Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ A4 1.8 96 ידנית

Guest ספורטמוטורי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest ספורטמוטורי
פורסם

מדובר על אודי A4 שנת 96 , 1800 ידנית.

מה צריכת הדלק של הרכב הזה בעיר ומחוץ לעיר?

האם יש איזשהם מחלות לרכב הזה שצריך לבדוק אותם טוב טוב?

ראיתי את הרכב היום היה ממש חם והמזגן עבד,אך ברגע שניסיתי לבדוק חימום זה לא עבד,לא היה חימום,כנראה בגלל שבחוץ היה 33 מעלות ובבחירת טמפרטורה זה מגיע מקסימום ל30?,או שאין קשר לזה?,כי שמעתי שתיקון החימום עולה הרבה ברכב הזה

אני מבקש ייעוץ מאנשים שבאמת יש להם נסיון ויודעים על מה מדובר.

תודה.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אף אחד לא מכיר את הרכב הזה?

בגדול חיפשתי כבר הרבה זמן רכב ספורטיבי קבריו,לצערי אני לא מוצא אף אחת נקיה או במחיר נורמלי.

בסופו של דבר נמאס לי,אני כרגע מחפש רכב נוח מרווח ומפואר אך ידני בלבד,כדי לחסוך וגם אני אוהב גיר רגיל .

בנתיים אני רואה שהA4 יוקרתית מרווחת לנהג ונוחה,נהגתי על שתיים עד עכשיו,המנוע הכי מתאים שמצאתי זה ה1800 אטמוספירי.

בקשר ל1.8T,אני מעדיף להתרחק מבעיות הטורבו.

ה1.6 חלש מאוד.

ה1.8 מצויין,ושוב אני מדבר רק על תיבת הילוכים ידנית.

אני מבקש מאלה שיש להם יידע או נסיון עם הרכב הזה,לשפוך אור,כדי שאוכל לדעת אם שווה להתקרב לרכב הזה או לא?

תודה מראש.

פורסם

לחבר טוב שלי יש A4 שנת 96', 1600 סמ"ק אוטומטית. צריכת הדלק שלו היא 1:10 במקרה הטוב. הוא נוהג עם רגל די כבדה על הגז - משום שהיא חייבת להיות כבדה או שהבהמה לא תזוז. כמובן שעם 1800 סמ"ק וגיר ידני הביצועים יהיו טובים יותר ולדעתי צריכת הדלק לא תהיה גבוהה יותר, אולי אפילו נמוכה יותר (אלא אם כן אתה ממש ממהר).

המכונית מרגישה איכותית ונעימה לנסיעה. היא מרווחת אמנם לנהג, אבל המושב האחורי לא כל כך. מצד שני, אם עד עכשיו חיפשת מכונית קופה, כנראה שזה לא יפריע לך במיוחד.

מבחינת אמינות - היא דורשת יותר מאיזו קורולה או לאנטיס וגם נותנת הרבה יותר. הגיר האוטומטי בעייתי, ואתה מדלג על מכשול רציני בזה שאתה מחפש ידני. גם בקרת האקלים במכונית של חבר שלי עשתה קצת צרות, אבל לא חושב שמדובר באותה התקלה.

מנוע ה-1.6 מאוד אמין, עם ה-1.8 אין לי ניסיון אבל הוא היה נפוץ בכל הקונצרן במשך שנים ולא שמעתי על בעיות מיוחדות.

תבדוק טוב בעיות חשמליות כמו נעילה מרכזית וחלונות חשמל, זו לפעמים נקודת תורפה במכוניות האלו ולא כל הבעלים טורחים לתקן כמו שצריך.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

תודה.

בקשר לבעיות,בנתיים ראיתי שתיים,אחת מודל 96 שהחימום לא עבד בה,בעיה נוספת הצג של מערכת המיזוג לא דולק רוב הזמן ולפעמים כן,וגם לא שמורה כל כך,זה מה שהספקתי לראות ב10 דקות בדיקה שעשיתי לאוטו,סבלנות,אולי אני אמצא רכב יותר יפה,העדפתי להמשיך לבדוק,לכן הלכתי לבדוק אחת שנת 2001 עם בעיית קרטוע,האוטו בקושי נוסע,העדפתי לא להתקרב.

מישהו יודע איזה הבדלים יש בין השנתון 96 ל2001? ,אני שואל כי יש הבדל עצום בנסיעת הרכב וגם מבפנים הרכב,,ממש עולם אחר.

אגב מישהו יודע אם יש בארץ מהדגם היותר חדש משנת 2002 מהדם עם מנוע ה2000 האטמוספירי עם תיבת הילוכים ידנית?,כי ראיתי שיש מהדגם הזה רק 1800 טורבו.

שוב תודה.

• תוכן חדש...