקלים(כן, בשנת 94 בקרת אקלים, עובדת מצויין), מד לחץ שמן,מראות חשמל ובטח עוד דברים ששכחתי.

לרכב יש אזעקה.

לרכב יש מערכת סאונד איכותית וטובה עם בניה מיוחדת ומושקעת.

אני רכשתי את הרכב עם 215K ועשיתי 45K נוספים ב-5 שנים שהוא ברשותי (הרכב שימש אותי להגיע לתחנת הרכבת בזמן השירות הצבאי, א"כ היה אצל אבא שלי בזמן שטיילתי בעולם חצי שנה וננהג עד למכולת השכונתית וחזרה כדי שלא יעמוד תקופה ארוכה ובשנה האחרונה הרכב נוסע 50 ק"מ בשבוע שהם הנסועה מהבית שלי למכללה בה אני לומד).

מעטים ישבו במושבים האחוריים, הרכב ננהג בידי שני נהגים- המוכר שמכר לי ואני בעצמי.

הרכב עבר אוברול מנוע ב-190K ככה שק"מ הנוכחי לא צריך להפריע לאף אחד.

כמובן שמטופל כל 10K עגולים "לפי הספר".

הרכב נוסע מדהים, המנוע עובד חלק ללא שום תקלה ונוסע מצויין וחזק.

הרכב לא נראה ולא מרגיש כמו השנתון שלו, לא מבפנים ולא מבחוץ (יש תמונות).

הרכב עובר טיפול ווקס תקופתי וכל 5K ק"מ מקבל תוסף BG44K רק כי פדנט ומגזים.

הרכב עבר תאונה אחת אצלי (תחפשו בפורום, תמצאו אותה),שבה הוחלפה דלת אחורית שמאלית.

דו"ח שמאי קבע שאין פגיעת שלדה ואפילו העריך את הרכב ב-1500 (אאל"ט) מעל המחירון בשל מצבו!

הדו"ח אצלי למי שיהיה מעוניין.

תאונה נוספת הרכב עבר אצל הבעלים הקודמים,לפי הבנתי נכנסו בו מאחורה, אני לא בדקתי את הרכב במכון אלא במוסך וקיבלתי חו"ד חיובית על השלדה.

הרכב טופל במוסך מורשה בשנות האחריות ובמוסך השלושה בחדרה (מתמחים בפיז'ו) וא"כ טופל במסך אחר שאני מכיר היטב ובשנה האחרונה הוא מטופל במוסך שאפט המצויין בת"א.

לרכב יש היסטוריית טיפולים מסודרת מיומו הראשון, כולל ספר רכב שלם עם תיעוד מלא וקובץ מעקב צמוד שלי.

ב-5 שנים הוחלפו ברכב:

-רדיאטור מקורי חדש.

-בולמי זעזועים "מונרו" חדשים.

-סטבילייזרים ימין ושמאל.

-תיקון משאבת דלק והחלפת פילטר דלק+החלפת צנרת (כי נראתה לי יבשה מדי)

-החלפת רדיאטור פנימי (טיפול יקר מאוד, מחלה שמדאיגה בעלי 306, אני אישית לא יכלותי לחיות עם זה שיש משהו לא תקין ברכב למרות שמעולם לא הפעלתי חימום לעצמי או לשמשה בחורף באף רכב בחיי)

-שיפוץ סטרטר

-טיימינג לפני 10K ק"מ

-החלפת קלאץ' מדחס במזגן (טיפול יקר מאוד)

-החלפת תושבות מנוע.

-תיקון מסרק הגה+טיפול מקיף למערכת ההיגוי והחלפת שמנים.

-אגזוז חדש.

-דראמים חדשים כולל משאבות בלם חדשות.

-החלפת גומיות ציריות ומע' היגוי.

-תיקון מד ספידומטר (החלפת אינקודר).

-חוטי הצתה חדשים.

-תרמוסטט.

-משולש ימין.

מה לא עובד ברכב?

-מראות חשמליות (המנוע בימנית עובד בקושי, השמאלי לא עובד, אני כיוונתי אותן פעם אחת בחיי וככה הם עומדות להן בזווית הנכונה).

-ניתוב המזגן לרגליים (הבורר תפוס על מצב ניתוב האוויר לפנים, זה המצב היחיד שאני משתמש גם ככה).

זהו.

מי שיקנה את הרכב יקבל את הקובץ המלא הכולל את כל הנתונים (עם הק"מ בטיפול, תאריך ושאר הטיפולים ונתוני אחזקה).

אתם יכולים לראות תמונות של הרכב כאן:

דוגמה לעבודה ברכב.

תמונות של צביעת הפגושים.

תמונות של המערכת.

וטיפול פוליש ווקס.

הרכב נראה בדיוק כמו בתמונות עם הפגושים הלבנים.

המערכת המורכבת כוללת HU פנסוניק MO3 עם שלט, מגבר JBL GTO 4 ערוצים ומגבר V12 שמחובר לסאבוופר של מאגנט.

מקדימה קומפוננטים של JBL GTO ואחורה זוג פיוניר 330W 6X9.

החיווט כולל חוטים איכותיים שעלו לי הרבה כסף בזמנו.

אם עדיין צצות שאלות, אפשר בפרטי.

הרכב ימכר עם המערכת כולה (לא מתעסק עם פירוק שלה).

מחיר נדרש 13K

(לא מעניין אותי המחירון הזוי של לוי יצחק, מי שרוצה לקנות רכב מצויין ומושלם שלא דורש אף השקעה נוספת ב-7K ש"ח שיפנה למקום אחר).

גמיש לרציניים.

052-4437383.

להתקשר בשעות הערב, אפשר גם SMS במהלך היום.

אמיר.

פורסם

הקפצה+עדכון:

המנועים במראות החשמליות עובדים, המתג עם הכיוונים והחצים הוא הבעייתי ככה שהחלפה שלו תיתן לקונה גם מראות חשמליות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...