Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צריך להכניס לכלא את מי שאחראי במשטרה על קניית המכשירים האלה.

פשוט אידיוטים מושחתים,בושה. אוי ואבוי שאלה ה"שוטרים" שלנו.

פורסם

בדקו אותך עם השקית שנושפים לתוכה?! (לא אלקטרוני)

כי אם כן, אז אותי עצרו לבדיקת אלכוהול אחרי שעברו שעתיים וחצי מרגע סיום החצי ליטר בירה ששתיתי והבדיקה יצאה נקייה לגמרי לא סימני אלכוהול בכלל!

פורסם

זה פשוט ביזיון.

החלטתי שאם מעכבים אותי שוב ואומרים לי ששתיתי (עם השקית הארורה), אני אתעקש שיבדקו אותי עם המכשירים היותר אמינים כדי שיורידו כל סוג של ספק.

אני כמעט לעולם לא שותה, וכשאני כן שותה, זה כי אני לא אנהג באותו יום.

פורסם

עד כמה שזכור לי, יש באמת מחלה כזאת שהגוף לא מעכל אלכוהול כמו שצריך, והאלכוהול נשאר בדם להרבה מאוד זמן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה פשוט ביזיון.

החלטתי שאם מעכבים אותי שוב ואומרים לי ששתיתי (עם השקית הארורה), אני אתעקש שיבדקו אותי עם המכשירים היותר אמינים כדי שיורידו כל סוג של ספק.

אני כמעט לעולם לא שותה, וכשאני כן שותה, זה כי אני לא אנהג באותו יום.

תזהר, כי מסתבר שאין אמצעים מדוייקים אצל המשטרע.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

כשאני פותח את הפה, מתחילים לעוף ראשים כי הצדק והאמת אתי.

חשבתי לקחת כמה חברים, שאף אחד לא ישתה במשך המון שעות (והכל מתועד), ואז שכל אחד מאיתנו בתורו יעבור באותו מחסום משטרתי שבו בודקים רמות אלכוהול (אני יודע על 3 קבועים באזור שלי).

ככה נראה אם למישהו יוצא שהוא שתה, למרות שיש 30 עדים לזה שהוא לא שתה ב8 השעות האחרונות.

וכל מי ששואלים אותו מאיפה הוא מגיע (תמיד שואלים, אני גר בצפון), שיגיד שהוא הגיע מפסטיבל בירה או משהו כזה, כדי שהם יהיו חייבים לבדוק אותו.

אחר כך אפשר לשלוח את התוצאות לתקשורת ולעשות להם בלגאן רציני.

כבר קרה לי שלקחו אותי לשופטי תעבורה (בחו"ל) ואני הצגתי את המקרה, ולאחר מכן השוטר קיבל נזיפה.

וזה במדינת עולם שלישי, שבה לאזרח יש פחות זכויות מבארץ.

פורסם

בשקית שמנפחים אין קשר בין אדים ובין שתיית אלכוהול.

רק הפיכת הצבע במבחנה הקטנה לירוק מראה כי צרכת אלכוהול.

בנוסף במכשיר האלקטרוני (נשיפון אלקטרוני) מופיעה קריאת עובר/נכשל.

ואם נכשל אז יאללה לינשוף.

בקיצור אותו שוטר שעצר אותך זיין לך ת'שכל.

אני מוכן לנסות ולהשיג לך אם אוכל כמה שקיות נשיפה להוכיח לך מעבר לכל ספק שזה לא נהיה ירוק אם לא שותים.

ומי שדיבר איתך על האדים או הסתלבט עלייך או שהוא דביל.

ובקשר לשל מה שקורה כ"שאתה פותח את הפה".

עצה ידידותית - אל "תפתח את הפה" על שוטרים.

זה לא מכובד ויכול להגמר לא טוב.

פורסם

לפני מספר חודשים יצאתי מחתונה של ידידה , ביציאה מהאולם חיכתה ניידת שבדקה את הכל יוצאים מהחתונה .

השוטר עוצר אותי , שואל כמה שתית ?

ככה בירה ( ומראה עם היד בערך רבע כוס וזה באמת מה ששתיתי ) .

השוטר לא כל כך מאמין לי ואומר לי בא נבדוק את זה ...

ואני קצת לחוץ כי יש לי לוק של חובב סמים ומסיבות והרי על אמינות המכשיר שלהם אני לא סומך .

נותן נשיפה , השוטר מדבר איתי קצת ואז מסתכל בשקית , ובמבט מאוכזב מחזיר לי את הרשיון .

ככה בירה הכי טוב הוא אומר לי ...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ואני קצת לחוץ כי יש לי לוק של חובב סמים ומסיבות.

עכשיו זה כבר הרבה פחות.

תמשיך ככה, תרכיב משקפיים ויחד עם תעודת הסטודנט אתה משנה פאזה

:-D

פורסם

אם לא שתיתם או ששתיתם קצת, ובכל זאת בבדיקה המכשיר מראה כי כן שתיתם, אתם יכולים לדרוש לעבור בדיקת דם שתוכיח מעבר לכל ספק סביר כי לא שתיתם.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

די כבר עם המיתוסים והעצות אחיתופל האלו (למרות שאחיתופל צדק).

אין חובה לשוטר לקחת אותך לבדיקת דם. בייחוד שיש לו מכשיר ינשוף.

כמעט ולא עושים היום בדיקות דם לאכוהול רק במקרים מיוחדים.

וזה גם לוגיסטיקה לא פשוטה, כי מבחנות לטובת הבדיקות הללו יש רק לבוחנים מרחביי ולא תמיד הם יכולים להגיע וכו'.

זכותכם לדרוש בדיקת דם במקום נשיפה. כנראה שלא תקבלו. וזה חוקי ובסדר.

הינשוף כל עוד לא נקבע אחרת אמין.

כל השקיות והינשוף האלקטרוני וכו' - כולם בעלי אמינות חלקית ונותנים אינדיקציה עם מי כדאי עכשיו להיתקע רבע שעה בהמתנה לינשוך ואת מי אפשר לשחרר, והמכשירים האלו טועים.

ובקשר למה שהשוטרים אומרים לכם - שוטרים הם שחקנים לא קטנים, שחלקם הגדול לא נופל בכישורי המשחק שלו משחקני הבימה.

ויש כל מיני שיטות "לשבור" אנשים בחקירות, וששוטר שואל אותך, גם בתור הכי חברמן בארץ, אם שתית וכמה למה ואיפה, זה חקירה לכל דבר.

ואם תתחילו להתפלצף ולסרב, זה יהפוך לחקירה תחת אזהרה (בשטח, בכביש) ואחרי זה אם הסירוב ממשיך תקבלו הזמנה לבית משפט.

ומי שתפסו אותו פעם על השכרות יודע שהשוטר מקריא לו עמודה שהוא חותם עליה בה הוא מודיע לו שהוא מוזהר בכל שהוא נחשד בנהיגה בשכרות וכי אינו חיב לומר וכל דבר שיאמר עלול לשמש ראייה נגדו ואם יבחר לשתוק וכו' וכו'.

ואני מבקש ממכם תפסיקו להיות תמימים.

חבל שאי אפשר לקחת את כל הספקנים כאן ולהראות להם ערב אחד של עבודה של משטרת התנועה ותבינו שהינשוף לא רק שהוא אמין אלא גם לדעתי הסף גבוה מדיי.

• תוכן חדש...