Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח מהירות בכביש 90 ותוצאותיו

אבולושיין
שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום , החלטתי לספר לכם על דוח מהירות שקיבלתי,תוצאותיו ועל דרכי פעילות של השוטרים הלא כל כך כשרות ,על מנת לא לאכוף פורעי חוק אלא על מנת להעשיר את קופת המדינה ואת מלאי הדוחות שברשותם .

יום שבת 10-10-09 שעה 15:35 אני יוצא ממסעדה בראש פינה ופונה לכיוון דרום ,צ.עמיעד בדרכי חזרה הביתה , מהירות מקסימלית מותרת בכביש זה 90 קמ"ש , מיותר לציין שכל עם ישראל חוזר ביחד שכן אני נמצא בדבוקה של מכוניות ובצד השמאלי של הכביש .

עובר מתחת לגשר אליפלט (מחלף לכיוון צפת) ומתקדם איזה 800 מ' ועובר עיקול ימינה ככה שמי שנמצא על הגשר כבר איננו רואה אותי .

אני כבר נוסע בצד ימין של הכביש, פתאום משומקום באה במהירות ג'טה משטרתית וממש חותכת אותי כאילו מנסה להוריד אותי מהכביש ,מיותר לציין שאני לא עבריין סידרתי או חלילה סוחר סמים ידוע ומבוקש ע"י רשויות החוק .

הכביש בו נעצרתו היה בעל שוליים צרים מאוד וסיכנו אותי ואת השוטר ,צד אחד של המכונית כמעט ונגע במעקה הבטיחות בצד ימין וגלגלי המכונית השמאליים עמדו על פס השוליים של הכביש ,סכנת נפשות לי ולשוטר ,אציין כי השוטר לא רצה לינסוע כמה מטרים קדימה לכיוון הצומת הבא .

השוטר כמובן נראה כעוס וצועק "אתה יודע על כמה נסעת ?" מהר מאוד הרגעתי אותו וטענתי שצורת הנהיגה שלו מסכנת אותי וכמובן שינמיך את טון הדיבור .

הראה לי את הממל"ז ,המהירות היתה 139 קמ"ש ,ומרחק הלזירה הראה על 240 מ'.

השאלה שלו היתה על כמה נסעת ,עניתי שכחוק !! לא היה מה מה לומר .

טענתו היתה שהוא מסתתר טוב ואין אפשרות לראות אותו ,ששאלתי מדוע יש לפני מהירות המופיעה בממל"ז מעין מינוס ,פה הוא לא ענה ,אך ציינתי שייציין את זה בדוח .

כמובן שלא חתמתי לגבי הדוח ,רישיוני נלקח וזומנתי למתנ"ע בבוקרו של יום א' לגבי המשך פסילה מנהלתית .

יום ה',לאחר שפניתי לעו"ד מומחה בעניין ומוכר בענף,התייצב בבהמ"ש צפת וחזר עם הרישיון ,הורדת מהירות התפיסה,ללא כל אזהרה ,נקודות ואו קנס כספי .

לא אציין מה היו טענותיו של העו"ד ,אך הלזירה של השוטר היתה מאחור ,מהירות מתרחקת ,והשוטר נמצא בירידה של הגשר ,לפי מיטב הבנתי מבחינה משפטית כל הנושא לא ברור ועו"ד טוב יכול לכפור בשיטה ובהאשמות .

מיותר לציין שאם השוטר רודף אחריך עליו להיות בקשר עין עם המכונית ,במקרה שלי לאחר העיקול ונק' העצירה שלי זה לא קרה.

ככה הסתיים הסיפור שלי ,מעניין לכמה אחרים סתם משלמים על שיטות הזויות של שוטרים הזויים .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיפור שלי הרבה יותר משעשע .

עצר אותי שוטר ביציאה מהמנהרה בנווה שאנן מהירות 84 במקום המותר 50 זה היה ביום חמישי

השטר אמר לי להגיע ביום ראשון לתחנת משטרה .

הגעתי לתחנה ושללו לי מנהלתית ל 30 יום .

אחרי מספר חודשים בבית המשפט כפרתי באשמה .

לתובעת הסברתי שאני מוכן לסגור את התיק מכיוון שהיתי בשלילה 30 יום ובמקום יש תמרור המגביל את המהירות ל 60 כך שהעבירה היא בכלל ברירת קנס ואני גם היתי בשלילה וגם הגעתי לבית משפט . זה שיכנע את התובעת .

בשלב ההוכחות טענתי שבכלל לא עברתי על המהירות המותרת כמו כן יש תמרור המתיר נסיעה במהירות 60 קמש ולא כמו שהשוטר כתב .

השוטר הגיע בלי תעודות ....

והישיבה נדחתה (בדיעבד התברר כטעות שלי אבל מטעויות לומדים)

ישיבה הבאה השוטר הגיע אני מצדי הצגתי תמונות של התמרור המדובר השוטר לא העיד והישיבה נדחתה .

התובעת אמרה לי שאני צריך להביא אישור המאשר את מועד התקנת התמרור

אמרתי לה שאני לא מתכוון לעשות את העבודה שלה ואת זה השוטר היה צריך לעשות לפני תחילת האכיפה.

בישיבה הבאה התובעת הביאה אישור מהעיריה בדקתי את האישור וגיליתי שמדובר על תמרור בצד השני של כביש והשוטר לא הגיע.

השופט כבר התעצבן על התביעה ואמר שבישיבה הבאה יש לזמן את אחרי התמרורים בעיריה שיבוא עם כל היומנים שלו להעיד על מועד התקנת התמרורים

והוציא צו הבאה לשוטר

תוך כדי קיבלתי עוד דוח על הצגת רשיונות ובמקרה תקלתי בתובעת בבית המשפט כשהלכתי עם חבר לחזק את ידו .

התובעת כבר הכירה אותי והתחלתי לדבר איתה על כך שהמשטרה לא נותנת לי מנוח ועכשיו קיבלתי דוח על הצגת רשיונות .

לקח בידיוק שתי שניות להגיע לפתרון שאגיע למשרד שלה

והיא תוכל לעשות צירוף תיקים .

בסופו של דבר שילמתי על שתי העבריות 170 שח .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן מקום ידוע, הניידת שמממלזת מחכה בירידה מהמחלף לכיוון דרום, ובד"כ כ-500-800 מ' לאחר המחלף מחכה הניידת שעוצרת את הרכבים (אאל"ט)...

המקום הזה הוא יהלום בשביל שוטרים כיוון שמדובר בירידה שאוהבים להרביץ בה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...