Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגוף שלי מייצר אלכוהול באופן ספונטאני (או: הינשוף ממש לא מדויק!)(או: שוטרים מסתלבטים)

יוסי פרנקוס
שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היום נסעתי עם אחי ועוד כמה חברים לפסטיבל הבירה במעברות, כמו שאנחנו עושים כל כמה חודשים.

לא שתיתי אפילו טיפת אלכוהול אחת, כי אני הנהג התורן.

רק שתיתי קפה הפוך ושני בקבוקי קולה.

בדרך חזרה הביתה המשטרה עיכבה אותי בסומך, ליד יודפת ובכניסה לכרמיאל.

בכרמיאל הם ביקשו ממני להיבדק אם יש לי אלכוהול בדם.

לא הייתה לי בעיה כי לא שתיתי אפילו טיפה אחת.

באופן מפתיע הם אמרו "אנחנו רואים שכן שתית".

הכחשתי וחשבתי שהם מסתלבטים עלי.

השוטר השני בא אלי והסביר לי שיש לי אלכוהול בדם כי הצטברו אדים או משהו כזה בתוך המכשיר שלהם, שאל איפה אני גר, ואחרי שאמרתי לו שאני גר ממש ליד, הוא אמר לי לטוס הביתה ושניידות של מתנ"א לא יתפסו אותי כי עם המכשיר שלהם אני מקבל הורדה מיידית מהכביש.

כך אני רואה שיש שלוש אופציות:

1) הגוף שלי מייצר אלכוהול באופן טבעי (זה מסביר הרבה דברים :) )

2) הינשוף לא מדויק בכלל, כי הוא אמר שיש לי אלכוהול בדם בלי לשתות.

3) השוטרים אוהבים להסתלבט על אנשים שלא שתו כי הם בעצמם שיכורים מכוח.

בכל אופן אני מרגיש עכשיו טיפה פחות בטוח ממה שאני מרגיש בדרך כלל, כי ברור לי שהמשטרה גם מחפשת לדפוק אזרחים טובים ולא רק להוריד נהגים מסוכנים מהכביש.

חשבתי שהמשטרה לצדי כי אני שומר חוק בצורה כפייתית, אבל כנראה שהיא לא.

מה היה קורה אם הם היו מחליטים לעשות לי בעיות?

היה עוזר לי שיש לי 5 עדים שראו שאני לא שותה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

היה פסטיבל בירה במעברות? הוא לא נמשך במקרה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צ'מע, אולי אתה אחד מאלה מהסדרה Heroes וזו התכונה המיוחדת שלך.

מאוחר מדי,יש את התכונה הזו כבר לקלייר :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידעתי :-P

הנשיפון גם אם תשתה מרק עוף הוא יראה סימנים של אלכוהול.. וזה ידוע.

אחד ששתה - רואים שהוא שתה, צריך רק לדעת לעשות את ההבחנה בין אחד ששתה אלכוהול לבין אחד ששתה מרק עוף.. בטח נפלת על מתנדבים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה היה נשיפון.

הנשיפון האלקטרוני ALCOTEST 6510

הוא אינדיקציה ראשונית בה השוטר יכל לדעת האם אדם שתה או שלא, התוצאה שמתקבלת היא עובר/נכשל.

אם לשוטר יש חשש שאתה שיכור הוא יבקש ממך לנשוף בנשיפון.

אם נכשלת בבדיקה הוא יזמן אותך לנשוף בינשוף.

כל אדם יכל לסרב להבדק בנשיפון אלקטרוני/או בשקית המתנפחת, אך אינו יכל לסרב לנשוף בינשוף, שהוא אינדיקציה אמינה וקבילה בבית משפט, אחרת תואשם בנהיגה בשכרות על פי החוק.

התגובה שתארת כאן מאוד מוזרה ומפליאה, אם לא הית עובר את הבדיקה לא היו משחרררים אותך ומזמנים אותך להבדק בינשוף.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מספר חודשים.

הראו זאת בכתבה בערוץ 2 בזמן אכיפה על מתחם בילוי בערב שישי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

מציע לך לקרוא את הממצאים החדשים http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/959/565.html?hp=1&loc=4&tmp=1908

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...