Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויטרים MT23 של מנורל

מיד רינג' של הרץ HL70

מיד וופר של מורל היבריד אוביישן

את הMT23 אני אהבתי ורכשתי אותם לא מזמן ואת הוופרים אני מאוד אהבתי את הבאסים שלהם וגם אותם אני ירכוש בעתיד את המיד רינג של הרץ אני שמעתי מספר פעמים ואני גם אהבתי אותם אבל השאלה היא האם השילוב הזה ישמע טוב ביחד

אני בכל זאת מעונין בוופרים ומיד רינג' אחרים (וופרים ב500-800 שקל ומיד רינג' מ400-1000 שקל)

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

תחשוב על L4 במידרינג'

בשילוב זה נבנה בעבר סטאפ מדובר מאוד של צביקה.

לא שמעתי אותו אבל נאמר עליו רבות ורק דברים טובים. יש כאלה שמדברים עליו כאחד הטובים.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

L4 לא מתאים לכולם.

אצלי הוא נשמע לא קשור לטוויטר או למיד.

עדיף לשלב דרייברים מאותו חברה/מפעל.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

הוא רוצה לשלב אותם עם אלמנטים של מורל . HAT ומורל הוכיחו עצמם מתאימים.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
תחשוב על L4 במידרינג'

בשילוב זה נבנה בעבר סטאפ מדובר מאוד של צביקה.

לא שמעתי אותו אבל נאמר עליו רבות ורק דברים טובים. יש כאלה שמדברים עליו כאחד הטובים.

+100

שמעתי את המערכת הקודמת של צביקה זצל (המערכת הקודמת לא צביקה חס וחלילה:wink:), באמת מהשילובים היותר

יותר טובים שיצא לי לשמוע, ממש אהבתי את הסאונד הכללי ואת השילוב בין הHAT לרכיבים של מורל.

עד היום אני לא מבין למה הוא החליף:roll:.

אלי

פורסם

כולכם צודקים. אצל צביקה באמת שמעו מצויין אבל ה L4 באמת שלא מתאים בכל מקום.

לפותח השרשור, מורל ידועים בעיקר בתחום המיד שלהם וזה דווקא התחום שאתה רוצה לתת להרץ - אני חושב שכדאי שתעשה סבב נוסף של האזנות.

שילובים טובים לטעמי - 1. וופר קלארוס + L4 + L1PRO = אפשר למצוא את כולם ביד 2 באתר.

2. סט של היי אנרג'י 3 חלקים מלא.

3. SYSTEM 362 של DYNAUDIO.

אוזירו - אני עוד מחפש T-28.. מצא חן בעיניי !! והגיע זמן שתחליף את ה L4, הוא לא מתמזג יפה בסטאפ שלך..

...CASKA for life

פורסם

אני מחפש מיד רינג' שינתן טוב עם הMT23 של מורל כי יש לי אותו ואני מאוד אהבתי אותו

ובנוסף אני מחפש וופר אהבתי את הוופר של היבריד אוביישן אבל עם יש משהו שהוא יותר מדוייק ממנו ובאותו מחיר אז תציעו כי אני לא מכיר הרבה.. (יהיו לי שני וופרים בדלת אז אני צריך שהם יעבדו יפה ביחד בדלת אחת)

פורסם

לפי החתימה שלך יש לך כבר HYBRID.. אתה רוצה וופר נוסף באותה דלת ? אם כן, אז לא מומלץ לערבב פשוט תרכוש עוד HYBRID.

עושה רושם שאתה אוהב מורל אז למה לא ללכת עד הסוף, קח לך CDMים - הם אומנם לא "באופנה" וקיימים כבר לא מעט זמן אבל עדיין מדובר בדרייברים מעולים שמוערכים ונמכרים בחו"ל במחירים גבוהים מאוד.

...CASKA for life

פורסם

אין לי את הוופרים של היבריד זה משהו שרציתי מזמן להביא אבל היה לי בעיה בגלל פרוססור לא ידעתי לאיזה כיוון כדי ללכת ובסוף אני אהבתי את ביט 1 של אודיסון

בנוס להכול אני קניתי כבר טויטרים של מורל MT23 כי אהבתי אותם מאוד ואת הוופרים של היבריד גם אהבתי ואני גם הולך להביא אותם רק אני רציתי לדעת עם יש משהו יותר מדוייק מהם בגדר המחיר שלהם (700-900 לזוג)

את הCDM-88 אני לא סוג עליהם כבר כי שמעתי את המיד רינג של הרץ HL70 ואותו אהבתי יותר אבל אני לא חושב שהוא ישתלב עם הטויטרים וזו הבעיה שלי..

פורסם

1. מיותר להכניס בחתימה שלך דרייברים שאין לך.. זה רק מטעה.

2. אם אהבת את ההרץ, אין סיבה שלא תרכוש וופרים ומידים מדגם HI ENEGY. הם מעולים. אין ממה לחשוש מהתאמה ל MT23 הם ישתלבו יפה מאוד אם אתה עובד עם פרוססור והגברה אקטיבית (ה MT23 הוא בהתנגדות של 6 אוהם). לשלב את המיד של הרץ באמצע בין 2 דרייברים של מורל זה טעות.

...CASKA for life

פורסם

אני חושב שרק יד שנייה נכנס בסכום הזה, ואפילו בפחות מ 700 ש"ח לזוג.

הסטאפ האחד-לפני-אחרון שהיה לי היה מורכב מוופרים של הייבריד, CDM54 ו MT23 על הקרוס של האילייט 3 חלקים ולא היה מאושר ממני בעולם. אומנם לקח לי 3 חודשים להגיע לתוצאה הרצוייה, אבל היה לזה פשוט סאונד נפלא ונהנתי מכל רגע.

המיד ריינג' של ההיי-אנרג'י טוב ומומלץ, במיוחד אם אתה עובד אקטיבית ויכול לחתוך אותו נמוך, כדאיו ואפשרי יותר נמוך מאיזור ה 600HZ שה CDMים מוגבלים בהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...