Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו אימפרזה או פורד פוקוס? מי מהן צורכת פחות דלק? ועוד שאלות...

ואני לא ידעתי100
שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום אחנו זוג צעיר שרוצה לקנות רכב פעם ראשונה.

אני הנהגת העיקרית נהגת חדשה ואסע כל יום מאיזור השומרון לאיזור המרכז.

אני מחפשת רכב לא יקר, עד 45,000 ש"ח, שלא צורך הרבה דלק, יציב וגדול כדי שיהיה נוח.

כמה שאלות האם הפורד פוקוס אכן זולל יותר דלק מהאימפרזה? וכמה זה משמעותי?

ראיתי אימפרזה שנת 2004 128,000 יד ראשונה ב- 49,000 בלי תאונות מה אתם אומרים שווה?עד כמה אפשר להוריד אותו?

האם עדיף ללכת על פוקוס שנת 2004 150,000 ב- 45,000? ולמה?

האם אתם ממליצים על משהו אחר? על מה כדאי לי להתמקד?

תודה רבה רבה!!!!!!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שתי המכוניות, ובפרט בגרסאות האוטומטיות, אינן מכוניות חסכוניות בדלק, בין השאר בשל מנועים חלשים יחסית בחזית, וצריכת הדלק צפויה להיות דומה (אולי אפילו עם יתרון לפוקוס). בכל מקרה, כרב לנסיעה יומית מהשומרון הייתי מעדיף את הפוקוס, שהוא הרבה יותר נוח.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבין השתיים הפוקוס היא המכונית הטובה יותר. צריכת דלק - סביר להניח שאין הבדלים מהותיים. דווקא האימפרזה שמצאתם נראית טובה יחסית - יד ראשונה וק"מ לא מאוד גבוה. בדקו היטב שהכל תקין (יש היסטוריית מוסך מלאה?). אגב, יש מכוניות קטנות שהן נוחות יחסית ותהיינה חסכוניות וזולות יותר לקנייה ולאחזקה מפוקוס או אימפרזה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האיפמרזה בהיותו רכב יפאני "טהור", אמור להיות אמין הרבה יותר מרכב בסטנדרט אירופאי כמו הפוקוס, לא כך? :idea:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האיפמרזה בהיותו רכב יפאני "טהור", אמור להיות אמין הרבה יותר מרכב בסטנדרט אירופאי כמו הפוקוס, לא כך? :idea:

קודם כל, מדובר בשני רכבים שחצו מזמן את 100,000 הקילומטרים אז האמינות תהא תלויה יותר בתחזוקה ובמצב הרכב מאשר בסטיגמות יפני - אירופאי. מעבר לזה, אמינות היא לא הכול בחיים, והפוקוס עונה הרבה יותר טוב על הדרישות של פותח השירשור, בפרט בנושא הנוחות. אם תצטרך לבלות בנסיעות יומיות שומרון - ת"א וחזרה עם רכב מיושן יחסית,עם מושבים לא נוחים ותא נוסעים קודר - אתה ממש לא תתנחם בזה שהרכב הוא אמין.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי האימפרזה והפוקוס מכוניות מאוד אמינות ויש להן אותה צריכת דלק תעשי נסיעת מבחן על כל אחת מהם ותחליטי מי יותר נוחה

לדעתי הפוקוס יותר נוחה.

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבין השתיים הפוקוס היא המכונית הטובה יותר. צריכת דלק - סביר להניח שאין הבדלים מהותיים. דווקא האימפרזה שמצאתם נראית טובה יחסית - יד ראשונה וק"מ לא מאוד גבוה. בדקו היטב שהכל תקין (יש היסטוריית מוסך מלאה?). אגב, יש מכוניות קטנות שהן נוחות יחסית ותהיינה חסכוניות וזולות יותר לקנייה ולאחזקה מפוקוס או אימפרזה.

הקטנות שאתה מדבר עליהם יכול להיות שלא נועדו לנסיעות ארוכות או שאני טועה?

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...